0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (159 puan) tarafından

Selam kızlar. 35 haftalık oldum kısmet olursa doğum yakın görünüyor ve hâlâ bebeğe isim bulamadık. Bu durumu yaşayan var mı hiç bir şey içime sinmiyor doğduktan sonra aklıma gelir mi bilmiyorum:( Bebeğim kız bu arada 

5 Cevaplar

0 oy
(6,078 puan) tarafından
Bizimde son zamana kalmıştı öyle ben eşime diyorum o bana söylüyor yok yani en son bende Dicle olsun dedim tamam dedi öyle karar vermiştik canim ☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
Buğlem ismini çok beğeniyorum sanırım anlamı cenneti müjdeleyen melek idi kızıma çok istedim de nasip olmadı 
0 oy
(2,294 puan) tarafından
Bekarken hep kızım olursa adı Umay olacak diyordum, şükür prensesim oldu. Ne tarz isim istediğinize karar verin önce, sonrası daha kolay bana göre
0 oy
(860 puan) tarafından
Biz aybüke ve beyzanur dq kararsız kaldık beyzanura karar kildik
(686 puan) tarafından
Umarım o da benim gibi isme getirilen nur takısına sinir olmaz hiç hoslanmam Beyza çok güzelken Beyzanur hoş gelmiyor:))
0 oy
(388 puan) tarafından
Bizde esimle kızımda cok zorlandik hatta kimlik cikartmaya gittiginde aradi eminmiyiz diye orda aklına baska isim gelmiş hatta bana söyledi oda güzelmiş dedim kafamızı karistirmayalim dedi koydu ama o isimde aklimizda kaldi :D zor iş şimdi bir bebek daha bekliyoruz şimdiden cinsiyet belli degil ama kız olursa yada erkek olursa neolur diye düşünüyoruz 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 139 göst.
0 oy
7 cevap 159 göst.
11 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 444 göst.
0 oy
3 cevap 25 göst.

403,525 soru

12,089,502 cevap