0 oy
147 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,690 puan) tarafından
Kızlar bir kavanoz salça vermişlerdi ev yapımı. 

Üzerine zeytinyağı döküp kapatmıştım hatta. 

Açıp tadına baktım ekşi bir tadı var limon gibi. 

Bu zehirler mi? Küf falan yok sadece tadı ekşimiş.

Annem tekrar kaynat üzerine tuz koy şeker ekle asitini alır diyor. 

Akıl akıldan üstündür size de sormak istedim?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Salça zaten ekşi tuzlu olmuyor mu 
tarafından
Demekki bilemedim
(4,690 puan) tarafından
@Casperiye,  ama kokusunda bir şey yoktu.
tarafından
Salça yapılırken tuzunu az atmışlardır ondan ekşirmiş
(4,690 puan) tarafından
Kavanozlara bölmüştüm, diğerinde sorun yoktu. Bunu açtım ekşimiş. Zehirler mi acaba
tarafından
Bilmiyorum canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Salça yapan birileri bilgisi olanlar görsün postu post çıksın 
(4,690 puan) tarafından
Teşekkür ederim
tarafından
Fotoda ekle istersen bilenler yorum yapsın
0 oy
(5,296 puan) tarafından

Canim geçen kocaman şişeyi atmak zorunda kaldım yemeklerimde çöp.oldu döktüm zehirlenmese bile yemeklerde ekşi olur bence tehlikeye atma 

(4,690 puan) tarafından
Tamam sağ ol
0 oy
(4,426 puan) tarafından
Kurtarılır mi bilmiyorum ama yemeğin tadını bozabilir 
(4,690 puan) tarafından
Evet o yüzden tekrar kaynatılır mı acaba dedim
0 oy
(1,476 puan) tarafından
Gorumcem gida muhendisi daha gecen gun konusu geçti bozulan salca kesinlikle tüketilmemeliymis
(4,690 puan) tarafından
Ya işte bozuk mu bilemedim kokusunda görüntüsünde hiç bir şey yok sadece tadında ekşilik olmuş
0 oy
(1,720 puan) tarafından
Sağlığnızı riske atmayin canim , domatesden bile mide rahatsızlığımiz olur . Bos ver 
(4,690 puan) tarafından
Teşekkürler

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 121 göst.
6 Mart 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Gri Kedi (2,857 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 112 göst.
3 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Bernakra (175 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
0 oy
8 cevap 182 göst.

Kategoriler


1,441,520 soru

23,694,375 cevap

311,228 kullanıcı

...