0 oy
282 göst.
önce Aile kategorisinde (753 puan) tarafından
Elti ile samimi olmak nekadar soğru sizce kızlar

11 Cevaplar

0 oy
önce (548 puan) tarafından
Samimi ol ama herseyini de anlatma. Özellikle kocanla olan tartışmaları kaynananla olanları ev içinden bisey anlatma pusuda bekliyorlar valla
önce (121,904 puan) tarafından
ahahahaha harbi boylemi yaa
önce (548 puan) tarafından
2 şeytan eltiyle yaşayınca tecrübe oluyor daha beterleri bu ikisi ben basit söyledim valla
-Reklam-
0 oy
önce (140 puan) tarafından
Görümceden iyidir
önce (753 puan) tarafından
Yok cnm görümce daha iyidir çünkü evlenip uçup gidiyor.Elti ve kayınbirader ise burnunda tütüyebilir (yani aynı çatı altına denk gelebilirsin)
0 oy
önce (3,480 puan) tarafından
İyiyse samimi olunur ama aile içi olanları anlatma zaten bunlar bence kimseye anlatilmamali kız kardeş dışında 
0 oy
önce (292 puan) tarafından
Fazla samimiyet tez ayrılık getirir. 
0 oy
önce (3,250 puan) tarafından

Nasıl insanlar olduğunuza bağlı bence bunun cevabı:) yani arkadaş gibi geçinen de var.. bir ortamda denk gelip selamlaşıp geçen de.. bide hiç karşılaşmak istemeyen de. :) yani kişiliklerinize bağlı bunun cevabı. 

0 oy
önce (5,229 puan) tarafından
Şimdi her insan bir olmadığı gibi eltide bir değil ben 23 yaşındayım eltim çok küçük bebeği yeni doğdu herşeyi arar bana sorar ben çok severim kendisini onu elti değilde kız kardeşim gibi görüyorum 

Sezeyan yeri ağrıyordu hastahane gitti 6 saat bebeğini bana bıraktı ben baktım gözüm gibi oda senin yanındayken asla gözüm arkada değil dedi iki kardeş gibiyiz 
Kuzum diyorum ya konu karışık 16 evlendi malesef bir hata insanın tüm ömrünü etkiliyor işte
önce (9,254 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun ne diyim uzuldum
Amin inşallah kuzum bende hep öyle dua ediyorum Rabim pişman ettirmesin yardımcısı olsun inşallah
önce (753 puan) tarafından
Peki aynı çatı altında mi oturuyorsunuz
Beraberdik 15/20 gün boyunca  sonra  ben vana taşındım ama geçen ay oğlumun kontrolü için gitim 20 gün beraber kaldık oda kaynanamla kalıyor
0 oy
önce (583 puan) tarafından
Çok yanlış bi karar
0 oy
önce (445 puan) tarafından
Ben samimiyim yani severim kendisini arada surtusmelerimiz olur ama aldirmayiz unuturuz ozel ona laf dusurecek seylerimi anlatmam ama genelde sohbetimiz iyidir

Ne kadar zamandir tanistigina bagli guvenmene bağlı o sana ne kadar samimi neyini anlatiyo bunlara bagli
0 oy
önce (616 puan) tarafından
Eşinle olanı birde kaynanala aranda olanları gorumcenle aranda olanlari sadece ailene anlat derim eltine anlatma samimi olabilirsin ama anlatma yarın o birgun sana karşı kullanır bizden bir örnek vereyim aile apartmaninda oturyoruz hep konuşur kaynanaimin yada görümcemin hakkında bana onların yanına köye gitti kalmaya bu sefer aile gurubu var bana diyor sen hep kendi ailenin evine gidiyorsun eşinin tarafi da senin ailen olmuyor mu neden onlars gelip kalmiyorsun diyor şeytan işte bende dedim ölmedin onların derdin den seni biliyorum dedim hiç kimse bişey diyemedi grupta iki yüzlülük yapıyorlar anlayacağın 
0 oy
önce (187 puan) tarafından
Eltimi severim ama hiç arayıp sormam aynı şekilde oda ya cocuklar hasta ise durum atarsa geçmiş olsun yazarım ya bisey sorucaksam napiyosun abla der soricami sorarım ikimizde böyleyiz 2 eltiyiz zaten 

Hiçbir şeyimi anlatmam eşimle kardeşimle annem babamla aramda olanı kendisi en son görüşmemizde eşiyle sorunlarını anlattı acaba benide anlatacak mi diye bekledi dedim ama yine tuttum kendimi anlatmadım 

En basiti gorumcemin oglunun dogum gunu vardı Bi gün önceden beni arayıp kek yapar misin dedi tamam abla dedim fırını bozuktu kimisi kurabiye kimisi poğaça yapacaktı banada kek dedi bende bunu eltime söyledim yarın kek yapicam abla doğum gününe dedim sen mi yapacaksın dedi evet dedim 

Ertesi gün oldu görümcem aradı eltim icin o yapacakmış sen uğraşma dedi bidaha da planimida anlatmam artık dedim kendi kendime
önce (187 puan) tarafından
Ve 30 yaşında en ufak Bi aile tartışmasında yada eslerimizin arasında sorun çıktığında hemen durum yapar mesele fazla değer vermeyeceksin kimseye haddinden fazla gibi gibi
Ya esinle kardeşi arasında ne gerek var senin durum yapmana olayi kendine çekmene asla anlamıyorum Bi ortama denk gelirsek soğuk davranır kaynimla eşimin arasi bozuk olursa ben ne yaptıysam hiç anlamiyorum
0 oy
önce (2,900 puan) tarafından
Kavgamız gürültümüz yok ama ona karşı mesafemi korurum samimi değiliz ne iyiside bu böylede daha güzel 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 326 göst.
25 Temmuz 2024 Aile kategorisinde sweetlady (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 320 göst.
8 Temmuz 2024 Aile kategorisinde sweetlady (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 450 göst.
29 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (961 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 382 göst.