0 oy
804 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,539 puan) tarafından

Napıyorsunuz hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler  biz kaçamak yapalım dedik heP  benim başımın altından çıkıyor 

RABBİM HERKESE HAYIRLI ES NASİP ETSİN İNŞALLAH AŞKIMMMMMM DEMEM YETİYOR İSTEĞİMİ YAPMASI İÇİN 

Not ev sahibi iyiki çıkarmış bizi evden bilmeden iyilik yapmış herşey elimizin altında artık :devil:

image

19 Cevaplar

+1 oy
(1,943 puan) tarafından
Canım çekti valla afiyet olsun bacım 
(4,539 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm buyur gel beraber yiyelim
(1,943 puan) tarafından
Nasip canım çok uzak değiliz zaten . Kısmetse bir gün o da olur :))
(4,539 puan) tarafından
İnşallah cnm her zaman beklerim ♥️
(1,943 puan) tarafından
Sağolasın canım :)
-Reklam-
0 oy
(3,532 puan) tarafından

Afiyet olsun Büşra:) yarasın bebişe ve sana. Maşallah eşinle arandaki muhabbete de. Misafirim vardı yeni gittiler çocuk daha uyumadı, uyusa da kendimi yatağa atsam diye bekliyorum dört gözle:angel:

(4,539 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun misafir işi zor ya hele çocukla
0 oy
(2,362 puan) tarafından

Afiyt olsun cnm RABBİM gerçekten insanın kalbine göre es veriyor kızım uyumadı birazdn uyutcam artik :)

(4,539 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun uyur inşallah benimki uyanır birazdan
0 oy
(12,847 puan) tarafından

Afiyet olsun cano. Bende bakiniyorum.ne soylesem diye :D

(4,539 puan) tarafından
Bu akşam çiğköfte kazandı bizde
(12,847 puan) tarafından
Ayy bende pizza soslu doner hamburger arasindayim hangisini yesem diye. Yada boşver saat 11 oldu diyorum :D
(4,539 puan) tarafından
Bu akşam mastır sefte pizza yaptılar izlerken doydum hamburger güzel gider
(447 puan) tarafından
Melek nıye dısarda  söyluyon kız bu saatte evde bsıyler yesene ekmek arası soğan ben çok severım valla
(12,847 puan) tarafından
Ekmek almiyorum canim eve ekmek yemiyorum :) ayda yilda birde disardan yerim.
0 oy
(590 puan) tarafından
Afiyet olsun canim Allah daim etsin ☺️
(4,539 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
0 oy
(13,783 puan) tarafından

Oh oh.afiyet olsun. Ben simdi uyuttum bebeyi eşim hasta o da uyumuştur galiba odaya geçmişti bende biraz nette takılır yatarım sabah erken kalkıyoruz ineklere yardım ediyorum hasta olunca  :)

(4,539 puan) tarafından
Bol uykulari olsun inşallah cnm

Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Maşallah size canım daim olsun inşallah 

Afiyet şifa olsun bebem çoktan uyudu kızıl goncalari izliyorum bir yandan da çekirdek çitliyorum takılıyorum öyle 
(4,539 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️

Afiyet olsun
0 oy
tarafından
Canım çekti canım afiyet olsun 
(4,539 puan) tarafından
Buyur gel cnm teşekkür ederim
tarafından
Sağol cnm Allah razı olsun
0 oy
(281 puan) tarafından
Açıklamaya bakk sjsj eltin olsam çatlamıştım :))) Rabbim daim etsin Inşallah.
(4,539 puan) tarafından
:))))> amin inşallah cnm Allah razı olsun
0 oy
(382 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm en küçüğü uyuttum bulaşık beni bekliyor  ben kıza baktım o bana baktı ikimizde mutfağı toplamadik gidip bulaşıkları makineye firlaticm çay içmedim çayı ısıtıp içeyim diyom uyanmassa 
(4,539 puan) tarafından
Uyanmaz inşallah cnm benimde 2.3 bulaşık var ama sabah toplarım
(382 puan) tarafından
Sabah topla sen gebesinnn cnm yat gitsin
(4,539 puan) tarafından
Yaticam şimdi kuzum fazla yok o yüzden uğraşmak istemiyorum
0 oy
(2,168 puan) tarafından
Ayy az önce canım istemişti afiyet olsun çiçeğim ilk ısırık benim için olsun Allah mutluluğunuzu daim etsiinnn
(4,539 puan) tarafından
(2,168 puan) tarafından
Amin sendende canım benim♥️
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Kız sende sürekli yemek mi yiyosun rahatsız olmuyomusun bacım ben bazen gece yiyesim tutuyo sabah olmuyo oraya dön buraya dön
(4,539 puan) tarafından
Fazlasıyla rahatsız ettiği oluyor ama yemek saatlerim var mecburum benim gece 2 buçuk 3 gibi bile beslenme verildi bana ama kalkmıyorum o saatte
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Ohh afyet olsun merkeze yakınsın sanrm bizde bugün dısardaydiik başım ağrıyor bebebem uydu nasıl ağladı az önce şimdi çay içiyoruz eşim evde bugün neyse 2 hafta sabahçı bizde birlikte yemek Faslı yaparız bu hafta
(1,120 puan) tarafından
Ay çok iyi hamile bebeyle rahat edersin eşimde hamileyim die hep merkezi konum arıyordu bide düzlük benim ilk kaldığım ev tam cadde merkez di aslında iydi çok gürültüyü dünçıktık sonraki evimiz ormanlık alan çok harika yer ortam komşuluk orda ne market ne mağza ne bibyer yakın çok uzak hafif yokuş mesfe vardı şimdi başka yere taşındım enzndab101 yakın caddeye mesafe yakın düzlük park yakin altımda firin
(4,539 puan) tarafından
Market pazar yakın oldumu iyi oluyor ya
(1,120 puan) tarafından
Ayen ya heleki çocuklu oldu mu yada anı misafir ben diğer evde çok zorlanıyordum eşim evde degilkken anı misafir geliyordu göndereceğim kimse de yoktu zaten evden çıkıp.markte gitmek başlı başına yorucuydu hafif yokuşudu caddeye çıkmadan yoruluyorudum hemen gidip gelmekde zaten artı ben pert gidiyordum
(4,539 puan) tarafından
Benim diğer ev öyleydi seni çok iyi anlıyorum burda sadece çarşıdan gelirken ufak bir rampa var oda çok zorlanıyor beni çünkü evimin sağında 101 solunda hakmak koparatif market bim şok fırın herşey var çarşıdan birşey alıp taşıma ya gerek kalmıyor evin karşısinda pastane kasap filan var herşey mevcut  çarşıya cay kahve içmeye iniyoruz sadece
(1,120 puan) tarafından
Ay ne gzuel cidden senin adına sevindim zor zamnalrinda iyi benim ilk evim öyleydi market yolun diğer tarafı ocakta yemeğim olsa bile hemen in al çayını koy git birşey al gel  alışmıştım diğer ev beni çok zorluyordu zor zamanlarda komşualrim la birbirimizin imdadımiza yetişyorduk hepimiz  öyleydik şimdie bide kızım var rahat oldu enznda yaza kadar kizm büyür rahat çıkarız o sıra tabi bu evdeysem
0 oy
(615 puan) tarafından

Rabbm agzinizn tadini artirsin masallh huzurunuza inşallh...afiyet şifa  olsun <3

(4,539 puan) tarafından
0 oy
(1,120 puan) tarafından

image

şuan tek ihtiyacım olan bu çay bu arlar gündüz fırsat olmuyor içmeye gecede çok içiyorum yorgun düşüyorum yemekden sonra kana kana içiyorum emziryom içim çok yanıyor resmen
(4,539 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
(1,120 puan) tarafından
Sağol cnm
0 oy
(16,543 puan) tarafından

Afiyet olsun boğazım ağrıyor atom çayı içiyorum konuşurken bile ağrıyor ya 

image

(4,539 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun fatom
0 oy
tarafından
Sorma canim bi yogunum bu ara bugun biraz buzluk hazirligi yaptim manti borek pogaca falan yorucu gecti mutfak savas alanina dondu aslinda sadece buzdolabini silip yemek yapcaktim :) evi topladim bulasik makinasini doldurdum kalanlar sabaha kaldi artik yarin yaparim 

Afiyet bal seker olsun ruzgar beye sifa olsun dedigin gibi hayirli es huzurun baslangicidir bende ck sansli hissediyorum bu yuzden 
(4,539 puan) tarafından
Rabbim daim etsin inşallah cnm

Ellerine sağlık bol bereketli olsun
tarafından
Amin canim amin yakin olssydin misafirim ol derdim
(4,539 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm gelmiş kadar oldum bende seni misafir etmeyi isterdim burda sevdiğim kişiler arasındasin
tarafından
Ay Allah razi olsun bende seni severim
(4,539 puan) tarafından
Cümlemizden ♥️♥️♥️
0 oy
(3,580 puan) tarafından
Afiyet olsun bebeğine yarasın Rabbim mutluluğunu dâim etsin inşallah
(4,539 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
0 oy
(12,712 puan) tarafından

Yav kahvaltı da bile çiğköfte yiyen ben nasıl canım istedi :) her serde bir hayır vardır büş :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 724 göst.
11 Eylül 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde ZeynepMuaz (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 326 göst.
11 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mervela (7,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 588 göst.
14 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 290 göst.

410,740 soru

12,358,971 cevap

41,323 kullanıcı

Kategoriler

...