0 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (89 puan) tarafından
Kızlar oğlum 10 gün sonra 3 yaşına girecek. Doğduğundan beri konak olusuyor kafasında, şampuanı Dalindi değişip mustela aldık yinr aynı Nivea aldım yine aynı. Banyo öncesi ve sonrası tariyorum. Kayınvalidem kafası köpüklü kaliyordur diyor ama hayır kaç kere su döküyorum ellerimle yıkıyorum, yazın hemen hemen her gün en fazla bir gün arayla banyo yaptırıyorum. Kışları da 3 4 günde bir. Neden gecmeyebilir. 1 yaşındayken doktora sorduğumda kendiliginden geçer demişti yeniden doktora mi götürsem? 

4 Cevaplar

0 oy
(664 puan) tarafından
Konak o kadar uzun sürmez ya vazelin varsa banyodan bir gün öncesinde geceden kafasına sur ve diğer gün banyo yaptır tertemiz oluyor valla ben bebeklerime yaptım hepsi geçti birdaha çıkmadı 
(89 puan) tarafından
Dalin'in bebek vazelini var evde olur mu? Mesela bugün akşam sürüp ertesi akşam mi banyo yaptirayim?
(664 puan) tarafından
Olur heralde yani vazelinse olur olur sen bu akşam sür yarında herhangi bir saatte banyo yaptır farketmez yani ve sonra unutmazsan haber ver bana geçti mi konağı diye
(89 puan) tarafından
İnşallah canım :) sağol teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(10,882 puan) tarafından
Valal bende ds ayni dert var anlamiyorum neden once nivea sampuan kullandim olmadi johnson bay kullandim gecmedi dalin aldim gecmedi bilmiyorum nolcak 
(89 puan) tarafından
Bende ya. Tarayıp temizliyorum geçiyor sonra bidaha
(10,882 puan) tarafından
Benimki ona da izin vermiyo ki
(89 puan) tarafından
Bu da izin vermiyoda işte elimden geldikçe hadi hopbada supbada diye diye :/
(10,882 puan) tarafından
Benimki beni dover oyle iyidir hostur uyumludur ama istemedigi biseyi yaptirmaz burnu kaniyo mesela saglik ocsgin cocuk doktoruna yonlendirdi o kani temiz tekrar ederse kbbye goturun dedi yarindan sonra oraya gidecek doktoru aslinda seviyo simdiden ikna etmeye calisiyorum doktor amca burnuna bakcak diyorum acitcak diyo agliyo isimiz var valla
(89 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun çok zor valla. Bir anları bir anlarina uymuyo. Benimkide hastanenin kapısından geçsek ağlıyordu, öyle sürekli hastanelik olan bi çocuk da değildi yani. Geçen hasta oldu sağlık ocağına götürdüm doktor ağzına, kulağına baktı çiti çıkmadı şaşırdım. Saatte degisiyolar resmen
0 oy
(695 puan) tarafından
Benim kızımda da çıkmıştı uzun süre gecmemisti ozlee gittik bi ilaç verdi hala saklarım. İlacın ismini söyleyeyim sen doktoruna sor yine tamam derse al. Bir tek o geçirdi. M-furo losyon 
(89 puan) tarafından
Çok sağ ol canım. Sorarım :)
(695 puan) tarafından
Rica ederim canım inşallah hemen geçer
(89 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Saçına yağ sür sarı tarağın ince tarafıyla tara sonra banyo yaptır bunu bitene kadar tekrar et geçer 
(89 puan) tarafından
İnşallah ya. Geçiyor sonra yeniliyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 79 göst.
0 oy
1 cevap 42 göst.
0 oy
2 cevap 67 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zelihanur_80 (150 puan) tarafından soruldu

406,228 soru

12,179,724 cevap