0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar burada hava dehşet şimdi pahalı mı ucuz mu olur pedifen reçetesiz eczaneye gidip eli boş dönmeyim bu hava da biliyor musunuz ? Doktorlarda grevde 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Doktorlar niye grevde kiz 
tarafından
İlaç yazma kısıtlaması getirmişler antibiyotik ağrı kesici vs . Yazarlarsa kendi ceplerinden karşılayacaklarmış yani mantıksız mantıksız hareketler gün geçmesin ki ülke de mantıklı bir şey olsa hdndnsn
tarafından
Tobe tobe sanki keyfinden yaziyolar tsm zamaninda almidim desene gecen cuma saglik ocağına gittim ben hastaneye acile falan goturmek istemiyorum saglik ocagida hep acik olmuyo malum azcik oksursun burnu tikansin hemen aile hekimine gidip ilac yazdiriyorum kotulesirse kullaniyorum kotulesmezse bi dahaki hastaligins kaliyo kidin evde antibiyotik hep olur benim pismsn degilim kisitlama getirenler utansin :)
tarafından
Of valla ben de acile gitmem buranın acili çok kötü zaten napacağız bilmiyorum
tarafından
Kiz mecbur kalinca gidiyo da ben onlem almaya calisiyorum ama ne zaman gitsek irk irk insan var herkes puuu doliye ortaya hapsuruyo oksuruyo herkes zaten hasta ne zaman gitsek cocuk 40 derece atesleniyo yazik ben bu yontemi iyi buldum hemen 2 oksursun antibiyotik yazdirip evde bulunduruyorum hafta sonu ya da aksam falan arkarsa hazirlayip basliyorum ertesi gun aile hakimine gidip anlstiyorum basladjm diye ya da gunduzse yine gidip baslayim mi diye soruyorum boyle iyi oluyo hafta sonu cok kotu oluyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
40 50 tlye alınabilir bence kuzum 
0 oy
tarafından
Eczaneyi arayıp sorabilirsiniz hem googlede numara oluyor 
tarafından
Yemin ederim çok zekice şu an sen bunu yazınca beynimin çalışmadığını düşündüm kız haha çok güldüm valla :D hahahhaha
tarafından
Dalga geçmedim bu arada yanlış anlama kendimle dalga geçtim yani beynim yorgunluktan durmuş artık
tarafından
Ahahaa bende de olur kuzum öyle beynim durur durur başkasından duyunca aşırı zekice gelir :Dd ya ben hep ararım yani estağfurullah gülüm neden dalga gecesin Allah yardımcımız olsun bende de mevcut beyin yorgunluğu:)
tarafından
:) ❤️
0 oy
(129,868 puan) tarafından
en son 80 tl almistim
len ben niye 80 aldim altta 70 falan yaziyo
tarafından
Senden komisyon almışlar :D
ama ben gariban bi gurbetciyim ☹️
tarafından
Haha yavrum burada gurbetçi olduğun belli olursa :D yandın
☺️☺️☺️☺️ vatan sagolsun
0 oy
(12,662 puan) tarafından

her ilacın fiyatı internette yazar canım

image

tarafından
Hahaha kız eczaneyi arayıp sormak varken ben buraya sordum bir arkadaş aydınlattı beni hahah kendime çok güldüm ya :D beynim durmuş resmenn
(12,662 puan) tarafından
oluyor bazen öyle boşver :)
tarafından
Teşekkür ederim bu arada ❤️
0 oy
(15,640 puan) tarafından
70 liraydi en son. 
tarafından
Teşekkür ederim canım :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 167 göst.
7 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ada3 (2,310 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 65 göst.
+2 oy
1 cevap 70 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,849 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.
7 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,522 soru

12,274,941 cevap

37,710 kullanıcı

Kategoriler

...