0 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde (727 puan) tarafından

Ben çalışan bir anneyim, homeoffice olarak çalışıyorum. Oğlum 3 buçuk yaşında babannesi bakıyor. Günlük bi rutinimiz yok hep bi koşturmaca. Ufakliği en geç 9 buçukta yatiriylrum ama bazen geçiyor. Sabah zaten artık ne zaman kalkarsak hiç bi düzen kalmadı.:dizzy:

2 Cevaplar

0 oy
(5,350 puan) tarafından
Krese vermeyi dusunmediniz mi ? 

Benim cocugum 3 yasinda krese gidiyo 1 yildir. Evde benle bile cok sıkılıyo bi zaman sonra yetemiyorum yani. 

Calisiyorum bende aksam 8:30-9 arasi uyur. Sabah 7-8 arasi uyanir. Oglen uykusu yok. 9-9:30 arasi krese birakiyoruz 16:30-17 gibi aliyoruz. Genelde evde kahvaltisini ettirip yollarim. Aksam gelinde 17:30-18 gibi yemek yer. 1 saat sonra meyve veya kuruyemis atistirmalik biseyler yer. 8 gibi odaya gideriz genelde 8:45 te uyur. Tabi zorla gidiyo ,zorla uyuyo ama cok uykusuz oluyo. Bizim genel olarak bu sekilde.
(727 puan) tarafından
Kreşe 4 yaşında vermeyi düşünüyorum. Uzun süre kreşe giderse orda da sıkılır. Hem çok erken kalkması gerekiyor. Benimki sabah uykularını çok sever :-D
(5,350 puan) tarafından
Babaanneyle de evde kaliteli vakit geciremez. Arkadas aramiyo mu benim cok istiyo biriyle oynamayi falan.
Masallah masallah bizimki de imamdan once kalkmayi cok sever :)
(727 puan) tarafından
Evt zaman zaman sıkılıyor babannesi komşularımız var onlarda torunlara bakıyor onlar ile oynuyor veya parka gidiyorlar hergun. Zaten saat 5bucuk 6 gibi baba geliyor sonra onunla vakit geçiriyor
(5,350 puan) tarafından
Sizin kalabalikmis baska cocuk olunca iyi oluyo. Zaten gecte kalkiyosa gun kolay gecer. Bizim ki genelde 7 gibi kalkar cok nadir 8 i goruruz.
Bizim kimse yok burda parkta bile cocuk yok
(727 puan) tarafından
Hm ozmn zor olur tabii. Bizimki de sadece babanne ile olsa vakit geçirmez. Kadın cocuk başında sadece nöbetçi öyle eğitsel bakımdan bi fayda yok :'D
-Reklam-
0 oy
(4,405 puan) tarafından
26 aylık olduğunda bende işe döneceğim. Annem bakacak kreşe 3 yaşından önce vermeyi düşünmüyorum. Ama ben rahatım düzen konusunda ailemle kalıyorum annem yemekleri halleder bende fırsat buldukça sil süpür yaparım büyük temizlik içinde birini çağırıyoruz zaten o şekilde devam eder işten gelince oğluma vakit ayırabilmek için
(727 puan) tarafından
Hmm herkesin tabii aile yapısı farklı. Benim yardım edenim yok herseye yavaş yavaş kendim yetişmeye çalışıyorum ama düzen yok bi gün erken kalkiyoz bazen geç işte sonra yetişiyor bazen yetişmiyor bişey
(4,405 puan) tarafından
Aslında kayınvaliden yemekleri halletse rahat edersin

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 105 göst.
0 oy
2 cevap 29 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda123. (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 25 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda123. (6 puan) tarafından soruldu
0 oy