0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (617 puan) tarafından
Kizlar kendime nafaka talep etmedim iki cocuguma 5 bin tl nafaka yazdirdik ortak kararla daha fazlasini veremem dedi daha dunden razi yani gecinemem dedi bende 5 bin de 5 bindir ac kalmaz cocuklar en azindan dedim neyse mahkeme acildigi tarihten itibaren diye yazdi evraga avukat mahkeme bitince 2 ay olcak yani 10 bin odeme yapmasi gerekecek ama bu guya barismak icin dun biseyler yazdi sacma sapan hala beni sucluyo ustune gitmisim (yalan) once ben vurmusum sonra o vurmus falab filan.. o ara isten cikiyorum dedi oyun bagimlisiydi evde de oyundan para kazanicam dedi simdi sigorta olmayinca nafaka vermez mi yani yada kendi elden verebilirmi ?

3 Cevaplar

0 oy
(766 puan) tarafından
Kız boşanmakla çok doğru karar vermişsin canım, oyundan para kazanacam diye işten çıkmak nedir? İşsizim diyip para vermeyecek belli
(617 puan) tarafından
İssiz maksimum 4 ay durur oda parasini ayarlamistir  sigortasiz durmaz o huyunu biliyorum
-Reklam-
0 oy
(4,068 puan) tarafından
Sigorta yoksa nasıl talep edeceksiniz ki avukat arays falan girse de zor devlet maaşından keserdi her ay geliri olan bir işi olsaydı. 
(617 puan) tarafından
Vardi 10 yildir aktif calisan biri suan oyun aciliyor ordan para kaldircam diyo ama kim akil veriyosa benim bildigim birseyi atliyor 4 ay vermese nafaka 20 bin yapar yani 4 ay sonra ise girse devlet butun parayi kesip cpcuklarima verecek bu seferde o cirkinlesecek
(617 puan) tarafından
Dibimizde birikmisimiz vardi acaba elden kendi vermek istese verebilirmi bu surec nasil olur diyr merak ettim o sigortasiz yapamaz para delisi bir iki ay sonra girer ise
(4,068 puan) tarafından
İnsansa tabii ki elden verebilir avukatınız konuşulabilir
0 oy
(129,596 puan) tarafından
turkiyeyi bilmiyom ama tam bu durumda baba sgk isten cikip kacak bi iste sgk siz calisimca yasadigim yerin kanunuma gore devlet babanim vermesi gereken nafakayi veriyo o baba enimde sonunda hastalancak hastameye isi dusucek ne bilim en ufak devlet dairesine isi dustugu zaman devlet söke söke faiziyle aliyo babadan şu asi ve nafaka konusumda devletin bu tur yaptirimlari olmali sen safmisin niye kendine nafaka istemiyon almak hakkin senin 5 bin neki 2 coxuk icin hic buyuk bi rakam degil 5 bim 2 cocuga cok az  
(617 puan) tarafından
,9 yildir evliyiz psikolojik fiziksel her türlü siddete maruz kaldim butun ozguvenimi yerle bir etti sureklo yoksaydi amaci buydu zaten evdeyken senden bib..k olmaz der bosanmaya gelincr de calis gorelim madem cok istiyon dedi evde ayda 200 tl harcligi cok goren bana nafaka mi verir
(129,596 puan) tarafından
devlet verir verdirir icraya kadar yolu var istesen alirsin
(617 puan) tarafından
Valla icraysa icra cocuklarima 5 bin de versin ayda en azindan giderim iki merdiven silerim fatura param cikar 5 binle de cocuklarim doyar icra en son dusunecegim sey

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 228 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sv tht (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
11 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 403 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 78 göst.