0 oy
44 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (279 puan) tarafından
İyi geceler herkese. 20lik dişim çürük. hamilelikte agrisi acisi beni mahvetti dogum yapalı 3 ay oldu. Ağrım yok ama beni rahatsiz ediyor her an agriyabilir. Ben normal diş gibi çekilecek kurtulacağım sanıyordum ama burada birkac konuyu okudum baya meşakkatli bir sey sanırım. Ameliyat yazan var dikiş yazan var korktum.Bebeğim 3 aylık emziriyorum. Dişim çekildikten sonra yeme içme sorunu yaşar mıyım? Ve ağrı çeker miyim sonraki günlerde?

2 Cevaplar

0 oy
(5,955 puan) tarafından
yok be niye yeme icme sorunu yasicam . kaldiki bikac saat bise yemesen acliktan olmezsin yada sutun corak topraklar gibi kuruyup gtmez. amelyat denilenler 20 lik dis derinde ise zor cekimler capraşik disler. yoksa igne vurup uyusunca bir aletle tik diye sökuyor disi 15 saniye surmuyor bile disin sökulmesi yerinden. bi iki saate de yer icersin sert bisey o tarafla cigneme yeter kanamamasi icin . agri falan da yok yani korkutma kendini hic oyle dusundugun kadar zor degil. 20 saniye surmez bile
(279 puan) tarafından
Ben de kolay bir şey saniyordum ama bu platformda yorumcuları okudum gözüm korktu. Birkac gün ağrısı sürenler olmuş dikis atılılabiliyor diyenler var. Ömür boyu hissizlik riski oluyormuş vs. Benim disim de tam olmasa da biraz gömülü
-Reklam-
0 oy
(3,878 puan) tarafından
O zor dişler için ameliyat canim nasıl desem damağa gömülü olanlar korkma bende çektirdim ama benim dikisliydi korkulacak hiç birşey yok bir iğne yapıyor hemencik çekiyor bana doktor antibiyotik verdi, gecen gün eşim çektirdi ne dikis ne ilaç. İnternette yazılanlar gözünü korkutmasın canim. Yeme içme sorun değil ama 2 saat yeme içme olmuyor.
(279 puan) tarafından
buradaki bir konuda okudum tesadüfen. Benim de dişimin bir kısmı gömülü
(3,878 puan) tarafından
Buradakiler bakma canim bende hissizlik olmadı dikiş atıldı yalan değil ama kişiden kişiye değişiyor. Doktora görün, eşimin de yarı gömülüydü doktora gitti 2 saniyede çekmiş dikiş yok onda o yüzden bakma kimseye ve gözün korkmasın normal diş çekimi
(279 puan) tarafından
2 saat önce çektirdim. Dişim enfeksiyonlu kistliymis çekilirken cok acıdı sonra temizledi doktor enfeksiyonu. Şimdi iyiyim heralde dikiş yok söylemedi doktor.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 263 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.
18 Mayıs 2021 Aile kategorisinde T_N_S (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 685 göst.
6 Ağustos 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bedriye (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 15 göst.

408,150 soru

12,258,737 cevap

37,314 kullanıcı

Kategoriler

...