0 oy
58 göst.
Diğer kategorisinde (895 puan) tarafından
Kızlar Günaydın, daha yeni doğalgaz baglattik ve tam olarak kullanmayı bilmiyorum. Fikir almak istiyorum. 

Bebeğim 2 buçuk aylık ve uyuduğumuz oda kuzeyde kalıyor, soğuk. Kombi 45 'te yanıyor. Bebeğimi emzirmeye kalktığımda yüzü buz gibi. Acaba üşüdüğü için mi sık sık uyanıyor. 3 te emzirdim 6.45'te yine uyandı. Geçen hafta soba vardı geceleri de yakıyorduk. Bebeğim 5 saate kadar uyuyordu. 

Kombi 45'e ayarlı. İdeal mi,  daha mi yüksek olmalı? Ortalama ne kadar fatura gelir? Evim tek katlı müstakil. Acaba ısınmıyor mu? 

4 Cevaplar

0 oy
(259 puan) tarafından
Odanıza termometre alın. Bebek için ideal oda sıcaklığı 20-23 derece  üşüyüp üşümediĝini sırtından ve göğsünden anlarsınız vücudunun uç noktalarında kan akışı bizimki gibi olmadığından el,ayak,burun soğuk olabiliyor. Termometreye göre kombinin sıcaklığını belirlersiniz yine.
-Reklam-
0 oy
(5,701 puan) tarafından
evin cikakligini baz al 20  derece gece icin ideoal 21 22 derece bebek gunduz icin ideal scaklik. kombi ona gire kisar yada arttirirsin. cunku atiyorum camlarin kapi altin evin duvarlarin yalitimsizdir soguk geciriyordur kombiyi fullesen bile anca isinirsin . yada bina yalitimlicir cok yeni binadir sagdan soldan alttan ustten yakiyordur komuslarin. ilik bir sekilde bile isinirsin. ama soba gibi iligine kemigine kadar cayir cayir evi isitmaz . sobanin keyfi baska . ama tabiii hem

temizlik hem tek oda degil tum evin esit isinmasi en iyi guzel

yani dogalgaz
0 oy
(892 puan) tarafından
Ortam sicakligi olcen termometrelerden almani oneririm
0 oy
(318 puan) tarafından
Kombinin kaca ayarli oldugundan ziyade oda kac derece ona bakin. Kucuk digital termometreler var hem isi hem nem olcen onlardan alin koyun odaya. Ne cok/az isi iyi ne de cok/az nem. Duruma gore kombiyi ayarlarsiniz. Bizim ev kisin 22  derecelerde, nem de 50 lerde, gayet ideal usumuyoruz cok da isinmiyoruz.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 123 göst.
0 oy
5 cevap 96 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BetulOpoz (3,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 302 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Mineortac1 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 252 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Azra05 (242 puan) tarafından soruldu