0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (531 puan) tarafından
Napiyonuz bacikolar.  Benim kocişim işte tır gibi yuk arabasi sürüyor.   O yüzden bu gece oglusumla uyuycam.   Siz napiyorsunuz.   

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Nmbenimki de geceye gitti temizlige giristim de isin icinden cikamiyorum 
(531 puan) tarafından
Birak yarin devam ke
tarafından
Yarin hic yapabilecegimi sanmiyorum esim geceden gelecek supurge sesinden rahatsiz olur muhtemelen 12de uyancam dedi o ndan sonra da cocugun uyku saati uyaninca kaynanama gitcekmisiz ertesi gun desen esim evde bugun yapabildigimi yapcam valla bakalim sonuc ne cikacak
(531 puan) tarafından
Hayde o zamn kolay gelsin
tarafından
Kalkamiyroum
-Reklam-
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Bebegi uyuttum . Uzandım :D

(7,431 puan) tarafından
Yağmurlu bugün burda
(531 puan) tarafından
Ben Turkmenistan dayım canim.  Buradada yağmur yagiyor.  Bide baya ruzgar
(7,431 puan) tarafından
Evet biliyorum oralı olduğunu: )))) RUZGARDAN KORKARIM. EVIMIZIN CATISI UCMUSTU KOYDE
(531 puan) tarafından
Ayy bizde koy gibi yerdeyiz tabi daha iyi imkanlarda.  Mustakil evdeyiz.  Korkunc
(7,431 puan) tarafından
Allah korusun yinede.  Sonra çatı yaptılar daha dayanıklı olanindan
0 oy
(922 puan) tarafından
Bebeği uyuttum bulaşıklara girisicem kahve icmektenn korkuyorum geçen ictigimde uyku tutmamisti gece
(531 puan) tarafından
Meyve suyu iç canim ohh şifa olur
0 oy
(434 puan) tarafından
Benımkıde hataya göreve gıttı  yalnızım eşimle hıc anlaşamam asla. Ama yınede insan dıyor kı keşke anlasabılseydık de şöyle mutlu yasasaydık 
(531 puan) tarafından
Neden anlaşamiyorsun.  Canım.
(434 puan) tarafından
Ya hıc sorma   bende bilmiyorum  ama adam ne desem saçmalama ne kadar abartıyon der   yada asla sana, katılmıyorum der yani bıanda dünyanın en zıt iki insanı olduk  sanırum benı sevmıyor   bahane arıyo. Boşanalım dedım çocuğum için ortada kalmasın bosanmayalım dıo  . Bıde şey dıo evlı olan herkes mutlu degıl kı dıo çoğu çocuk ıcın ayrılmıyo dıo böyle sevgısız yasıyoruz
0 oy
(531 puan) tarafından
Ya kızlar bu gunki kac yasinda gosteriyorum postuna yazmıştım.   Sude ceylanin.   Bu kiz hala burdami ne zamandır yoktum dedim  galiba onun gibi bişey.    28 tane bildirim gelmis cevap verildi diye.  Girdim baktim konu silinmis.  Bir bileniniz varsa soyleyin lütfen ne yazildi nolduda post silindi 
(7,431 puan) tarafından
Eski post olduğu için uyarı verilip kapattılar
(531 puan) tarafından
Eee bunca bildirimde ne yazdilar çok merak ediyorum.   Görmedin mi canim sen.
(7,431 puan) tarafından
Biz yazistik kendi aramızda.  Eski post falan filan sonra başkaları dahil oldu . Bi baktım post kapanmis. :))
(531 puan) tarafından
Ha anladım.   Bende eski uyeyim o zamanlar o kiz baya vardı onu sormuştum
0 oy
(2,623 puan) tarafından
Eşim Konya'ya çalışmaya gitti.Cocuklarla kafayı yemeye az kaldi.Üstüne bide elektrik kesildi.Yataklari serdim onlar hâlâ oyun peşinde 
(531 puan) tarafından
Ay kac gun  kalacak.    Deme burda dışarıda ruzgar var.  Sanki yağmur yagacakta yagamiyor.
0 oy
(693 puan) tarafından
Bebeği zor bela uyutuyorum bı ayakta bı sallaya sallaya. Az kaldı kafayı yicem. 

O uyuyunca bende direkt zıbaririm heralde. Valla helal olsun gece iş yapanlara.  Hayretler içinde kalıyorum. . Kız zaten bı gecem var hayatta kalkıp bişey yapmam. 
(7,431 puan) tarafından
Kaç aylık bebek
(531 puan) tarafından
Benimkide bu gun rekor kirdi ve 9 da uyudu.  Normalde 12 1 2 gibi uyurdu.   Tabi bu surede kac kez kalktı.   Saat 00:14
(531 puan) tarafından
Malesef ekmek parasi canim.  Zaten sabahki gidisi.   Saat 8 gibi geldi isten.  10 da yine gitti suan şehir dışına gitti.
(693 puan) tarafından
14 aylık canım
0 oy
(7,208 puan) tarafından
Çok yorucu bir o kadar da güzel bir gündü bugün. arkadaşlarla beraberdik bütün gün,az önce eve geldik, şimdi bir namaz kılıp hemen uyumayı planlıyorum.:)
(531 puan) tarafından
Maşallah daha güzel gunlere inşallah.    Allah kabul etsin iyi geceler.  Bende bir banyo yapıp 2 rekat namaz kilip ismi azam duasını yapicaktim ama çok usendim
(7,208 puan) tarafından
Amin canım inşallah Allah razı olsun ❤️ Hayırlı Geceler ❤️
0 oy
(766 puan) tarafından
Benimki de tir şoförü bugün de yalnızım kızlarla yatcam :D
(531 puan) tarafından
Ay maşallah kaç tane prensesin var.  Inşallah banada kiz evlat nasip olur.    Benimki tam tır değil. Ama ona geçicek şuanlik işte kamaz gibi yuk arabalari var ya onlari sürüyor.   Benimki daha günlerce gitmiyor ama bzn ardı ardına is olunca gelemiyor.   Tır şoförü olunca 30 40 gun gidiyor diyorlar.  Tabi biz Turkmenistan dayız.   Turkiyeye ve baska yurt disilarina gidiliyormus.   Ben bu isinde bile özlüyorum.   1 ay boyunca gormeden naparim
(766 puan) tarafından
2 kızım biri de yolda inşallah
 Rabbım sağlıklı sıhhatli sana da nasip etsin inşallah.  Evet konuşmuştuk seninle uzun süre gelmiyordu. Benim 4 5 gün gelmiyor şehir içi çalışıyor. Alıştık artık 8 sene olacak neredeyse
(531 puan) tarafından
Aaa o geçen konuştugumuz sendin değil mi :) nicke baktım acaba o ku diye tabi nickide unuttum.  Yoksa degildir diye yazdım.   :)     ay maşallah maşallah saglikla al kucagina
(766 puan) tarafından
Evet bendim canım :) Amin inşallah sağol canım <3
0 oy
(322 puan) tarafından
Valla esim kopegi gezdirmeye cikti, cocuklarin ikisi de uyudu, ben hastayim uyumak istiyorum ama basim vucudum her zerrem agriyor, kalkip bi nane limon yapicam sonra da uyumaya calisicam. 
(531 puan) tarafından
Geçmiş olsun.   Ohh miss gibi çay şifa olsun
(322 puan) tarafından
Sagolasin Allah razi olsun

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 546 göst.
0 oy
8 cevap 318 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Bayramsekeri (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 506 göst.