0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (716 puan) tarafından
1 aylık bebeğim var kızlar dün oda derecesi 23 dü. Bebeğin üstünde tek kat vardı ve örtü yoktu aslında üşüttüğünü düşünmüyorum ama olabilirde gece çok soğukmuş annem üşütmüş olabilir dedi çok üzüldüm bugün gün boyu uyumadı hep emdi akşama kadar uyumak istiyor ama uyuyamıyor canım sıkıldı sancısı var gibi dedi annem neler yapabilirim siCe üşüttüğünü nasıl anlarım üşüttüyse neler yapabilirim 

6 Cevaplar

0 oy
(252 puan) tarafından
Üşütunce yesil kaka yaparmış ve gazi kokarmis oyle kaldı aklımda ama kundan yapıp öyle uyutun sıcak olur hem 
(1,696 puan) tarafından
Doktorlar yeşil kaka üşütme değil çok yediği anlamına geliyor diyorlar ama
(252 puan) tarafından
Bende büyüklerden öyle duydum hiç başıma gelmedi yani  ama tek kat nasıl yani zihin mi sadece kızım 1 yaşında kısa kollu zihin kazak altına pijama giydiriyorum bana göre 100 de 100 pamuk olmayan gecelikler ince geliyo o yüzden normal kazak pijama giydiriyorum koy beşiği zaten sıcak tutuyo ayriyeten yüzü üşümesin diye ince Bo örtü ortuyorum beşik yüksek yüzü kapanma ihtimali yok yani
Oğlumda 3 yaşında aynı şekilde kazak pijama petekleri açtık odada sıcak kaç derece bilmiyorum ama
-Reklam-
0 oy
(5,659 puan) tarafından
1 dis sarimsagi kucuk kucuk dogra 3-5 damla limon 1 tatli kasigi bal kat sabah-aksam ye ve bol bol emzir. Bebegine iyi gelir hastaliklardan korur. 

Zibin uzerine 1 kat pijama takimi varsa 23 derece icin az gelebilirr. 24 uzeri daha uygun olur. Ayrica geceleri daha serin oluyo ozellile sabah ezani vakti 1 derece bile dusebiliyo. 

1 tog uyku tulumu tavsiye ederim.
(716 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Artık havalar iyice soğuyor geceleri bebek te küçük bence uyku tulumu kullanman lazım 
0 oy
(1,696 puan) tarafından
Bu durumda sizi en iyi uyku tulumu kurtarır geceleri kundak yapmayı önermiyorum çünkü kusarsa falan kundak olduğu için rahat bir öğürme refleksi sağlayamaz veya üstüne örtü de örtemezsiniz çünkü boğulma durumu olabilir en iyisi uyku tulumu birde eğer sancısı varsa ılık su çok rahatlatır bol bol masaj yapın 
0 oy
(2,284 puan) tarafından
Bizim oda da gece 23 derece oluyor. Benim kızım 28 aylık olmasına rağmen ben altına ince tek kat giydirip üstüne de uyku tulumu giydiriyorum . Üstünü aciyor sürekli çünkü. Terlemiyor hiç. Bebeğin üşür iki kat giydir en azından. 
0 oy
(4,226 puan) tarafından
1 aylik bebek 22-23 derecede tek kat ile üşütür gazlanir anneniz dogrun söylüyor., daha henüz vücudu ısısini ayarlayacak sekilde gelişmedi

Siz pijama takımı giydirip ,uygun kalınlıkta bir battaniye örtün.Ayaklarinda da büyük beden çorap olsun sıkmasın bu sekilde daha rahat edersiniz.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 210 göst.
22 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegull (375 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 131 göst.
16 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kezban94 (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
7 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 375 göst.
18 Haziran 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alp (299 puan) tarafından soruldu

412,518 soru

12,419,627 cevap

45,161 kullanıcı

Kategoriler

...