0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (733 puan) tarafından

Sadece kuru öksürük ve balgami var bitki çayı vesaire veriyorum ama gece rahat etsin diye bundan sursem rahatlatir mi 

image

7 Cevaplar

0 oy
(817 puan) tarafından
Öksürüğü kuru mu balgamlı mi 
(733 puan) tarafından
arada kuru öksürüyor bogazi aciyor bazen de balgamlı öksürük oluyor
(817 puan) tarafından
Öksürük berbat birşey biz iki aydır çok çektik bronsit geçiriyor iki defadır öksürmekten uyuyamiyordu gece siz de benim yaptıklarımı yapabilirsiniz zeytinyağı sarımsak kuru var youtubeden bakın onu hazırlayıp yağını ayaklarının altına sürün. Basucuna soğan karanfil koyun. Göğsüne zeytinyağı sürüp havluyu utuleyip üstüne koyuyordum. Eğer odanız havasız ise ya basucuna buz koyun yada soğuk buhar yapın serum fizyolojik buhar makinesine koyup biraz öyle tutuyorum
-Reklam-
0 oy
(5,296 puan) tarafından
Ayva kaynatıp suyunu içir cnm 
0 oy
tarafından
Bunu kullanıyorum viks sirtina gogusune ayak altlarina sürüyorum çok rahatlıyor. Birde bitkisel şurup iciriyorum doktorumuz tavslye etti
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Hava mankinen varsa öksürük icin 0.9luk izotonik su

Balgam icin 3lük izotonik su ile soguk buhar ver cok iyi geliyo. 

Makinen yoksa da edin bence elim ayagim benim..

Ayva yaprağı kuru dut ve ıhlamuru kaynatip verebilirsin. 
(733 puan) tarafından
Evet küçük olanlardan var onunla da yapiyorum  0.9 ile 3 lük dediginiz ne kadar koyacagim mi fazla koysam ne olur ben haznesini serum suyu ile doldurup bas ucuna koyuyorum bitene kadar duruyor bitince kendisi kapaniyor zaten
(1,705 puan) tarafından
O sekilde etkisi az olur ama canim. En  iyi etkiyi maskeyle agzi kapalı sekilde soluyunca alırsın.
Ne kadarlik bilmiyorum seninki

Bizimde 4yasinda 15dk verdim sabah akşam ben . Cizgiflim izlerken verdim maskeyle uyardim kizim agzini kapali tut diye
(12,744 puan) tarafından
Canim balgamimi var seninkininde. Benimkide 4 yasinda oksuruk yok ama nefes alirken hirliyo oksur diyorum oksurup balgam cikariyo agzina gidip tukuruyo.
0 oy
(1,817 puan) tarafından
Günlük sakızı ni tütsü yapıp pamuğa tutuyorum dumanını göğsüne ve sirtina koyuyorum gece yatarken 2 günde sokup atıyor öksürüğü. O yoksa udi hindi yağıyla gece masaj yapıyorum sırtına göğsüne. Çok tıkanmissa gündüz hava makinesiyle buhar veriyorum. Sarımsak kürü veriyorum içine azcık zencefil zerdeçal iyi geliyo
0 oy
(2,839 puan) tarafından
Bu cok tesirli bir sey, daha once olumler gorulmus bundan dolayi cocuklarda asla surmuyorum. 

Basucuna sogan kesip koyuyorum, sirtinada akgunluk sakızı dumanini hapsettigim pamugu. Cok etkili ve dogal yontem
0 oy
(4,212 puan) tarafından
Bitane soğanı ortadan ikiye kes yastığın her iki yanına koy varsa karanfil de batırabilirsin bide havlu ıslat peteğine ser çok sıkma ama baya ıslak olsun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
4 cevap 77 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ayparca (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 220 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Nerosahmet (693 puan) tarafından soruldu