0 oy
445 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (138 puan) tarafından
Eltim hamileydi ama 3 aylık olana kadar kimseye söylemek istemedi kayınpederlerime deseydi çünkü herkes öğrenirdi kız bunun hem özel hem mahrem hemde kalbini herşeyini duyana beklemek istedi bencede haklı ben hak veriyorum ki bende aynısı yapmak istiyorum ama kayınpederim küsmüş biz yabancı mıyız bu zamana kadar haber vermedi diye şey yapmış siz ne yapardınız 

17 Cevaplar

+3 oy
(3 puan) tarafından
Kayınpederler de kaynana gibi erkekler karışmasın bu işlere ya ne gerek var 
-Reklam-
+1 oy
(4,096 puan) tarafından

Bir şey diyemiyorum ben gizleyelim dediğimde eşimde benden gizli kaynanamlara söylemiş oluyor :D

(138 puan) tarafından
Ciddi misin yaa
(4,655 puan) tarafından
Valla bu benim kocam ,asla bir şeyi saklayamaz ağzı durmaz bu yüzden çok tartışıyoruz eşimle
(4,096 puan) tarafından
Aynen öyle benim eşimde öyledir bana kızar anlatıyorsun diye o benden önce koşar jjdjsjs
(1,650 puan) tarafından
Benim kocada yeni elendiğimizde öyleydi hergün anasıyla telefonda olanı biteni tek tek anlatırdı eve bişey alsak bıyere gitsek herşeyi rapor ederdi bununla öyle bir kavga ettimki birgün valla yerin dibine soktum çıkardım dahada asla bişey demedi anasına
(4,096 puan) tarafından
4 sene oldu biz evleneli düzelmez bence
0 oy
tarafından
Bence iş kaynina düşüyor canım güzel dille babasına anlatsın 
(138 puan) tarafından
Biz kaynanadan daha çok kayınpederden çekiyoruz çocuk bebek :)
0 oy
(9,925 puan) tarafından
Kardeşimde benden gizlemiş çok üzüldüm bugün öğrendim tabi 3 ay olana kdr değil daha erken söyledi ama ben adetim geçse ilk diyorum bugün adet olmaliydim olmadım o ise benden saklamış 
(242 puan) tarafından
Karekter farkı aslında kırılacak bir şey yok diye düşünüyorum ben de adetim geçse herkese söylüyorum ama ablam söylemezdi yengem 6 aylık olduğunda ilk bana söylemişti :)
(138 puan) tarafından
Evet bencede herkesten bizim gibi davranması beklersek üzülürüz
(9,925 puan) tarafından
İyide o zırt pırt bana soruyor adet oldun olmadın mı gunlerimi takip ediyo niye o sakliyo ablasiyim ne yapacam ona. Bende kimyasal gebelik geçirdim boş gebelik geçirdim kürtaj oldum. Adetim geçtiği ilk gün ona dedim ama
(9,925 puan) tarafından
Benimde ilki kimyasaldi ikinci boştu yinede hemen söyledim çünkü o benim kardeşim iyiligimi ister diye düşündum
(242 puan) tarafından
Bilmiyorum bazıları söylemekte güçlük çekiyor galiba birazda kesinleşsin belki sorun çıkar üzülürüz diye düşünmüş olabilir
0 oy
(4,381 puan) tarafından
Ben takilmam öyle şeylere ama söylemek istemeyene de saygı duyulmalı 
0 oy
(926 puan) tarafından
Bende gizledim 13.haftada duyurdum

Kusmeye hakki yok hayirli olsun desin gecsin bos yapmasın amaan su erkeklerin her b.kun icinde olması beni çıldırtıyor :D
(138 puan) tarafından
Ay evet sormayın ya
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Ayyy kayınpederine etek lazımsa gönderelim ona ne adam başına gelinin karnındaki bebekten söylese napcaktı kurbanmı kescekti sinir oluyorum böyle özel hayata müdahale etmeye çalışan eş ailelerine
(138 puan) tarafından
Kendini yabancı görmüş ne alakysa
(1,650 puan) tarafından
Kayınpeder karışmaz böyle duruma çok ayıp ya
(235 puan) tarafından
Sjsjsj bi tane de benimkine gönder :d
(1,650 puan) tarafından
Adres ver hemen yolluyorum çiçeklisinden :)))
0 oy
(12,611 puan) tarafından
yani kayınpeder de küsecek yer aramış 
(138 puan) tarafından
Biz yabancı mıyız diyip durdu
(12,611 puan) tarafından
ne alakası var canım erkeklerin alınganlığı dahiç çekilmiyor
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Aman küssün bosversin doğunca yine konuşacak mecbur 
0 oy
(771 puan) tarafından
Bende bı süre kimse duymasın dedikten sonra eşimin annesine yaptığım testi görüntülü arayıp çişimi gösterdiği aklıma geldi :))))
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Bende denilmesi taraftarı değilim denilse napacaklar yani geç öğrenmiş ne olmuş saygı duyulmalı bence herkesin kendi tercihi 
0 oy
(923 puan) tarafından
Ne var canım bunda bende 6 ay olana kdr söylemedim kaynanamlara şuan 8 ayıma girdim eltimin haberi yok komsularim belki doğumda öğrenecek söylemiyorum ben genellikle ilk gebeligimde direk söylemiştim.heycandan ama şimdi üçüncü gebelik bilmeselerde olur 
0 oy
(17,916 puan) tarafından
Arada bir sorun yoksa ben kalp atışını duyduktan sonra söylemek gerektiğini düşünüyorum açıkçası akrabalarına yedi sülalelerine duyursun istemem ama dede babaanne bilmek ister. Ben düşünüyorum torunum olacağını aylar sonra öğrenmek istemezdim ama her şeye burnunu sokan veya kötü yaşanmışlıkları olan bir aile ise bilemedim 
0 oy
(4,253 puan) tarafından
Yanlis anlamayin da mahrem veya ozelse torun olunca da gormesin kayinpederiniz sonucta bu cocugun nasil yapildigini dusunur falan mahrem ve ozel ya hani (!) :) Sonucta cocuk tek onun degil esininde ve ailesiyle paylasmasi da anormal degil. Tamam herkese demeyin de kayinpedere veya kayinvalideye de denebilirdi. Ata aileden gizlemeyi anlayamiyorum. Kayinpederin gonul koymasi da normal bana gore.
(138 puan) tarafından
Konu ne ara benim kızıma oğluma geldi tamam sen söylemişsin okey bu senin doğrun ama bizim doğrumuz değil sana neden söyledin mi dedim
(138 puan) tarafından
Tembihlese bile yapmazdı sanırım söylemememe nedeni bu yani tutamaz ağırını alkolik bir adam birde demekki sizin eşinizin ailesi iyi bir aile söylememişsiniz ama bizimkiler öyle maalesef
(4,253 puan) tarafından
Ben aileyi bilemem ama sizin dediklerinizden cikardigim sonuc bu. O yuzden empati yapmaniz icin dedim cocugunuz yapinca ne hissedersiniz diye. He soylicegini dusunuyodu da ondan demediyse de acikca der eltiniz, ben kimse duymasin istedim e sizde tutamazdiniz kendinizi bende demedim diye neden kustu baristi dert ediyosunuz ki bu kadar.
(138 puan) tarafından
Ben dert etmiyorum ki kendi düşüncesi bize söylemedi diye de küsmedim kırılmadım biz konuşurken öyle dedi eşimin ailesi hemen herkese yayar söyler ben düşük yaptım bunu bile duymayan kalmadı anında herkese söylemiş bunlardan etkinleşmiş söylemek istememiş yani demek istediğim bu
(138 puan) tarafından
Kendisi öyle diyor zaten herkese söylenecek söylemek istemedim diye  ben neyi dert etmişim anlamadım ki kayınpederime kızıyorum ben küstügü için
0 oy
(3,334 puan) tarafından
Annemler ve kaynanamlar hariç herkesten sakladım. Kuzenlerim, eltilerim vs. 3.5 aylıkken söyledim çünkü burada anca doktor ayarlayıp kalp atışını duydum. Ama duyduğum gün söyledim 
(138 puan) tarafından
Evet o da bekledi söyleseydi herkese yayardı onlar
0 oy
(952 puan) tarafından
Elimden gelse doğumdan 25 yıl sonra haber verirdim.    
0 oy
(6,221 puan) tarafından
Kayınpeder bu işlere ilgi duymamali
(138 puan) tarafından
Olur mu canım nerde

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Selenay (32 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 195 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu