0 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde (128 puan) tarafından
Kızlar tırnak aldırmayı düşünüyorum kenardan aldıranlar var mı tekrarladı mı Bir de yeni yöntem tel kullanılıyormuş o da 2 yıl falan kalıyormuş tırnakta kalıcı ve kesin çözüm olarak çevrenizde veya siz bu yöntemi kullandığınız mı sizce ne yapayım gerçekten ayakkabı giyemiyorum uzun zamandır bana bilgi verebilir misiniz

5 Cevaplar

0 oy
(9,037 puan) tarafından
Ben gittim kenarini kestirdim  2 bucuk dene olcak hemen hemen daha cikmadi
(128 puan) tarafından
Kime yaptırdın apselimiydi
(9,037 puan) tarafından
Ne çektim ben o tırnaktan varya aylarca yeni doğum yapmıştım gidemiyordum birde bebeğim 6 aylık oldu gittim çektirdim sonunda apse yoktu
Genel cerrahide çektirdim hemen 10 dakika surmed
-Reklam-
0 oy
(487 puan) tarafından
İlaç tedavisi işe yaramadı mı
(128 puan) tarafından
Hayır batik var hala krem sürüyorum
(487 puan) tarafından
Bende de vardı terbisl kullandım törpü sonra tırnak uzadı eti geçti
0 oy
(356 puan) tarafından
Tek başarılı oluyor genelde. Uzman bir podoloğa gidin. O sizin için en uygununu söyler
0 oy
(277 puan) tarafından
Benım esımde tırnak batması vardı ve eşim sürekli batma yüzünden tırnaklarını dümdüz kesiyordu canı acıyırdu altını tenızleyemıyırdu ben uğramaya basladım ve tırnak kesımının yanlıs olduğunu söyledim hep ben kestim ve oval şekilde kestim kenar uç kısımları aldım sürekli ve tırnak makasının torpu kısmının ucuyla tırnak altındakı tüm kırlerı aldım bı kaç defâ canı çok acıdı ama kenarları oval kestım ya o batma olan kısmına kadar uzamadan tekrar tekrar kestım kısa bıraktım yanı anlayacağın zamanla tırnak batması olan kısmın etı ıyılestı ve sertlesmeye basladı.. Artık batma sorunu yasamıyır hıc kurtuldu şükür.. O tırnagın kenarı et kısmı ortadan ikiye yarılıyordu görünce ben dayanamıyordum valal 
0 oy
(721 puan) tarafından
Benimde dogumdan sonra her iki ayagımfa olmuştu 4 parmak hemde.ayhhh çok zor oluyor ya. banyodan sonra tırnak makasının törpüsüyle kaldırp kenardan kesiyordum. 3,4 kere yapınca bida batık olmadı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 25 göst.
0 oy
1 cevap 52 göst.
0 oy
7 cevap 150 göst.
22 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur_lina (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 262 göst.
16 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Benguu (14 puan) tarafından soruldu

404,745 soru

12,124,304 cevap

36,483 kullanıcı

...