0 oy
504 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (964 puan) tarafından

Kızlar hava çok soğuk ve fena yağmur yağıyor. 

imagecanım acayip salep istedi. Hadi buyrun gelin size De yapiyim sıcacık içer içimizi isitir sohbet ederiz <3

6 Cevaplar

0 oy
(3,313 puan) tarafından
Hemen geliyorum bayilirim salepe bide tarcin ekecwn hafiften oh mis merede oturuyisun canimm
(964 puan) tarafından
İstanbul Maltepe deyim cnm. Buyur gel valla :)  bol bol tarçınlı hemde
-Reklam-
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Bende icmek isterim evdede var aslinda ama smdi kiz ayakta onu ayagimdan indirsem uyancak :) sana afiyet olsun canim 
(964 puan) tarafından
Sağol canım.  İdrar Yolu Enfeksiyonu oldu malesef :(  bugün tahlilleri temiz çıkmış şükür olsun. Bakalım doktoru nasıl yorumlayacak inşallah ilacı keser
(2,198 puan) tarafından
Nasil anladiniz canm onu enfeksihonu yani bende dikkat edeyim :/ hadi ins canm ya bebitolarimiz hic hasta olmasin ya daha cok minnoslar
(964 puan) tarafından
Kuzum ilk önce pisik oldu ama pisik gibi değil De yanık gibiydi. Ben hemen krem sürmeye başladım 2 gün sonra köpüklü kaka ve köpüklü kusmaya başladı.  Süt alerjisinden suphelendim hemen tahlil yaptırdım. İdrarinda 3 farklı tipte bakteri çıktı. Tekrar tahlil aldılar. Onun sonucunu almaya gidecegimiz gün idrarindan çok az kan geldi bide çok pis kokuyordu idrari.doktora söyledim sonuca bakmaya gerek yok bunlar enfeksiyon belirtisi dedi. Antibiyotik başladı 3 günlük.  Bugün 3. Gün ve temiz çıktı sonuclarimiz çok şükür
(2,198 puan) tarafından
Ay cok uzuldum yaaa :/// rabbim yardim etmis melegimize cok gecmis olsun ❤❤❤ allah bidaha sagligini bozmasin ins
(964 puan) tarafından
Amin canım benim çok sağol
0 oy
(6,789 puan) tarafından
Afiyet olsun kuzum hiç girmiyorsun artık:/
(964 puan) tarafından
Sağol Büşrammmm giriyorum kuzum buralardayım 10 gündür falan. Ama takipteyim post acmiyorum o yüzden gormemissindir tatlim
(6,789 puan) tarafından
Post scmsfiudsnevet göremem balım benim . Benim oglsn huysuz bu aralar diş çıkartacak herhalde ☹Zeynep Asyam ne yapıyor nasıl kuzum kocaman olmuştur minnosum ☺❤❤
(964 puan) tarafından
Büyüdü teyzesi taaaam 3 ay 25 günlük oldu :)   :)  görende oKula başladı sanar :)
Allah yardım etsin minik kuzuna inşallah tez zamanda çıkartır da rahatlar canım yaa çok aciyordur kasiniyordur
(6,789 puan) tarafından
Aboo teyzesi yesin onu❤❤❤4 aylık olmuş meleğim ☺☺. Amin kuzum benim inşallah ya gece zirt birt uyanıyor gündüzleri de uyumuyor doğru düzgün. Ne yapacağım bilmiyorum
(964 puan) tarafından
Post actim bak güncel haline; )
0 oy
(720 puan) tarafından
Ben hiç salep sevmem sana afiyet olsun:D
(964 puan) tarafından
Olsun kız sana da kahve ismarlardim geleydin iyiydi :)
0 oy
tarafından
geliyorum severim salebi:)
(964 puan) tarafından
Gel kız valla ;)
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Ikram edersen neden olmasın bacım çok severim  ☺☺
(964 puan) tarafından
Gelirsen neden ikram etmeyim başımla beraber buyur gel canım benim
(12,272 puan) tarafından
Şuan içmiş kadar oldum  canım  benim Allah razi OLSUN ❤❤❤❤❤
(964 puan) tarafından
Afiyet olsun öyleyse; )

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 381 göst.
15 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Merveee YE (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hazall (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 356 göst.
10 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Oykulku (1,177 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 188 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,279 soru

24,427,706 cevap

352,185 kullanıcı

...