0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 24 haftalık hamileyim. Doktor kesede kan oluşmuş dedi. Daha doğrusu bir kanama alanı var ama eskiden kalmış gibi dedi. Sorum şu ki sizde kanama alanı oluşup o şekilde kalan oldu mu. 

Bu arada kan sulandırıcı kullanıyorum

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kanama alanım vardı bnmde ayaklarının altına yastık koyup dinlenmeye geç ve ev işidir şudur budur yapma en azından Bi hafta böyle dinlen doktorum bana öyle yaptırdı ve iğne ilaç kullandım anca geçti 
tarafından
Canım sen kaç haftalıktın kanama alanı varken. Ben şu an 24 haftalık hamileyim doktor hiç ilaç falan yazmadı dinlen falan da demedi. Eski bir kanama alanı dedi sadece. Acaba başka doktora mı gitsem bilemedim
tarafından
12_13vardı başlardaydı
tarafından
Bi doktora daha görün bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
6 ve 13 hafta aralığı boyunca yani 1.5 ay boyunca kanama yaşadım. Kesenin yaninda, keseden büyük kanama var yüksek ihtimal çocukla birlikte düşük gidecek dedi tüm doktorlar düşmezse bile erken doğacak dediler. Çok şükür ne düştü ne erken doğdu. 1.5 ay boyunca kanama bitene kadar yattım banyo yapmak bile ayağa kalkmak yasaktı , progestani hem hap hem iğne olarak kullandım, kanama azalınca antibiyotik kullandım kanama alanını tamamen kuruttu sonra artık normal hayatıma devam ettim ama sizin kanama alanı 24 haftalikta çıkmış o haftalarda sorun olur mu bilmiyorum inşallah sorun yasamazsiniz, Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 
tarafından
Çok teşekkür ederim.. Medipol hastanesine gidiyorum 2 farklı doktora göründüm dinlen denilmedi dikkat et denilmedi ilaç yazılmadı bende bilmediğim için buraya sorayım dedim ama kanama alanı olanlar hep ilaç falan kulkanmış
tarafından
Siz yine de yatın, bir iş yapmayin Allah korusun bebek de 6 aylık neredeyse. Başka bir doktora daha gidin bence
0 oy
tarafından
Bende çok vardı kanama alanı. Hatta büyük bir kanama geçirdim 45 gün regl olur gibi devam etti. Çok dikkat etmen lazım yatıp dinlen sürekli. Sonrasında plesenta aşağıda dediler dinlendim bolca çok şükür idare ettim 
tarafından
Benim hiç kanamam olmadı. 24 haftalık oldum en son gittiğim doktor kanama alanı var dedi ama ilaç falan yazmadı
tarafından
Yine de dikkatli olman lazım bol bol dinlen
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Bnde olmuştu 16.hafta şükür bir şey olmadı.insallah sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 
tarafından
Çok teşekkürler canım . Amiin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 129 göst.
4 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Azrasudd (210 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 168 göst.
23 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Azrasudd (210 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 161 göst.

Kategoriler