+1 oy
528 göst.
Diğer kategorisinde (4,674 puan) tarafından

Selam kızlar ben geldim nasılsınız ben iyi değilim yada iyiyim bilmiyorum baya uzun zamandır girmiyorum buraya 2 hafta kadardır bugün işten çıkardılar beni moralim bozuk hakkima girdiler . 

Kimler özledi beni <3 ben burada kimsem yok diyordum da yazanlar olmuş hepinizi seviyorum <3

İşten çıkarma konusunu detaylı bir şekilde anlatırım 

12 Cevaplar

0 oy
(694 puan) tarafından
Geçen gün baktım sana nasıl olduğunu merak ettim. Rapor mevzularından mı çıkardılar 
(4,674 puan) tarafından
Valla bilmiyorum canım benim ağır iş göremez raporum vardı bugün zorladılar bende soylendim biraz o arada bı şeyler oldu beni şikayet falanmi etti başımdaki bilmiyorum sonra personel müdürü çağırdı sözde verim alamamis benden çok rapor almışım vs idare edemezlermis bahaneleri o
(694 puan) tarafından
Uğraş valla yedirme hakkını kaç senedir ordasın. Keyiften vermiyolar herhalde bu raporları. Bide bi kıZ vardı ayak kaydırmaya çalışan başardı sanırım
(4,674 puan) tarafından
Şikayet etmişler laf söyledim diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hoşgeldin canım niye çıkardılar sebep ne üzüldüm yaa Allah yardımcınız olsun inşallah 
(4,674 puan) tarafından
Verim alamamislar
0 oy
tarafından

Hosgeldin cnm. Üzüldüm senin adına 

(4,674 puan) tarafından
Allah a havale ediyorum
0 oy
tarafından
Hersey Allah'tan canim sikma canini 
(4,674 puan) tarafından
Öyle canım da hakkımı yediler tazminat konusunda
tarafından
Ah canim ah benim esim 4 senelik tazminatini alamadan cikti
(4,674 puan) tarafından
Helal etmiyorum asla
tarafından
Hayirlisi canim canını sikma
0 oy
(6,170 puan) tarafından
Hoşgeldin canım bayadır yoktun farkettim 

Üzüldüm senın adına ama hakkında hayırlısı olsun belkide senın için hayırlı olan buydu bilemezsin Rabb'im yardımcın olsun hakkına girenlerden de elbet Allahım sorar
(4,674 puan) tarafından
İnşaallah sorar
0 oy
(2,380 puan) tarafından
Vallaha daha geçen gün aklıma geldin canım Allah yardımcın olsun ya
(4,674 puan) tarafından
Rabbim görüyor ona havale ettim
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Şu zamanda gerçekten bahane ariyolar işten çıkarmak için. Rabbim yardımcın olsun inşallah 
(4,674 puan) tarafından
Evet ve haksızlık ettiler
0 oy
tarafından
Tamda bugün baktim hesabina nerelerdesin diye canim.. çok üzüldüm.. inşallah ondan daha güzel ia yeri bulursun üzülme canim..sagligin nasıl esas mesele
(4,674 puan) tarafından
Dün çok zorlandım ağrım var
0 oy
tarafından
Üzülme canım vardır bunda da bir hayır hakkında hayirlisi olsun. 
(4,674 puan) tarafından
Sağol canım inşaallah
0 oy
(1,695 puan) tarafından
Raporluyken seni çıkarmaları suç güzelim dava açarsan net kazanırsın tazminatla dahil yüksek miktarda para alırsın uğraş bence 
(1,695 puan) tarafından
Hiç üzülme güzelim yarın o adliyeden gururla çıkıcaksın ve hakkın kimsede kalmayacak ve rabbim seninde gönlündekini en güzeliyle önüne sersin❤️
(4,674 puan) tarafından
İnşaallah canım çok sağol ♥️ ugrascam belli ama değecek bu süre içinde kıdem tazminatına da el koymazlar inşaallah
(1,695 puan) tarafından
Koyamazlar merak etme
(4,674 puan) tarafından
Çok sağol canım Allah razı olsun
(1,695 puan) tarafından
Ne demek Allah senden de razı olsun
0 oy
(4,156 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım ♥️
(4,674 puan) tarafından
Sağol canım ♥️
0 oy
(13,436 puan) tarafından
Üzüldüm fakat şaşırmadım canım özel sektör uzun vadeli rapor olduğunda muhakkak mimliyor. Sen yine ardına düş rapor dışı sorun yoksa eğer
(4,674 puan) tarafından
Rapor dışı sorun yok bide ağır iş göremez raporum vardı işlerine gelmedi o

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 719 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,674 puan) tarafından soruldu
+31 oy
34 cevap 802 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,674 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 542 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,674 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.
18 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgi344 (326 puan) tarafından soruldu

412,408 soru

12,415,583 cevap

45,009 kullanıcı

Kategoriler

...