0 oy
310 göst.
Diğer kategorisinde (3,628 puan) tarafından
Ya arkadaşlar neymiş ağrı kesici yazmayacaklarmis bu yüzden 3 gün greve girmişler sürekli bir izin kullanma derdindeler 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çünkü yazdıkları reçete olsun anlaşmalı eczaneleri olsun ekstra para kazanıyorlar . Bunu yasaklarsa devlet onların para kaynağı gidecek 
(3,628 puan) tarafından
Yani zararlı ilaçlar belli bas bas bagiriyorlar bide utanmadan greve çıkıyorlar maksat  yatalım calismayalim
tarafından
Yok maksat çalışmayalım mantığı değil kesinlikle para kaynakları gittikleri için yani  . İnsanların canları umrunda değil ki. Ben hiç gitmedim sağlık ocağına . Beni arayıp arayıp duruyorlar kontroller için gelin diye
(3,628 puan) tarafından
Ya canım kan verecektim ilk verdim kimyasal dediler hayla bir şey olmadı kanama ondan gittim betaya baksın ona göre acile giderim dedim
tarafından
Niye greve çıkmışlar yine
(3,628 puan) tarafından
Kağıt yapistirmislar ağrı kesici yazamiyoruz bu yüzden grev kararı aldık diye işte hiç bir hakları kalmamış mis reçete bile düzgün yazamiyorlarmis ağrı kesiler yasaklandı diye
tarafından
Yuhhh ya kendileri de ilaç kullanmaz zehir zıkkım olsun
(446 puan) tarafından
İyide agrı kesıcı neden yasaklandı ki öyle şey mı olur  ben çok kullanıyorum
(3,628 puan) tarafından
Canım ağrı kesiciler zehirliymis yani içinde yasak bir madde varmış vücuda zarar veren bu yüzden yasaklanmış evet kendileri kullanmıyor bize icerecekler
-Reklam-
0 oy
(3,475 puan) tarafından
Yeni doktor atanacakmış onlarda zaten verdikleri parane ki diyerek geev yapıyolarmış
(3,628 puan) tarafından
Yok ki kağıt yapistirmislarvagri kesici yazamiyoruz diye 3 gün boyunca greve giriyoruz yazmışlar
(3,475 puan) tarafından
Hastanelerin aile hekimleri var canım orası da mı grevde acaba
0 oy
tarafından
Qgri kesiciyle ne alakası var ki
tarafından
Yazdıkları ilac antibiyotik ve ağrı kesici üzerinden para alıyorlar . Üzerine kayıtlı hasta sayısı kadar da
tarafından
Aile hekimleri kendilerine kayıtlı hasta sayısı kadar maaş alıyor. Mevcut sistemde hekimlerin tavan maaşı 4 bin kayıtlı hasta nüfusu üzerinden belirlenirken, yönetmelikle birlikte bu sayı 3 bin 500 hastaya çekildi
(3,628 puan) tarafından
Canım ağrı kesiciler zararliymis devlet yasaklamış ağrı kesiciyi reçete ye yazmaya bu yüzden grevdelermis işlerimi iyi yazamiyorlarmis
tarafından
Agri kesici gereksiz kullanımı böbrek yetmezliği ve kalpte büyüme yapıyor. Anneanneme de dikloron ağrısı kesici yazdilar kadin mide kanaması geçirdi.
(3,628 puan) tarafından
Evet bu yüzden yasak zaten
0 oy
(5,428 puan) tarafından
Yarinda grevdeler bir kac ilac yazamicaklar ve hasta sayisi azaltilmis olan biz garibanlara oluyor iste sözde hastane yüku azaltilip aile saglik merkezine gidilcekti eee simdi bu doktorlar bizi hastaneye sevk eder okuyup üfleyip göndercek hali yok ya sistemde bir acaip 
(4,910 puan) tarafından
Valla bı serum dahi takılmıyor ıgne yapılmıyor aciller tıklım tıklım sıra bekliyoruz. Dr anlamıyor doktora git randevu al diyor e bunlar ne iş yapacak oturduğu yerde. Bi ağrı kesici vitamin yazıyor o kadar ezberlemisler zaten 3 5 ilaçla gün geçiyor yerinden kalkıp muayene bile etmiyorlar
(3,628 puan) tarafından
İşte pazartesi ye kadar yoklarmış milleti zehirliyorlar
(5,428 puan) tarafından
Aciller artık iyice dolu olur artik sira zor buluruz
(3,628 puan) tarafından
İşte yani sacma sapan işler
0 oy
(4,186 puan) tarafından
Haklılar ama haklarını savunuyorlar. Olaya para yönünden bakmayin, siz aile hekimine gitmeden başka bir devlet Hastanesi'ne giderseniz aile hekiminiz ceza yiyecek boyle sacmalikta var 
(4,186 puan) tarafından
Direk acile git daha iyidir canim
(3,628 puan) tarafından
Bakmıyorlar ki canım acilde sağlık ocağında ver diyor beta yi
(4,186 puan) tarafından
Yaa dimi üstten bakmalar soru sorsan cevap dahil vermiyorlar, iyi doktor zor bulunuyor valla
tarafından
Canım Randevu al kadın doğuma ya da Dahiliye hangi bölümü bulursan midem bulanıyor başım dönüyor de alırlar
(3,628 puan) tarafından
İşte yazık yani gerçekten perişan ediyorlar insanı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 118 göst.
0 oy
11 cevap 268 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
2 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ceylannm (121 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 276 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (13,080 puan) tarafından soruldu

409,904 soru

12,324,006 cevap

39,055 kullanıcı

Kategoriler

...