0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (2,198 puan) tarafından
Sizce hangisi keyifli ? Bizim araba Manuel eşim yanımda bire at ikiye at surdan dön burdan dön bildiğiniz savaş veriyorum üstüne de bağrıp çağırıyor ne güzel bir heves başladığım maceram son buldu çünkü içimde o heyecanı bırakmadı otomatik araba sadece sür git ama işte para olmayınca olmuyor eşimde dio Manuel daha zevkli falan dio

20 Cevaplar

+2 oy
(16,164 puan) tarafından
Otomatik tabiki o vites zukkumu bide debriyaj hiç sevmedim 
(2,198 puan) tarafından
Ya bende sevmiyorum geçen 3 e attım gidiyorum dedi sağa dön vites kucult frene bastım bastım hızımı alamadım Allahtan heyecan yapıp bırakmadım arabayi yoksa eyvah eyvah debriyaj fren gaz of bildiğin savaş veriyorum istemiyorum artık sürmek falan
-Reklam-
0 oy
(3,714 puan) tarafından

Erkekler vites atmaya meraklılar da ondan. Otomatik kolay keyifli tabii ki. Eşinizi tanımak istiyorsanız ondan araba kullanmayı öğrenin derler :D

(122,350 puan) tarafından
benimki otomatik seviyo ben manuel
(2,198 puan) tarafından
He he hiç sorma kendi anasının karnından arabayla çıkmış rivayete göre  :D hahha
Yani bana arabayı yükseltelim otomatik alalım dedi olan paramı da aldı gitti yine Manuel aldı geldi otomatik arabalar pahalı falan dedi bir de kalıcı değilmiş biseyler dedi öyle kaldı
0 oy

manuel muhtesem otomatik akulu araba gibi ;)

(2,198 puan) tarafından
Bacım gözünü sevim trafikte sürekli vites atmakla uğraş dur oyle düşünme otomatik dur kalk git anın tadını çıkar bana göre :))
(1,349 puan) tarafından
Ben ikisini de kullanıyorum ama sürüş güvenliği için de otomatik kesinlikle. Bir makine mühendisi olarak manuel araca ne para veririm ne de isteyerek sürerim :D
bende ikisinide kullaniyorum muhendis degilim ama bana gore manuel kullanmak daha iyi otomatik vitesbarac bana akulu araba gibi geliyo
0 oy
(15,255 puan) tarafından
Ya bu erkekler niye Manueli seviyor anlamiyorum. Benim kocamda ayni. Otomatik alalim bende kullanayım diyorum istemiyor. Kullanamazmiş otomatiği. Bende manuelde zorlaniyorum ve kullanmiyorum gerilmekten. 
(2,198 puan) tarafından
Haaa şuan ben senin gibiyim pis adam üzdü beni 30 bine yakın param vardı verdim sırf destek olsun onun malı benim malım diye değilmiş demekki :(
0 oy
(11,061 puan) tarafından

Manuelden otomatiğe geçtik yok böyle bişey ya :)

(2,198 puan) tarafından
Güzel mi güzel mi kız :))) merak ediom valla
0 oy
(753 puan) tarafından
MANUELLLL bunun kadar eglenceli bi araba sürüşü yok araba kullanmayi tam ogrenebilmek icin yillarimi verdim 9 yilin sonunda daha son 2 yildir kendime guvenerek araba kullaniyorum hiç otomatik surmedim nasildir bilmem babamda esimde hep manuel ogretti ehliyeti 6 yil once almama ragmen daha 2 yildir arabanin tadina varip ehliyetim var diyorum yani
(2,198 puan) tarafından
Maşallah sana cnm :) keşke cidden arabayı bilen arkadaşım olsa da onunla gezsem çok şey öğrenirim eşim bağırıyor ters düşüyoruz ders almak istedim ama fiyatlar çok pahalı bir iki derslik olacak bisey değil çünkü düşünüyorum babamın arabası vardı hiç almadım ya niye almadiysam al kaç sür uysalmisim demekki oda gel öğreteyim demezdi simdi koca evinde öğrenmeye çalışıyorum başta hırs yaptım baktım aptalın arabasına bisey olsa beni rezil edecek bıraktım kaldı
(753 puan) tarafından
İnan ki babada ayni kocada babam cok kizardi ogretirken sirf cok iyi araba kullandigi icin babamda israrci olup ogrenmek istedim yoksa yani babaminda kocaminda arabasina el surmek ogrenirken akil isi degildi
Esim cok kizmazdi ama laf sokardi hani yanlis bisey yapinca bide bizimki polis trafik polisi surekli kurallari anlatir dururdu ondan dolayi ama sonra beni salın dedim oturdugumz yer sakin bebek olana kadar ara ara aldim sürdüm şükür ogrendim insallah sende gonlune gore ogrenirsin canim
(2,198 puan) tarafından
İnş cnm benim inşallah :(
0 oy
(1,349 puan) tarafından

İkisi de keyifli araç kullanmayı sevene ama manuel biraz amelelik gibi be :D Yani robot süpürge varken çalı süpürgeyle ev süpürmek gibi :D

(2,198 puan) tarafından
Ha ağzın bal yesin bak şuan oturdum benim kiz çalışıyor evdee :) ya kaldı benim heves kursakta:(
0 oy
(318 puan) tarafından

Ben vitesle oynamayi seven kamyon soforu tayfadanim manuel derim :D

0 oy
(4,893 puan) tarafından
Ikisinin keyfi de farklı. Ama ben yan koltukçuyum, mecbur olmasam asla kullanmam araba felan. Midem bulandı artık araba kullanmaktan,trafiğin stresini yaşamaktan 
(2,198 puan) tarafından
Ya Allah bana da nasip etsin de bende sizin gibi su cümleleri kullanayım ablam da dün aynısını dedi oda kullanıyor sıkıldım falan dedi bi de beni görseniz 4 duvar arasında es yok komşu yok bir yere gidecek olsam otobüse binsem oğlan kusuyor 5 yaşına girecek otobüs tutuyor üstelik kalabalık kimse kimseye yer vermiyor o yüzden şükür edin cnm en azından öğrenmiş ve istediğiniz zaman çıkıp gezebilionuz ben sırf oğlumu oyun yerlerine götüre bilmek için istiyordum :(
0 oy
(6,260 puan) tarafından
Manuel daha zevkli bence ehliyetide manuel alıyorum zaten bu yüzden 
0 oy
(18,413 puan) tarafından
Sakın burda bırakma bunu. Yoksa hiç kullanamazsin. Devam et. 

Otomatik daha güzel tabi. Kolaycacik 
0 oy
(719 puan) tarafından
He he çok zevklı manuel araba helede yokuşta kalırsan çok zevklı sadece erkek zırvalaması 

Ben ıkısınıde kullanıyorum geçen cuma Manuel’i sattırıp otomatik aldırdım istediğim yere keyfimce gidiyorum 
0 oy
(1,428 puan) tarafından
Ben manuel kullanmayı çok seviyorum kız o geçişler beni mutlu ediyo nedense sjsjsj ama çok trafik olan bir yerde otomatik daha mantıklı 
0 oy
(1,832 puan) tarafından
Manuel kullanıp eziyet çekmenin hiçbir anlamı yok bana göre 
0 oy
(13,075 puan) tarafından
Zevkini bilmem ama Manuel bilmek gerek diye düşünüyorum şuan otomatik olabilir elinde atıyorum Allah muhafaza yarın satıp Manuel eski bisi almak zorunda kalsak ne olacak pat diye kalakaliriz. Bizim araba da Manuel 2 dır kendim gidip geliyorum çarşıya daha da pakistircem inşallah 
0 oy
(151 puan) tarafından
Araba olsun da Manuel otomatik fark etmez :) seçim şansı varsa tabiki otomatik vites, ben otomatik kullanabiliyorum, eşim de Manuel sevdiği icin gitti Manuel aldı ama ben kullanamıyorum :)
(2,198 puan) tarafından
Dün bakmaya gittik çok pahalı bizim araba Manuel değil de otomatik olsaydı o kadar tatlı bir araba ki çok üzüldüm ama yapacak bisey yok beklicem
0 oy
(1,847 puan) tarafından

Bi zamanlar ben :D eşim nerde dar yokuş yol var orda sürdürürdü manyakk gbi itiraz etmeden giderdim her dönüş seninde,arabanında ,lastiğininde diye kavgayla eve girerdim. Hepsini aynı anda nasıl yapıyım diyordum. Şuan çok iyi kullanıyorum vites attığımn bile farkına varmıyorum öyle alıştım düşün. Ama kesinlikle manuel kullanmak öğrenene kadar çok zor kocalar analarının karnında öğreniyorlar gbi davranıyolar. Biraz sabret ve öğrendikten sonra sadece bi kez kendin 2-3 dk lık yol git gel bak nasıl özgüven gelicek

(2,198 puan) tarafından
Balım yapıyorum oğlanı hergun okula götürüyorum ama daha fazlası olmadı bir türlü yapamadım:(
(1,847 puan) tarafından
Pes etme gerçekten bende öyleydim araba süren kadınlara hayranlıkla bakar ben niye yapamıyorum derdim vites küçültme olayı işkence gbi geliyordu ama pratik yaptıkça alışıyorsun. Şuan iğne deliğine tereddütsüz girerim yani o kıvama geldim ama  zamanla.
(2,198 puan) tarafından
Ayy yemin ediyorum belki ilksin bana şu cümleleri kullanan Allah razı olsun cnm inşallah ya
0 oy
(2,548 puan) tarafından
Otomatik tabiki de 

Ama otomatik ehliyeti alirsan manueli süremezsin canim
(2,198 puan) tarafından
Bizim zamanımizda öyle seçenek var miydi bilmiyorum ama ben direk Manuel aldım:)
(2,548 puan) tarafından
Bende Manuel aldım canım
Çünkü otomatik daha kolay herkes her şekilde sürer ama önemli olan manueli kullanmak
(2,198 puan) tarafından
Kuzu yapamıyorum vites atarken şeritten kayıyorum küçültürken de ister istemez frene basarken korkuyorum ya bir anda durursam diye bi de ben bir yere gitmem için E5 e girmem lazım orası da bilirsin vızır vızır araba dolu :(
0 oy
(9,524 puan) tarafından
Zevklı degıl kolay olması önemli canım ben otomatıkcıyım 
(2,198 puan) tarafından
Valla daha sürmek nasip olmadı ama büyük ihtimalle bende otomatikcigim
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Otomatikle manuel bence kıyaslanamaz bile. Otomatik tabi ki
(2,198 puan) tarafından
Demi ama piyasada cidden uygun temiz yok dün baktık

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 196 göst.
7 Eylül 2024 Aile kategorisinde Hira Su (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 292 göst.
22 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 325 göst.
15 Şubat 2024 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde yusra25 (12 puan) tarafından soruldu

403,379 soru

12,083,022 cevap

36,360 kullanıcı

...