0 oy
381 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (376 puan) tarafından
Dün eşimde yaptı aynısı oldu bugün ben yaptım yielne aynısı oldu şimdi kurtarmaya çalışıyorum yemeği.

Kattle de şu kaynayıp ocağa katıyorum sonra makarnayi ekliyorum makarnayi ekleyince su bembeyaz oluyor kaynayınca da yapış yapış oluyor tencerenin etrafında sümüksü bir kıvam oluyor bunun nedeni nedir?

22 Cevaplar

0 oy
(14,186 puan) tarafından
Foto atsaydın merak ettim nasıl oluyor 
-Reklam-
0 oy
(1,446 puan) tarafından
Markasi kaliteli olmayabilir. Birde kaynama suyuna biraz aycicej yagi koyun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 60 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.
19 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde YiğitAli'm (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
0 oy
1 cevap 49 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Elif6060 (290 puan) tarafından soruldu

403,355 soru

12,081,920 cevap

36,357 kullanıcı

...