0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (864 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 2. Ay aşısı götürdüm biliyorsunuz o gün 3 tane aşı yapılıyor ve karma aşısının olmadığını söylediler artık türkiyede zor bulunuyormuş ve bu aşılar çok önemli günü gününe yapılması gerekiyor çok sinirlendim o gün gelen bebeklerin hiç birine yapılmadı Allah aşkına olabilir mi böyle birşey yaşayanınız var mı ilkimde bütün aşılar  oldu 2. Bebeğimde böyle birşey yaşadım

3 Cevaplar

+1 oy
(3,125 puan) tarafından
Hiç yaptırmayın daha iyi aşı sandığımız kadar masum değil hatta çok tehlikeli ben asla ama asla yaptırmayacağım 
tarafından
aferin size
(864 puan) tarafından
Yok canım ben öyle düşünmüyorum benim bütün aşılarım tam daha hiç ağır hastalık yaşamadım oğlum 5 yaşında oda yaşamadı hiç ç yalnış düşünüyorsun tabi sen bilirsin
(3,125 puan) tarafından
Aşıların  bitirdiğine  yada önlediğine dair hiçbir ispat yoktur. Aşı o hastalığa yakalanmanızı önlemez güya hafif atlatsın mantığı ile yapılır ki bu bile bilimsel bir bilgi değildir. Çünkü aşıların daha  hafif atlatmayı sağladığına dair hiçbir çalışma yoktur.Aşı ile çocuklarımıza türlü türlü insan ,****** DNAsı enjekte edilmektedir ve bu canlıların  her türlü genetik bilgileri ve hastalıkları bizlere geçmektedir maalesef biraz araştırın bu devirde bir bir kuru ekmek vermeyenler binlerce liralık aşı kitleri çocuklarımıza feda ediliyor neden sağlığımızı düşündükleri için mi ?
(3,125 puan) tarafından
Posta sahibine cevap verdim size değil
-Reklam-
0 oy
tarafından
saglik bakanligina sikayet edin
(864 puan) tarafından
Evet yapcam olamaz ya böyle birşey
0 oy
(20,806 puan) tarafından
Her işte olduğu gibi bu işi de ellerine yüzlerine bulastirdilar . Valla yazık. Pes . Bu kadar mı aciziz hayret ediyorum gerçekten su ülkenin haline. Milyon senelik aşılar. İçeriği belli. Neden yerli ve milli asilarimiz uretilmemis bunca zaman. Neden herşeyde disa bagimliyiz.  Geldiler bana yine 
(864 puan) tarafından
Evet ve bu bebek geleceğin gençleri ya bu hastalığa tutulsa Allah korusun belki atlatamayacak arıycam sağlık bakanlığını
(20,806 puan) tarafından
Ara ara tabi

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 216 göst.
0 oy
8 cevap 325 göst.
8 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Kartalice (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 117 göst.
23 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 219 göst.
17 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,654 soru

23,668,469 cevap

309,381 kullanıcı

...