0 oy
102 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (134 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Abdudnrkfnfk 

2 Cevaplar

0 oy
(701 puan) tarafından
Yani kayınvalidenizle kendi annenize konuşur gibi nasıl konuşuyorsunuz? Battaniye falan da saralım mı mı ? Böyle şeyler bana ayıp geliyor ya, biraz uzaklık biraz saygı gerekmez mi ? Kadın gayri ihtiyari üşümesin diye söylemiş olabilir, anne ateşi var zaten şuradan şuraya 2 dk yürüyeceğiz sorun olmaz rahatlar deseniz zor mu yani 
(134 puan) tarafından
Dediğiniz her şey de haklısınız. Yanlız bnim kızıma ve kendime özgü hayatıma hep bi mudahale ve takip peşinde misalen gelmesini istemediğim halde geliyor hadı gelsin o kadar ağır yürüyor ki onu beklemek ona göre hastanede işlerimi görmek zaten bni ksıyor bide her seferinde cocuğun ac ve uşuduğunu bna dayatması bnim sabrımı bu dereceye getirtiyor.
(4,374 puan) tarafından
Kendi annenizle konusur gibi nasil konusuyosunuz demek ne ya bi de saygili konusacakmis :))) kimsenin anasina babasina kendi anneme babama gosterdigimden daha fazla değer sevgi saygi gosteremem. Ne munasebet. Biraz da onlar tutsun dillerini. Kotu bisey demediler diye ota bka karisma hakkini bulmasinlar kendilerinde.
(200 puan) tarafından
Minemf)
Gerçekten alkışlıyorum sizi buu yazıyı fotokopi çıkartıp kaynanamların yüzüne şaak die atmak istiyorum gerçekten helal olsun
(4,374 puan) tarafından
Bende de var bi tane herbokolog ordan biliyorum.
(200 puan) tarafından
Hahahha ay yıkılıyorum laflara :))))
-Reklam-
0 oy
(36 puan) tarafından
Herşeye de bi lafları var yani bi onlar çocuk doğurdu var ya herşeye bi karışmasinlar önce annesi olarak en iyisini sen bilirsin üşür mu üşümez mi sanki kendi çocuğu vicdanlik bi durum yok ama bi dahaki sefere yine bişeylere karışacak o zaman güzel bir dille gereken cevabı verirsin seni çok iyi anlıyorum canım
(134 puan) tarafından
Valla sanarsın kendi cocuğu. Cocuk onun yanına gitmek istemiyor ateşten bna sarılıp duruyor zorlan kucağimdan alıyor sana nasil satılıyorsa banada sarılsın kafası var cocukta o eliyor diye rahatsız  oluyor ona rağmen bile zorluyor bırak dıyorum hic.

İlgili bir soru bulunamadı

409,511 soru

12,308,907 cevap

38,644 kullanıcı

Kategoriler

...