0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından
Slm kizlar suan hastanedeyim doktor bebek doğum pozisyonu almis kafasi baya asagida dedi alttan bakti 3 cm acilma var dedi dogum yakin mi acaba 3 cm aciklikla me zaman doğum olur dua edin dkorkuyorum bu 3 doğumum olacak ama korkuyorum yinede 37+4 oldum

16 Cevaplar

0 oy
(5,337 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah canım 

Hiç beli olmuyor sancılarına bağlı ektıra suni sancı verirlerse hızlanabilir 
(5,337 puan) tarafından
Kuzu yapacak birşey yok malefes madiyat çok zor ol uş bende ful develete yaptım tüm kontrolleri şimdi 33+4 üm
(223 puan) tarafından
Hayırlısıyoa kucagina al sende dua et bana
(5,337 puan) tarafından
Dualarım seninle canım sende dua et
(223 puan) tarafından
Olur cnm  allah kimseyi bu yolda bırakmasın herkes saglikla bebegini kucagina alsin inşallah
(5,337 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim hepimizi
-Reklam-
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Ilk oglumu 3,5 cm ile 37+6da ayni gun dogurdum. Ikinci oglumu da 3 cm aciklikla 38+0da ayni gun dogurdum. Uyari verdiler sancilarim baslasi oyle dogurdum. Bi avazda dogurur bebegine kavusursun insallah
(223 puan) tarafından
Bana yatis vermedi sadece sancin yada suyun olursa direk gel dedi
(1,027 puan) tarafından
Ne güzel kendi sancini bekletmisler. Benim sancım olmaidig halde sancın var deyip yatış verdirdiler. Üstüne suni sancı çektim 8 saat ve en fazla 4 cm açılma oldu. Sağlık sorunu oluşunca acil sezaryene aldılar. Çok istemiştim kendi sancimla doğum yapmayı ama olmadı. Kontrol diye çağırıp doğurtuyorlar.
(223 puan) tarafından
Valla cnm yatis verselerdi kabul etmezdim özel çünkü dogum pahalj ben devlette yapacak doğumumu ama korkuyorum yetisemezsem yada açılmam olursa sanci olmazsa diye
(1,027 puan) tarafından
İlkte bende yatışı kabul etmedim ama doktor öyle bı konuştu ki bana hem korkuttu hemde duygusallastim. O psikolojiyle verdim yatışı. Zaten sancın var yok nst de görünüyor. Doktorlar da ona göre yol alırlar.
(223 puan) tarafından
Karnim adet olacakmisim gibi agriyor bebegin basi asagida farkediyorum
0 oy
(5,867 puan) tarafından
Kanala grmişse kesin suni verirler ayy benimde kziimda öyleydi ya hemen yatış verdiler 
(223 puan) tarafından
Bana yatis vermediler cnm sancilarin oldugunda gel dedi
(5,867 puan) tarafından
Sancın baslarsa git cnm Allah yardımcın olsun ama sancin hiç yoktu kız senin dimi
(223 puan) tarafından
Yok sancim sadece aksam cok baski oldu sanki doguracam gibi doktora soyledim onlar olduktan sonra sanci baslar dedi zaten bakalim hayırlısıyla kucağımiza aliriz insallah ya dua et banada
(5,867 puan) tarafından
Benimde kasılma sertleşyor du doktor yan suyun gelecek yada sancın gelir dye belim çok şiddetli agryro sancimda adet gbi vvar
0 oy
(253 puan) tarafından
Benim nstde sancı çıkmıştı ben hissetmiyordum 4 cm açıklık vardı gün boyu saatte bir kontrol ettiler her seferinde biraz yürü gel dediler akşam da yatış yaptılar akşama kadar 8cm olmuştu suni sancı verdiler o gün doğum yaptım. Sizin de ilk doğum değilmiş bugün olur büyük ihtimalle
(223 puan) tarafından
Ayy beni eve yollladilar nstde de birsey yok dedi anlamadim
0 oy
(3,451 puan) tarafından
Baskalarini bilmem benim 3 satt sonra olmustu .. könlünú ferah tut..oyle cok korkulcak bir sey degil dogum...

Summes sebile yesserah zikri cek her sanci esnasinda ve sguat yap acilmani hizlandiriyir..
(223 puan) tarafından
Doktor yatis vermedi cnm zaten evdeyim ne zaman subyada sanci olursa gel dedi ozel doktor ama ben ozelde dogum yapmayacam su yada sanci gelirse devlete gidip orda dogum yapacam
0 oy
(1,419 puan) tarafından
Ben 3 cm le baya beklemiştim 1 hafta falan ama yine sancı yoktu mecbur suniyle oldu. Bu arada gizemceliker diye de biri vardı o da doğuma gitmişti doğurdu mu ki
(223 puan) tarafından
Otursammi yoksa artik kendi sancim yada suyun gelmesini beklim bilemiyorum ne kadra anne karnında dursa iyi diyorlarda bilmiyorum suan evi temizliyorum bakalim
(5,867 puan) tarafından
Hee yazdım o arkads doğum yapmış özelden yazdım byle bir acı yok demiş doğum yaptım demis
(223 puan) tarafından
Onun ilkti diye zor olmustur belki darisi bize insallah
(5,867 puan) tarafından
Evet ilk doğum genelde zordur aynıydı üçümüz haftamizda hayrlisi
(223 puan) tarafından
Evet o iki gun öndeydi
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Doğum zaten başlamış canım. Ben gecesi hastahaneye yattım sabah 11 gibi doğum bitmişti artık muayneden sonra kanama başlamıştı benim.
(223 puan) tarafından
Zaten suan adet agrilarim gibi agrilarim var karnimda yuruyorum biraz yurudukce baski oluyor
(1,749 puan) tarafından
Kanama varmı
(223 puan) tarafından
Yok kanama su yok cnm
(1,749 puan) tarafından
Belli olmaz canım 3 santim açıklık varsa 4 santim olduğunda doğum için yatırıyorlar. Yani gecede olur yarında olur 1 haftada olur belli olmaz. Ama yakın yani doğumun.
(223 puan) tarafından
Hayırlısı olsun insallh cnm yapacak birsey yok korkunun ecelw faydasi yok o bebek cikacak ordam :)korkuyorum
0 oy
(223 puan) tarafından
????????????
0 oy
(138 puan) tarafından
Benim gece 12 de 2 cm açılma vardı yatış kabul etmedim sabah 9 buçukta sancılarım başladı düzensizdi akşama kadar evde squat falan yaptım hastaneye gittiğimde yine 2 cmydi ama benim suyum sızmaya başlamış acil doğuma aldılar suni sancı verdiler 6 saate sonra doğurdum yani canım çok dikkat et ben idrar zannettim birde koyu kahverengi çamur gibi akıntılar oluyordu onuda nişan zannettim eğer böyle durum olursa sancıyıda bekleme ben çok sıkıntı çektim bebeğim karnımda kakasını yapmıştı strese girip Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin kolaylık versin inşaallah canım
(223 puan) tarafından
Amin inşallah cnm strese girdim ne zmaan. Dogum olur ya anlayamazsan acilmam fazla olursa falan diye doktor yatistan falan bahsetmedi sadece su yada sancin olursa direk gel dedi koydesin gelene kadar yoksa yolda dogurursun dedi bebegin basi baya asagida nstde sanci yok dedi
(138 puan) tarafından
Çok saçma madem öyle yatışını yapsın yolada doğursam nolcak peki deseydin eğer hastane yakınlarında akraban varsa bari oraya git hangi şehirde yaşıyorsun
(223 puan) tarafından
Şanlıurfada yaşıyorum cnm koydeyim bide sancim gelirse giderim hemen yada su
(138 puan) tarafından
Ankadım canım Allah kolaylık versin
(223 puan) tarafından
Amin inşallah cnm cok sagl
0 oy
(470 puan) tarafından
Hurma ye duşa gir ahududu çatı iç yürüyüş yap hem doğum kolay olur hemde açılma olur 

Bazen 2 3 gün bile sürüyor o yüzden doktor yollamıştır hastanede perişan olursun ben 2 cm ile haftalarca gezdim 
(223 puan) tarafından
Zaten yatis yapsaydi orda dogum yapmayacagim icin kabul etmezdim devlete giderdim bakalim birazdan banyo falan yapacam
0 oy
(122,344 puan) tarafından
3 cm ke pazartesiden cumaya kadar bekledim her gunde alttan muayene olmustum

2.dogumda kontrole gittim dr 3 cm olmua acilma dedi o gece dogurdum her an olabilir
(223 puan) tarafından
Benim 3 dogumum diye her an olabilir cnm doktor bana vir daha falan gel demedi
sanci birden gelir sanci gekirse bekle su gekirse bekleme hemem git ama bi cantali kontrol et son kez
(223 puan) tarafından
Sanci gelirse su gelirse bekleme dedi koydeyim cnm il 30 dk falan sancim yada su gelirse giderim arabada cok iyi degil gidene kadar
haaa koydesen bekleme tabiki allah bi avazda kurtarsin
(223 puan) tarafından
Amin insallh cnm 3 olmasına ragmen korkuyorum bir taraftanda o bebek ordan cikacak diye kendimi teselli ediyorum
0 oy
(249 puan) tarafından
Hiç belli olmuyor canım ben hastaneye yattığım da 1 cm di yanımda biri daha yatıyordu onun ki de 3 cm di benden önce gelmiş benden sonra doğum yaptı ikimizde de suni sancı vardı ama onun ki yavaş ilerledi 
(223 puan) tarafından
Anladim cnm her dogum farkli işte ama insan olur olmaz hani merak ediyor
(249 puan) tarafından
Doğru canım ilk dogumsa daha çok merak oluyor korku oluyor 37 de 1 cm di 41 haftaya kadar da ilerlemedi suni sancı aldıktan sonra ilerledi işte belli olmuyor sağsalim kucağına alırsın insaAllah kolay bir doğum olur
(223 puan) tarafından
Amin inşallah cnm ilk dogumum degil 3 olacak insallah
(249 puan) tarafından
O zaman bu doğumun daha kolay olur
(223 puan) tarafından
İnşallah cnm kolay olur ve saglikli bir sekilde kucagima alirim bebegimi
0 oy
(223 puan) tarafından
Yukari ciksin
0 oy
(7,591 puan) tarafından
4 cm açıklıkla 2 hafta falan  bekledim 40 +2 de doğum oldu 
(223 puan) tarafından
Hareket yürüyüş falan yaptin mi yoksa sancinin falan kendiliginden mi gelmesini bekledin cnm
(7,591 puan) tarafından
Çok yaptım canım ama doğumu doktor başlattı bir özel hastanede kampanya vardı ücretsiz muayene ve doğum hizmeti veriyorlardı bende gittim alttan eli ile açıklık bakarken canımı acıttı eli ile biraz da kendi açtı diye düşünüyorum sonrasında lekelenme başladı akşam sancım başladı sabah namazını kildim doğuma girdim. Ondan önce 4 sefer alttan muayene etti doktorlar ama hix acı hissetmedim bu doktor bilerek yaptı zaten bana da haftan dolmuş bebeğin kilosu da çok iyi sabah gel dogurtayim seni demişti sağolsun kızım kendi geldi ama ben ücreti ile başka hastaneye gittim
(223 puan) tarafından
Bende bugun ozele gittim ama dogumu devlette gidecem bakalim stres yapiyorum bugun nasil olacak falan diye 3 dogumum olacak bakalim
(7,591 puan) tarafından
Ben devlette kim kime dum duma güvenemiyorum bütün muayeneleri devlette olup doğumu özelde yaptım benimde ikinci dogumumdu. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok heyecanlı
0 oy
(157 puan) tarafından
37+5'te 4 cm açıklıkla yatisim yapıldı. Suni sancı verildi 3 saat sonra bebeğim doggdu. Çok uzun sürmez bence ama kişiden kisiye de dehgisir. 
(223 puan) tarafından
Bana yatis vermedi doktor cnm kendi sancimi gelmesini bekliyorum bakalim dedigin gibi kisiden kisiye değişiyor
0 oy
(14,634 puan) tarafından
Kız benim de 37.3 dü 3 cm açıklık vardı 39.6 da doğurdum belli olmuyor 
(223 puan) tarafından
Bende hemen doguracam gibime geldi doktor 3 cm acilma var diyince bide bende yururken falan asagiya bcok baski oluyor
(14,634 puan) tarafından
Valla benim de öyleydi Bi anda çıkacak sanırdım:D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 39 göst.
0 oy
2 cevap 53 göst.
0 oy
2 cevap 45 göst.

403,365 soru

12,082,160 cevap

36,358 kullanıcı