+1 oy
1,021 göst.
Diğer kategorisinde (234 puan) tarafından

Kızlar alırım bir hayırlı olsun diğer makinem uçak gibi 

image

Ötüyordu mutfağı geziyordu bildiniz en son hiç çalışmamaya başladı 4 5 gündür rezil olduk valla çocukların bir kaç biseyinide elimde yıkadım eşimin Tamirci hurda sattı biri varmış bozuk makineyi verdik üzerine bir miktar daha katmış eşim bunu almış eski makinem 5 kiloydu cocukalr olunca yetmiyor bu 9 kilo aşırı derecede mutluyum içini dışını iyice sildim bir makine yıkadı şükür ses falan çıkmadı inşallah uzun süre kullanmak.nasip olur Rabb'im isteyenlere daha güzellerini nasip etsin amin ❤️☺️☺️☺️

24 Cevaplar

0 oy
(338 puan) tarafından

Ayyyy 6 ay elde yıkadığı m günleri unutmam hıc kıs soğuk.... Allahım Allah'ım.. İlk aldıgımda oturdum ızledım yemınle :D

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız hıc bozulmadan yıllarca işini görür inşallah

(234 puan) tarafından
Bende bugün 1 saate attım biraz ayakta durdum en son oturdum yoruldum ☺️elde yıkamak bisey değil zorla kuruyor bide ben hala makineye bakıp bakıp geliyorum aşk yaşıyoruz çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️
-Reklam-
0 oy
(788 puan) tarafından

Güle güle kullan canım hayırlı olsun benim makinaninda amortisörü patlamış üç gündür mahfoldum bugün servisi geldi değiştirdi 3.000 tl ye bu seferde temiz su borusunun hortumunu ağzını bozmuşlar yaparken su mutfak dolabının içine akmış dolap kabarmış daha yeni yaptırmıştık dolaplarida her yer berbat oldu yarin gelip bakacaklar bidaha leğen koydum altina ona damliyor su simdilik ama aşırı moralim bozuk :(

(234 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hem o kadar paranız gitmiş hem makine daha çok bozulmuş hemde en kötüsü mutfak dolabına Cook üzüldüm tekrar aradiniz mı Tamir yapan kişiyi inşallah yarın geldiklerinde yaparlar bidaha ek ücret isterse vermeyin derim size yeteri kadar masraf açmışlar dolap çok mu kötü oldu ya
(788 puan) tarafından
Aradık canım yarın gelip bakacaklar tekrar kendi hataları olduğu için istemezler galiba ücret lavobamin altındaki büyük dolabımın zemini kabarmış baya bi maalesef daha iki ay olmuştu mutfak dolapları yapılalı cok üzüldüm  :(
(234 puan) tarafından
Daha çok yeniymiş bende çok üzüldüm yarın geldiklerinde bir söyleseniz
0 oy
(342 puan) tarafından
Güle güle kullan hayırlı olsun darisini ben makinenin başına bı göndereyim altı kilo bı halta yaramıyor dediğin gibi sesi yürümesi ayrı dert bende bı alsam çok sevinecem de fiyatları çok uçmuş nasıl alacaz diye dertleniyorum 
(234 puan) tarafından
Valla bizimki bozuktu dedin gibi sorunlar en son hiç çalışmadı onu verdi eşim üstüne kattı bunu aldı 2 defa çalıştırdim maşallah güzel yıkadı sessiz sakin benim diğeri 5 kiloydu oda bı işe yaramıyordu hiç çamaşır bitmiyordu bunun içi kocaman istedim gibi daha güzelleri senin olsun inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️☺️
(342 puan) tarafından
Maşallah maşallah hayır getirsin uzun ömürlü olsun cnm bende elbet bir gün kavusacammm♥️
(234 puan) tarafından
İnşallah en kısa zamanda daha güzellerine Kavuşursun canım benim inşallah ❤️☺️
(342 puan) tarafından
Amin amin :) Allah razı olsun cnm varolasin ♥️
(234 puan) tarafından
Cümlemizden inşallah sende Varol canımmm❤️
(342 puan) tarafından
Sağol canım ♥️
0 oy
(3,038 puan) tarafından
Benim makinemin aynısı.çok güzel yıkar canım.deterjan gözünü 15 günde bir çıkarıp güzelce diş fırçası ile yıka.geceleri kapaklarını açık bırak koku oluşmaz 

Güzel günlerde kullan
(234 puan) tarafından
Deterjan gözünü telledim yine temizlenmedi kalıp gibi katılaşmış deterjanlar nasıl çıkar acaba birde diş fırçası ile deniyim birde siz günlük kıyafetleri kaç dkkada yıkıyorsunuz ben 1 saat 60 dkkaya attım sizinkide aynısı oldu için merak ettim. Bu arada çok güzel yıkadı gerçekten çok teşekkür ederim bilgi için ❤️
(3,038 puan) tarafından
Karbonat dök üzerine sirke bekle biraz fırça la bakalım bide
Evet canım günlük program yazar 60 dk ona atarım
Beyazları pamuklu bölümüne atarım dereceyi 60 yaparım sıkma 1000 yaparım
1200 devir kullanma çok buruşuyor kıyafetler
(234 puan) tarafından
60 dakika 1200 devir oldu bende onu 1000 yaptım dedin gibi yine 60 dakika ya attım bu farklı ya ondan diğer makinem den sorayım dedim birde kolay ütüleme yazıyor ona basıyor musuuz beyazları makineye kattım çalıştırmadim henüz beyazları da dediniz gibi atım çok teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 229 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Meltem ismetcan (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 341 göst.
3 Eylül 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 557 göst.
0 oy
7 cevap 292 göst.

406,229 soru

12,179,792 cevap

36,674 kullanıcı

...