0 oy
576 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (540 puan) tarafından
Dün eşimde yaptı aynısı oldu bugün ben yaptım yielne aynısı oldu şimdi kurtarmaya çalışıyorum yemeği.

Kattle de şu kaynayıp ocağa katıyorum sonra makarnayi ekliyorum makarnayi ekleyince su bembeyaz oluyor kaynayınca da yapış yapış oluyor tencerenin etrafında sümüksü bir kıvam oluyor bunun nedeni nedir?

22 Cevaplar

0 oy
(14,713 puan) tarafından
Foto atsaydın merak ettim nasıl oluyor 
-Reklam-
0 oy
(1,574 puan) tarafından
Markasi kaliteli olmayabilir. Birde kaynama suyuna biraz aycicej yagi koyun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 71 göst.
0 oy
2 cevap 25 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
19 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde YiğitAli'm (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.

410,667 soru

12,355,173 cevap

40,888 kullanıcı

Kategoriler

...