+1 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (2,566 puan) tarafından
Önceden çalışıyordum şimdi çocuk öldü olalı calismiyorum zaten yaşımda var artık ama bazen çok istiyorum çalışmak ama işte yok şuan 

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aman ablam bosver ben rahata cok alistim gecim derdin yoksa esine guvenin varsa hicte calisma derim 
(2,566 puan) tarafından
Çok bunaliyorum ama iş yok
-Reklam-
+1 oy
(1,876 puan) tarafından
Ben duramıyorum ya 3 yıl çalıştım çocuk bakımında kayananm yardımcı oldu şuan şehir değiştirdik kimse yok ama oğlum anaokuluna gidiyor o saat aralığında part time çalışıyorum. Kendi paramada alıştım evden çıkıp sosyalleşmeyede valla
+1 oy
tarafından
Hamileyim hâlâ daha çalışıyorum, doğum yapıp ücretli izin bittiği gibi tekrar iş başı. Ben sanırım evde duramam 
+1 oy
(322 puan) tarafından
Calisiyorum arada calismamayi istiyorum ama sonra dusununce yapamam diyorum. Alismisim 18 senedir calismaya 2 dogum izni haric uzun bir aram da olmadi. Yani ben boyle devamke :D
(2,125 puan) tarafından
Çocuklarına kim bakıyor cnm kaç yasindalar bende istiyorum iki çocuğum var biri 4 biri 2 yaşında o yüzden çok sklıyorum keske calissam
(322 puan) tarafından
Biri 15 digeri 3.5 yasinda. Calistigim firma hafta ici 1-2 gun ofis diger gunler evden calisma seklinde calisiyor. Covidden sonra hybrit calismaya gectik. Evde oldugum gunler ben idare ediyorum, ofise gittigim gunlerde de babasi bakiyor. Baska kimsemiz yok maalesef ikimiz idare ediyoruz.
+1 oy
(1,704 puan) tarafından
Kendimi evde ot gibi hissediyorum . Calisip giyinip süslenip işe gidip insanlarla iletisim kurmak istiyorum . 

Yani evde her gün ayni sey bi aksiyon yok
(2,566 puan) tarafından
Aynen öğle hizmetçi gibiyim
(2,125 puan) tarafından
Ya evvtttt çok isterdim çalışmak of
+1 oy
(12,533 puan) tarafından

Ay valla calisrken rahatti ama çoluk cocuk ev sorumlulugu yoktu. 8.5 sene calistim evlenmeden once. Şuan calissam kafayi yerim sanirim. Zaten çocuklara bakan çikmazda :D iyiki calismak zorunda degilim

(2,566 puan) tarafından
Zorunluluk değilde biraz kafa dağıtmak için
(12,533 puan) tarafından
Çocuk kac yasinda
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Valla hiç özlemiyorum, iki çocuğum varken vardiyalı çalıştım sıfır uykuyla gittim geldim. Şuan çok pişmanım keske hiç çalışmasaydim diyorum. 
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Hamilelik dönemimde dahil yaklaşık 3 yıldır izindeyim. 27 Aralık'ta bitiyor iznim valla hiç sıkılmadım keşke hep evde olsam. Çalışmanın iyi yönleri tabiki daha fazla ama sevmiyorum çalışmayı :) 
0 oy
(1,549 puan) tarafından
Çalışıyorum bazen darlansamda bence iyiki çalışıyorum evde durduğum gün sanki olmuş gib bir halsizlik oluyor çalışınca iyi geliyor 
0 oy
(1,612 puan) tarafından
Çalışmayı aramamak için beylerin hanımı rahat ettirmesi gerekiyor onu sağlamayınca çalışma hayatı aranıyor. Su an ücretsiz izindeyim parasızlıktan çok sıkılıyorum zorla para alıyorum o yüzden işe dönmek istiyorum ama bebeğim için dişimi sıkıcam diyorum benim için geçici olarak dayanılması gereken birsey evde durmak öyle evde çok verimli de değilim kocamın her yaptığı daha bir gözüme batıyor. Bazen 1 hafta dışarı çıkamıyorum oturup ağlıyorum bunaldım diye ise giderken bunlar olmuyor 
0 oy
(3,665 puan) tarafından

Bekarken yeterince çalıştım şuan zerre istek yok evimde mutluyum :)

0 oy
(3,124 puan) tarafından
Bende 21 sene çalıştım iki yıldır evdeyım özledim sanırım biraz eşimde zaten boşver çok çalıştın yeter diyor oğlum çok hareketli yoksa anneme bırakır çalışırdım büyük ihtimalle
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Onun bir arası yok be canım, ben de çalışıyorum mesela ama evde olmayı da özlüyorum. Böyle olması gerekiyormuş deyip geçiyorum. 
0 oy
(849 puan) tarafından
Çalışıyorum ve çalışmamayi istiyorum sabah 5.30da uyandım 7.30da iş başı yaptım şuan işteyim ve sıcacık yatağımda olmayı isterdim şuan dinlenemiyosun hiç bı şekilde 
0 oy
(926 puan) tarafından
8 yıl çalıştım artık saldım çocuk olunca pek aklıma gelmiyor bu aralar

Ama giyinip bi resmiyet kazanıp işe gitmek onun ağırlığı bazen aklıma geliyor :))
0 oy
(1,330 puan) tarafından
O kadar özlüyorum ki çalıştığım dönemleri o özgürlüğü eğlenceyi arkadaşlarımı b*k vardı evlendim 
0 oy
(806 puan) tarafından
Evimi seviyorum kendime bi dünya kurdum yaşayıp gidiyorum
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Çalışmayı çok özlüyorum ama 2 çocuğumda küçük onları kimseye emanet edemem biraz daha büyüsünler o zaman döneceğim inşallah 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 891 göst.
28 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 94 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde hamislerdenbiri (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 415 göst.
31 Aralık 2022 Diğer kategorisinde ...Merve... (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 564 göst.
15 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Whiteangell (2,610 puan) tarafından soruldu

408,341 soru

12,267,714 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...