0 oy
68 göst.
Diğer kategorisinde (262 puan) tarafından
28 aylık olacağız bebeğim tek başına oyun oynamamaya başladı yani önceden oynardı hiç çekiştirip durmazdi şimdi az oturayım hemen oyun oynamaya çağırıyor oynuyoruz kahvaltı hazırlıyorum felan iş yapıyorum az oturayım diyorum yok izin vermiyor telefonu bile elime aldirmiyor zaten ekran felan izletmiyorum sessiz ev genelde müzik açarım telden dün babannesi amcası geldi onları da aynı şekilde oturtmadi hep tutup oda oda oyun oynatti bu iyi bir süreç mi yoksa tek çocuk olduğu için sıkılıyor mu acaba napmm lazım ya

3 Cevaplar

0 oy
(3,685 puan) tarafından
Yazık onlar da yalnız oyun arkadaşı arıyorlar. 3 yaşında toplam yarım saat oynasa iyidir eskisi gibi olmuyor. Sosyalleşmek iyi gelebilir düzenli parka dışarı falan çıksa biraz oyuncaklarını özler. 
(262 puan) tarafından
Cikariyorum sürekli aslında ama havalarda soğudu hemen hasta oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim oğlanı sana gnderm birlikte oynasınlar hem ben rahatlarım hemde sen:D

0 oy
(6,086 puan) tarafından
Arkadaş arama dönemine giriyorlar benim oğlum şuan 34 aylık babası yada ben onunla oynuyor olmamız lazım telefonu elime alınca boşver telefonu anne bak sana ne göstericem diye oyuna sürüklüyor :) bu yüzden seneye kreşe yazdırma planım var arkadaşlarıyla vakit geçirirse daha iyi olur diye bu senede oyun grubuna gitmek istiyordum ama gerçekten yüksek fiyatlar istiyorlar :(
(262 puan) tarafından
Aynı evettt asla izin vermiyor birşey yapmamıza oyun grubundan ne kadar istedilerki
(6,086 puan) tarafından
Valla haftada 4 güne 4.500 dediler ve 3 saat yani çok fazla geldi
(262 puan) tarafından
Oha nerede yaşıyorsunuz
(6,086 puan) tarafından
Eskişehir :D yazın götürdüğüm bitane oyun grubu vardı 250 tlydi haftada 1 gündü birde açık havada yapıyordu çoook eğleniyordu çocuklar ama kış geldi şuan napcaz bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 90 göst.
0 oy
4 cevap 243 göst.
20 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 199 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (733 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 429 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Buse19 (136 puan) tarafından soruldu

410,551 soru

12,350,970 cevap

40,517 kullanıcı

Kategoriler

...