0 oy
82 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (98 puan) tarafından
Gece sabaha kadar baş parmağını emiyor gündüzde çok emiyo acı oje de demedim tık yok var mi önerisi olan

4 Cevaplar

0 oy
(2,683 puan) tarafından
2 yaşında ki çocuga acı oje mi sürdün??? Bu muydu çözümü yani 
(98 puan) tarafından
Doktor önerisi
-Reklam-
0 oy
(967 puan) tarafından
Benim kızımda emiyor. Gündüz çok az, sadece uykusu gelince, gece de uyku geçişlerinde emiyor. Henüz bıraktırma girişimim olmadı ama ben acı oje bıraktırır diye düşündüm. Sizde etkili olmamış tabi. 
(98 puan) tarafından
Aslında bir dönem etkili oldu 1 ay kadar sonra sar başa ojeyi görünce ağlama krizine giriyo kaciyo bende sürmedim dHa sürsem belki yine işe yarar ama bu sure
0 oy
(780 puan) tarafından
Çözümü olan varsa bir doz da ben alabilir miyim :D gerçi psikiyatri randevusu aldık ama yine de merak ettim
(98 puan) tarafından
Banada çocuk doktoru randevu al dedi benimde yolum orası gorunuyo hayır skinti on disleri öne geliyo
(780 puan) tarafından
Ayyyynen öyle. Bizimkiler de gelmeye başladı
0 oy
(826 puan) tarafından
Benim kızımda 4 yaşında hemde iki parmak emiyor diş doktoruna götüreceğim bakalim belki biraktirabiliriz ne yaptıysam olmadı acı ojede sürdüm kar etmedi. Geçen hafta dış doktoruna götürdüm çenede biraz darlık olusmus dedi dişleri öne gelmiş araştırma hastanesine götürün dedi bakalım ne yapacagiz
(98 puan) tarafından
Benimkinin de 2 ust on dişi one gelmiş çok darlanmaya başladım artık
(826 puan) tarafından
Sende bı diş doktoruyla görüş istersen
(98 puan) tarafından
Oda var kafamda ama parmağını birakmadiktan sonra napabilirki
(826 puan) tarafından
Parmak bıraktırma aparatları varmış sanırsam damağa falan takiliyormus ya da parmağa şuan bende tam bilmiyorum Çarşamba günü götüreceğim o zaman öğrenirim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 150 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kubra- (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 124 göst.
+1 oy
4 cevap 90 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Seherl (890 puan) tarafından soruldu