Günaydın kızlar ben yine bildiğiniz gibi erkenci
Eşim ilk askim değil ama son aşkım Allah'ın izniyle
İyi ki eşim diyorum her ne yaşarsak yaşayalım iyi ki O
Peki sizin ?
Ne ilkii 182883883 aşkım iyiki de diyemiyorum valla daha iyileri de varmıştır illa ki
İlk değil ama son Rabbimin izniyle inşallah
O benim bu hayattaki en büyük şansım iyiki ama iyiki benim eşim
degil 4. ama ilk olmasininistemezdimde. cunku diger 3 kisiden okadar cok sey ogrendim ve deneyimledim ki ne isteyip ne istemeyecegimi nelere tahammulum olup nelete tahammul edemeyecegimi ogrendim. her biri ile ayri ayri hayat senaryolarim vardi . sadece 2 numara olan hala icimde ukte lisedeki. gecen dedim ya tum siftrelerim ikimiizn okul numarasi kombinasyinlaridir hala .anne kuzusu tek cocuk tek torun maddi durum cok iyi cck da vok iyi sadece cok asiri simartilmis ve sorumluluk alamayan biri . evlenip de hayat sorumluluguna asla giremezmis. liseden beri bak 20 yildir her sene mesaj atardi dogumgunumu asla es gecmez gece 00.00 olunca atardi. evlendikten sonra esimle sorun olmasin diye mail atiyor her sene atar istisnasiz . suan bekar evlilik sorumlulugunu alabilecek biri degil. dayisi da oyleydi ozamanlar 40 li yaslarda bekardi suan 60 li uaslardadir muhtemelen evlenmemistir bilmiyorum.
ozetler 3 unden cok sey ogrendim
neleri istemiyorsam esimi istemedigim ozelliklere gore sectim.
Ne ben onun ilk ne o benim ilkim ama şöyle bir detay vereyim ilk defa bana aşık olmuş benimle tanışana kadar hiç mi hiç evlilik aklında yokmuş muş muşta miş miş miş onun sevgisi halâ ilk günkü gibidir bana karşı ama ben 17 aydır adamıda adama olsan sevgimin varlığını da unuttum pohaah kızçe sağolsun
İlk aşkım değildi İnşallah son aşkım olur .hayatın karşımıza neler çıkaracağını bilemeyiz. Hayırlısı olsun
1,502,448 soru
24,532,017 cevap
360,006 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın