0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
Kızlar merhaba 38 hftalik olacam cumartesi de dün de gttim alltan baktı açilma yok dedi sancida temiz çıktı dün Altan baktı karnimda setleşme kasılma  oluyordu normale döndü karnım ama  bugünde sancım var bugün sabah uyandigim dann beridir adet gbi zaten iki üç gündür belim sırtım öyle byle değil şiddetli agryor sanciyida anlamiyorim adet gbi bazen şiddetli bazen hafif çok baskı var bebek aşağıya baya dayanmış doktor öyle demişti acaba sancım mi başlar daka.nasil.tutacam

4 Cevaplar

0 oy
(275 puan) tarafından
Bende burda durayim
(5,961 puan) tarafından
He kız benim sancılar azalayor bir cogaliyor
(275 puan) tarafından
Karnin mi agriyor sanci gelince
(5,961 puan) tarafından
Yok sancı bildiğin adet gbi yaa
-Reklam-
0 oy
(22,049 puan) tarafından
Ayy bnde seni ariodum nickin aklima gelmiodu 

Gelmedi mi yavrusss yaaa dört gözle bekliom nazlı bebeği 
(5,961 puan) tarafından
:):):) valaha bende ablam aramış kız doğur artık:) dyor çocuklar ara tatile grecek teyzemiz dogursun artık dyor valaha bende anlamdim bugün sancı oluylr belirtiler var ama sancım gelip.gidip.dogurmak istyorum ya
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Duş alıp uzaninca gecmiyosa doğum sancıların olabilir canım 
(5,961 puan) tarafından
Sabah duş aldım yine sancı var yine duş alimmi acaba yarım duş alımı ama oturunca hafifliyor anlam.veremiuorim braz duruyor yine başlıyor çok şiddetli degl.adwt gbi belim çok yanıyor şiddetli.agryo
(1,472 puan) tarafından
Kız sen en geç yarına doğurmuş olursun bence bunlar doğum sancısı takip etmeye çalış çok siklasinca muayeneye gidersin
(5,961 puan) tarafından
Dün gttim acilden giriş yaptık doktor yoktu.dedi acilmam yok nst sonucu da doktor amelayataydi bekleyemedik.ama.dun sancım.yoktu benim persembeden beridr karnım taş kesilmişti semsert dün sertlik geçti bugünde geçmiş normale döndü ama.bugin braz sancım var byle rahimden yukarı her yere yayliyor bir adet gbi belimde agryor sancı gbi hiç bugün gecmedi
(1,472 puan) tarafından
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :) çok kolay güzel geçsin ♥️
(5,961 puan) tarafından
İnşallah cnm benim benim anlatiklarim doğum belirtisi deglmi çok kasilmam da oluyor sertleşyor önceden hiç bel.agrim.yoktu bu üç dört gündür felaket agryor sancım da bugün başladı dün Altan baktı ondanmi blmiyorum benim bebek zaten çok aşağıda dotkor da öyle dedi bide beyaz yapişkan akıntım da az az var
(1,472 puan) tarafından
Bence sancıların başlıyor canım
(5,961 puan) tarafından
Hayrlisi inşallah
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Sancı gelince anlarsın canım .

Seni 2 büklüm eder. Asla oturup kalkamazsın. 

Kemiklerin kırılır gibi ağrı yapar. 

Böyle hissettiğinde bil ki doğum
(5,961 puan) tarafından
Dimi öyle oluyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 55 göst.
11 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ysfpnr (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 169 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,961 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,562 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler