0 oy
181 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
4 buçuk yaşında ağzımı açsam hemen bağırmaya başlıyor birsey soyleyecegim hemen sus seni sevmiyorum istemiyorum vs.diye bağırıyor bana çok aşırı hırçın sinirli neden böyle oluyor sanki küçük ergen gibi sizinkiler nasil

7 Cevaplar

0 oy
(1,961 puan) tarafından
Benimki 5 yaşında kızım çok çok çok yaramaz. Ortancadır kızım. Tek kız ondan mı şımardı böyle bilmiyorum. Bazen öyle oluyor ki tahammül edemiyorum. Sadece susup izliyorum

Ne yol denediysem baş edemedim. Dinletemedim kendimi
-Reklam-
0 oy
(299 puan) tarafından
4 yaş aynı canım sürekli bağııryor bana evde acaba benden mi kaynaklı diyorum ama bende bağıran birisi değilim kararında herşey yani
0 oy
tarafından
Biseyden etkilenmis galiba 
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Valla bizimde ayni. Ergen diyom bende artik. 

Ama sabirla her ters soyledigi seyi düzeltmeye calisiyorum . 

Bazende onun bana konustugu gibi ters konusuyorum civi civiyi söküyo gülmeye basliyo
0 oy
(2,859 puan) tarafından
Evde bagiran bi model varsa onu izliyo olabilir 5 bucuk yasinda oglumun agzindan hic duymadim boyle bisey cok ilgilen arkadas gibj ol zaman gecir bol bol biz ozellikle geceleri hep hayal kurariz gecmiste olan seylerden konusuruz
0 oy
(5,078 puan) tarafından
Benim çocuğum öyle değil bağırmayı bilmez ama evde biz ona ya da birbirimize bağırmayız. Mümkün olduğunca konuşarak problem çözmeye çalışıyoruz,problemin üzerini bağırarak kapatmaya çalışmıyoruz. 

Bir de cocuk bu ağlar bağırarak kızarak ya da dikkatini dağıtarak susturmayız, zaten işe de yaramaz. Ağlamak isterse ağlar sadece yanında sabırla bekliyoruz.
0 oy
(7,237 puan) tarafından
Eğer evde öyle davranan biri varsa model alıyor olabilir aynı yaş kızım var bu şekilde bir davranışı yok 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 156 göst.
23 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,250 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
0 oy
4 cevap 78 göst.

411,615 soru

12,391,348 cevap

43,811 kullanıcı

Kategoriler

...