0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (3,074 puan) tarafından
Sürekli döngü aynı sabah kahvalti oğlanı okula yola küçüğü temizle doyur ev supur öğlen yemeği hazırla bulaşık camasir uyku zmani bide hastayız evce sürekli ilaç kontrolü canm çok sıkkın moralim çok bozuk hayatımdan zevk almiyorm oyleki kaçtır eşimi bile red ediyorum ,, maddi sorunumuz olmayacakken başımıza bin bir iş açtı herşey tepe taklak off valla bunalima girdim bu kış tek sevindigim soba derdim yok ..

5 Cevaplar

+7 oy
(4,063 puan) tarafından
Rutin nimettir, Rabbim bundan geri koymasın bizi. Hastane koridorunda bekleyen, ya da evi ocağı olmayan bir sürü bayanın bunları hayal edip bir an önce yapmak istediğine eminim. Bulunduğumuz her an için şükür edersek, sıkılmaya vaktimiz olmaz. Rabbim içinize ferahlık versin ♥️
tarafından
+++++
(1,472 puan) tarafından
Katılıyorum ölüm var zulüm var savaş var halimize binlerce kez şükürler olsun
-Reklam-
+1 oy
(1,062 puan) tarafından
Bızde hergün abıyelerı çekip o parti senın bu parti benım partilemiyoruz bacım  jsjssjsjsjsjsjs

Rutın ıyıdır elhamdülillah çok şükür bugüne de önüne bak 
0 oy
(2,125 puan) tarafından
Bende ayniyim :( eşim sürekli işe gidip geliyo ordan oraya dışarda ben evde sürekli çocuklarla temizlik fln derken aynı 
0 oy
(3,503 puan) tarafından
E bizde aynı senin gibiyiz hiç bulanima girmiyoruz 
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Yanliz değilsin bende dahil çoğu kişi bu durumda şükür halimize Allah başka dert vermesin 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 219 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Emine_Ertunc (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 199 göst.
0 oy
18 cevap 595 göst.
3 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melike☺️ (1,697 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 342 göst.
13 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (426 puan) tarafından soruldu

408,353 soru

12,268,200 cevap

37,526 kullanıcı

Kategoriler

...