0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (920 puan) tarafından
Siz bebeklerine hangisi kullaniyrosunuz Aptamil iyi gelmedi bize Bebelac da  sanki aynı 

12 Cevaplar

0 oy
(926 puan) tarafından
Ben ilk 40 gun hem meme hem mama ilerledim

Mama olarak sma comfort kullaniyoduk 
(920 puan) tarafından
Peki iyi mi cnm gaz falan yapmıyor dimi
(926 puan) tarafından
Gaz problemi malum ilk 3 4 ay oluyor ama oyle aman aman bi gazi yoktu canim her beslenme sonrasi guzelce gazini cikar masaj yap yedigine ictigine biraz dikkat et sütünden senden gecmesin sicak tut ayaklarini sorun olmaz ben gaz problemi cok abarti yasamadim ama olan gazida hic mamaya baglamadim erkek bebekler hep boyle kiz bebeklerinde cogu boyle
Besleyicilik olarakda sma comfort anne sutune cok yakin anne sütü bebegi sisiren bisey degil sma da bebegi cok sisirmiyor eger o tarz bisey istiyosan aptamile bakabilirsin
(11,599 puan) tarafından
Sma comfort gaz yapmıyordu hatta daha içerken çıkartmaya başlıyordu fakat bulunması zordu stok yoktu 2. Ayına girmeden aptamişe geçtik ilk 3 ay gaz mübah dedik ne yaparsan yap. Aptamil güzel kilo aldırıyor
-Reklam-
0 oy
(1,002 puan) tarafından
Ama comfort deneyebilirsiniz birde keçi sütlü bir mama vardı golden goat sanırım yanlış hatırlamıyorsam ikisi de hiç gaz sorunu yaşatmamıştı bana ilk ay mama destekli gitmiştim ikisi de çok güzel kilo aldırdı gaz yapmadı ama biraz çocuktan çocuğa değişen bi durum bu deneyip görmeniz gerek
0 oy
(859 puan) tarafından
2 oğlumdada bebelac aptamil hep gaz yaptı sma kullandım büyük oğluma güzel kilo yapmıştı şimdi küçük oğluma kullanıyorum gaz yapmıyor kilo alımıda çok iyi dene istersen 
0 oy
tarafından
Hipp organik 
0 oy
(5,506 puan) tarafından
Ben sma optipro kullandim 9 ay sonra oglum birakti zaten memede emiyordu cünku
0 oy
(833 puan) tarafından
Ben doğduğundan beri hipp organik combiotic mamayı kullanıyorum gaz kabızlık vs hiç sorun yaşamadık kilo alımı da gayet güzel kilo slyr
0 oy
(1,975 puan) tarafından
Bebelac gold kullanıyorum çok memnunum ne gaz ne başka bişey kilo alımıda gayet iyi ilk oğlumada kullanmıştım aynı şekilde memnundum
0 oy
tarafından
E bebekte keçi sütlü mama var adını hatırlayamadım şimdi o çok güzel 
(920 puan) tarafından
Golden goat mi cnm
0 oy
(135,617 puan) tarafından
onu deneyerek bulmalisin benimkine iyi gelen seninkine gelmez
0 oy
(1,594 puan) tarafından

Ilk haftadan itibaren meme arti mama seklinde ilerledik

Uzu bir sure sma comfort daha sonra sma optipro aldik
0 oy
(209 puan) tarafından
Oğlum bebekken similac kullanıyorduk memnundum asla gaz şikayetimiz olmamıştı. Kilo da aldırıyordu bi deneyin derim 
0 oy
(4,608 puan) tarafından

Sma kullandik biz ilk bize çok güzel yaramıştı şimdi doğumum var yine sma alicam Rabbimin izniyle inşallah 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 245 göst.
20 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,678 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 882 göst.
24 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
15 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hsnrmysa (1,410 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 217 göst.

411,415 soru

12,384,626 cevap

43,438 kullanıcı

Kategoriler

...