0 oy
278 göst.
Aile kategorisinde (14 puan) tarafından
Tek bir çöp bile almıyor.Doğum günümde bile kavga ettik yemek yedik döndük.Ona aldığım hediyelerinse hepsini kaybetti bozdu kırdı. Ve hani söylüyorum şunu alırsan mutlu olurum diye ama yok. Arkadaşlarım da soruyor ki doğum gününde ne aldı. Diyemedim hiçbişe diye özel bişey dedim. Sizce üzüldüğümü söylesem mi? Şuan arkadaşlarıyla dışarıda eve gelince fln konuşsam mı

14 Cevaplar

+2 oy
(4,554 puan) tarafından
Kadınlar olarak naif kırılgan  varliklariz onemseme desemde pek etkili olmaz biliyorum en azından şöyle yap bunu beğendim kendime senden hediye de :)  bazen hiç ondan bekleme kendi kendine hediye al en azından bu kadar üzülmezsin
(1,680 puan) tarafından
İşye guzel bi yorum . Aynen kendine al. Bu ocak ben oyle yaoacam 2 sene ona süprizler yaptım guzel sozler bana tebrik bile soylemedi ama buseder kendime hediye alıcam bana para para ver sende ne kadar var diye :P
(4,554 puan) tarafından
Erkekler için onlara hediye almamızın bence bir önemi yok :) benim eşim şahsen almasam da  neden almadın demez bir kere bana öyle pahalı birşey değil örnek veriyorum senin sevdiğin çikolatayi aldım desen çok sevinirim dedim aşkım ev çikolata dolu ne istiyorsan markete gidelim alalım dedi orda anladım ki bekletiye girmemek gerektigini :)
(1,680 puan) tarafından
Evet önemi yok gercekden,
-Reklam-
0 oy
(62 puan) tarafından
Açık açık konuş. Ama kendisi almıyorsa zorla aldırmak olur bu ve çok saçma. Hediye dışında sevgisini belli edecek başka şeyler yapıyorsa takılma bu kadar? Sırf millete gösteriş olacak diye huzursuzluk çıkarma ailende
(14 puan) tarafından
Millete gösteriş? Ona aldığım hediyeleri bir yere gitti aldığım şeyi oraya sokmanın yasak olduğunu söylediler ve kenara fırlattı? Daha ne demeliyim
(62 puan) tarafından
Arkadaşlarım da soruyor ki doğum gününde ne aldı. Diyemedim hiçbişe diye özel bişey dedim.

Gösteriş diye bu cümleni kastettim.
0 oy
(13,078 puan) tarafından
Hediye neden bu kadar onemsenir ki ben 6 senelik evliyim hiç de sorun etmedim hediye almadın diye canım isterse ben alırım ama almadın diye de başının etini yemem para biriktirip istediğimi sormadan aliyorum
0 oy
(2,158 puan) tarafından
Zorla güzellik yaptıramam kendime valla ne kadar değer verirse o kadar değer alır benden ne eksik ne fazla... Sende öyle yap bence 
0 oy
(2,413 puan) tarafından
İlk evlendiğimiz zamanlarda alıyordu şimdi almıyor umrumda mı asla ,bende ona almıyorum bana sorarlarsada yalan söylemem valla ,direk almadı derim ne gerek var yalana 
0 oy
(3,717 puan) tarafından

Eşim bana bir şey almasın para versin ben istediğimi alırım :D en son eşarp aldığında beğenmedim Armine mağazası da Tokat'ta yok o aralar Ankara'ya gitmiştik orada 4 AVM gezdim değişim yapmak için ama istediğim model yoktu diye elimde kaldı 1000 küsur olan eşarp için bir eşarp parası kadar da benzin parası harcadım o yüzden almasın bir şey 

0 oy
(2,482 puan) tarafından
İmkanı olursa alır olmazsa almaz eşim mesela bu yıl hiç almadı ama yemek yedik bense ona yıldönümü ve doğum gününde 6-7 bin harcadım rahat hiç önemsemedim sevgisini gösteriyorsa takılma 
0 oy
(1,262 puan) tarafından
Eşinin hediye almaması çok problem değil bence ama senin almadı diyememen sıkıntı. Ben de hiç hediye görmem 10 sene bekleyip doğum yaptım gene hediye yok napim almıyorsa almasın kafaya da takmam kendimi ezik te hissetmem 
0 oy
(1,680 puan) tarafından
Ayni durumdayiz canim. Ama ben öğrendim ki, aslında kadnlar hediye hele pahali buyuk biseyler erkeğe alması hiç doğru değil, bu ekrekle rekavet ve ispatlama oluyormus,  küçük küçük alarak onu hediye almaya tesvik ede bilirmişiz, ve bide en önemlisi kendimize odaklanmalı kendimizi en iyisine kayik bilmeli ve kendimize hediye almalıyız. belki senin esinde benimki givi ailede hediye alma verme medeniyeti gormemistir bu onu kotu adam yapmaz ama onu buna tesvik ede biliriz  lakin kendimize odaklanmalıyız . 

ben kendime hediye alıcam , cocuklarıma alıyorum ,  arada sırada ona almayi düşünüyorun daha almadım bakalım ne spnuç verecek .  ama alırsam küçük biseyler ki, gözü görsün hediye verme alma düşncesi oluşsun . Erkekler bize öyle  ayak uydururmus , yani şöyle şey diyolar kadın boğaz , erkek kafadır ...  erkek idare edilmeyi beklermis, kafayida boyundur idare eden, tabi biz kendi uzerimzide çalışmalı ve kendimzie odaklanmlıyız  önce biz kendimize layik gormediyimixi kimse bize layik gormez
0 oy
(761 puan) tarafından
Alıyorsa alır almıyorsa demem bende ona almam olur biter çokta büyütüp mesele haline getirmem açıkçası.
0 oy
(774 puan) tarafından
Söyledikleriniz yalnızca karşınızdakinin anlayabileceği kadardır.. 

Kapasite yok demek kı zorlama
0 oy
(727 puan) tarafından

Yani doğumgünu vs. Bana çok klişe geliyor. Niye o günler de hediye beklenir çocuk gibi. Birde arkadaşların sormuş doğumgununde ne aldi diye.:D nasıl muhabbet dönüyor aranızda anlamadim

(14 puan) tarafından
evli olduğuna emin misin sen
(727 puan) tarafından
Ahaha valla orasını ben bilirim canım. Çok da güzel hediyeler alırım eşimden ama bana hediye al diye de ağlanmam. Onu sen yapıyorsun heralde ;)
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Benim eşimde öyle doğumgünümden önce awm ye gittik hadi sana hediye alalım diyor istemem dedim almadım. Bahaneside beğenmeyip değiştiriyormuşum bu zamana kadar 2 kez aldı birinde çok benzer eşbisemvar diye değiştirdim ikincisinide tarzım değil yaşımdan büyük bi kıyafetti. Söylenince e ben sana ne alim diyor halbüki bin tane şey gösteriyorum bak bu çok güzel diye. Kendi geçen bi kolye tarzı bişey beğendi hemen sitesinin adına bakıp kaydettim. Sonra alırım diye erkolar bizim kadar ince düşünemiyor ya. Bazıları hariçç
0 oy
(1,432 puan) tarafından
Onun kartından sen kendine hediye seçip al ben öyle yapıyorum benimki de öküz napalim tek taşimizi kendimiz alırız sjsjs

İlgili bir soru bulunamadı

403,381 soru

12,083,641 cevap

36,362 kullanıcı

...