0 oy
90 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (655 puan) tarafından
Beni çok rahatsız etmeye başladı aslında umrumda değildi kızlar ama biri kırıcı bi laf etti sonra acaba alsammı dedim küçük bi bölgede ağda denedim hemen bir dünya sivilce çıktı faul mü deniyor kulak yanında olanlar varya oralar bende biraz fazla gibi gelmeye başladı aslında ailemde tüysüz ama benim tüylü . Üzüldüğüm içinde böyle pisikolojiye girdim biliyorum ama almayı denemek te istiyorum  sizler alıyormusunuz yüzünüzü neyle almak lazım 

9 Cevaplar

0 oy
(3,444 puan) tarafından
Agdayla aldim sonuncu sefer..ondan önce iple aliyordum
-Reklam-
0 oy
(547 puan) tarafından
Ben kaş bıyık harıcı almiyorum ama senı rahatsiz edecek kadar varsa al kendini daha iyı hissedersın..yuz ıcın agdalar var onlarla alabilirsın yapıştırıp cek gitsin..birde yüz usturası varmış sanırım onunla alanlarda oluyor ama kullanmadım nasıl bırsey bılmıyorum 
0 oy
(3,792 puan) tarafından
Açık ten koyu kıla sahipsen ,iyi bir yerde lazer yaptır.

Yoksa hiç elleme.
0 oy
(1,432 puan) tarafından
1 yıdlır renkli yüz usturalari ile aliyorum rahatsiz edici degildi yuz tuylerim hatta sarı tüyler ama ben pürüssüz goruntu istedigim icin almaya başladım çoğalma sertleşme olmadi hic 
0 oy
(3,708 puan) tarafından
Arada bir yüz usturasi ile alırım 
0 oy
(2,248 puan) tarafından
İki ayda bir ağda atarım ama çok rahatsız etmiyorsa aşırı değilse kuaförde sararta bilirsin cnm kuzenim guzellik merkezinde calisiyo lazer atayım mi diye dedi kıllar inceyse hiç atma cogaltirsin seninde inceyse sakın gitme
0 oy
(689 puan) tarafından
Benim de sakal bolgesinde tek tuk siyah cikiyor cimbizla aliyorum gorunmeyenlere dokunmuyorum ama daha puruzsuz bi cilt isterdim. 
0 oy
(1,419 puan) tarafından
Yüz usturası mı ne öyle bir şeyle kardeşim aliyo yüzünün her yerini ama ben cesar edemiyorum 
0 oy
(2,133 puan) tarafından

Ağda yapıyorum ben benim sarı yanaklarimin koselerinde belli bile değil ama sana guzel hisediyorum kendimi alınca öneririm weetin yüz için küçük agdalari var usturayi denemedim 13 yaşındaki kardeşim onunla aliyo çok önerdi :D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 215 göst.
29 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Sehnazmurat1 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 154 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Gulguzeli1 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
0 oy
1 cevap 67 göst.

403,340 soru

12,081,323 cevap

36,354 kullanıcı

...