0 oy
384 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
Merhaba hanımlar bebeğim 3 aylık maalesef ki kayinvakidemlerle birlikte oturuyoruz aslında iyi kadın seviyorum kaynanami ama söz konusu bebek olunca o da bende değişiyoruz. Bebegimin yüzüne sürekli vurarak seviyor kaç defa uyardm vurma diye ben uyarınca daha da hızlı vuruyor ve severken çok bağırarak seviyor bebek artık ses lere duyarlı hale geldi yüksek sesten korkuyor ve aglmaya başlıyor sabah anne yanlış anlama ama sen yüksek sesle sevdiğin için korkuyor dedim ve kayinvalidem bana küstü. Ya da bebeği sürekli gıdıklıyor. Uyutuyorum beşiğine koyuyorum arkami dönüyorum uyuyan çocuğun yüzüne vuruyor makas alıyor. İnanın sinir krizi geçirmek uzereyim eşimin evi ayırmak gibi niyeti de yok ben ne yapabilirm hanımlar ya görmezden gelmek istiyorm ama bebek çok rahatsız oluyor ağlıyor. 

11 Cevaplar

+1 oy
(8,092 puan) tarafından
Sen de aynı şekilde onun yüzüne yapıştır. Bak bakalım ne tepki verecek.Sonra bakayım acıyor mu acımıyor mu ?
(8 puan) tarafından
İnanın yapmamak için kendimi zor tutuyorum bebeğim erkem doğdu kaç gün yoğun bakimlarda yattı bırakın emzirmeyi kucagima bile alamadim şimdi üzerine titriyorum ağızları açılsa biz hiç mi çocuk büyütmedik diyor büyütememissin işte affedersiniz sürekli pipini yerim da***nı dislerim diye seviyorlardı kaç defa böyle sevmeyin diye uyardım dinlemiyorlar en son yanlarında eşimle kavga ettim çocuğun mahrem alanları var adam gibi seveceksen sev yoksa dokunma çocuğuma sapikmisin da öyle seviyon dedim şimdi eskisi kadar öyle sevmiyorlar
(8,092 puan) tarafından
Bu çocuk senin o yüzden herkes senin kurallarına saygı duymak zorunda. El kadar bebenin suratına vurmak nedir çocuk bile değil ya 3 aylık bebekten bahsediyoruz.
(1,141 puan) tarafından
Harika cevap
-Reklam-
0 oy
(188 puan) tarafından
İlk torunuysa heveslenip seviyordur sevme şeklinin yanlış olduğunu söyleyin o öyle sevdikçe kucağınıza alın uyarın hal aöyleyse anlamıyorsa  bu şekilde sevemezsin diyip net tavır koyun çok ısrar ederse benim evladın bu şekilde sevemezsin daha senin evladın orda git onu öyle sev gibi bisry şöyle 
(8 puan) tarafından
Kaç defa söyledim biz hiç mi çocuk büyütmedik diyor kendi doğurmuş doğurmuş en büyük görümcem bakmış çocuklara karınlarını eltisi doyurmuş kim aradıysa kaynanan çocuk bakmayı bilmez tek bırakma çocukla diyor 2 aylikken yalnız kalınca çay içirmis çocuğa çok kızdım simdi de reçel verelim diyip duruyor yok diyorum tersliyorum laftan da anlamıyor inanin çok yoruldum çocuktan çok kaynanam kayinbabam yoruyor. Çocuğu alınca da gidip kızlarına şikayet ediyor bana vermiyor sevdirtmiyor diye bi de onlar arıyor niye böyle yapiyon diyor
(188 puan) tarafından
Net tavır koyun surat asın
(1,498 puan) tarafından
Geçen kuzenim anlattı bı bebeğe reçel yedirmişler bedeni reaksiyon göstermiş yoğun bakıma kaldırmışlar.
(4,431 puan) tarafından
Gorumcelere noluyo ya. İstedigi kadar cocuk büyütsün isterse geri soksun tekrar büyütsün umrumda degil. Bi cocuga anasindan baska kimse karisamaz baba bile bi yere kadar
0 oy
(1,498 puan) tarafından
3 aylık bebeğe olmayacak davranışlar sergiliyor kaynanan. Tavrını koy. Çocuğa zarar vermeye başlayınca çek al elinden ister küssün küsmesin önemli olan senin çocuğun.
0 oy
(1,141 puan) tarafından
Öyle kibar kibar konuşursan o da fazlasını yapar. Bir sinir krizi geçir elinden çek al bebeği bir daha yapabiliyor mu küsüyormuş isterse hiç konuşmasın çok önemliler sanki bebek çok daha önemli onlardan minicik bebeğe dediklerini yapmasına nasıl izin veriyorsun asla olmaz kuserse belki hiç sevmez daha iyi bir köşede susup otursun küsüp otursun minicik yavruyu korkutmaya hakkı yok
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Çocuk ilerde şiddete meyilli olursa kayinvaliden yüzünden olur 
0 oy
(926 puan) tarafından
Okurken kafayı yedim kaynananı öldürebilirim
(8 puan) tarafından
Inanin diyorum ki acaba ben mi abartıyorum lohusalliktan dolayi normal mi yaptıkları diyorum sonra bir bakıyorum ne normali çıldıracak gibi oluyorum
(926 puan) tarafından
Bak bnm oglum 4aylik gercekten onu en iyi taniyan benim ve ben ne dersem ona uyulmali benim uyuttugum cocuga gelip oyle sevecek uyandiracak ha ben gebertirim o kariyi orda bebekler yuksek sesten hoslanmaz aglar nerde gorulmus oyle bebek sevildiği tamam torunu elbette sevecek ama adam gbi sevsin vallahi delirdim kendime olmus kadar sinirlendim
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Tartisacaksin canım böyle böyle eşin evi ayırmak zorunda kalır 
(8 puan) tarafından
Köy yerindeyiz ayrı evimiz var aslında yememiz bir sabah biraz geç gelsem suratı salliyor kayinvalidem akşama kadar onun evindeyim kendi evime insem ayrı laf sabah 8 akşam 10 onun hizmetindeyim kaç kere tartıştık başka sebeplerden eşim adam gibi geçinin köy yerinde laf getirmeyin diyor başka bisey demiyor.
(1,468 puan) tarafından
Bende köydeyim bir duruyodum kavga ettik evim üstteydi oraya çıktım ha şimdi de oluyo tartışmalar ama konuşmuyorum kafam rahat.. bence sende yap tartismani gitme bu eş aileleri böyle hele biz gibi köyde olanlar daha kötü durumda sürekli hizmet bekliyolar istediklerini verme kendine eziyet ettirme
0 oy
(5,761 puan) tarafından
Madem evi ayırmak gibi bir durum yok o zaman sen şimdiden biraz dişli olmaya başla valaha maf olursun bügün yarın çocuk büyür senin sözünüzde dilemez hep onlar önde olur
0 oy
(240 puan) tarafından
Yaşadığın şeyleri o kadar iyi anlıyorum ki Bin katını yaşadım... Eğer annen baban arkanda ise al bebeği git yanlarına eşine de deki evi ayır ondan sonra gelicem ben öyle yaptım bebeğim 2 aylıktı kaynana yanında oturuyor dum tüp bebek ile oldu bide bebeğim kaç sene sonra buldum çocuğumu bide küvezde kaldı kucağıma bile alamamıştım o kadar zor günler geçirdim saçma sapan hareketler yapıolar dı bebeğe baktım sinir ve üzüntü den sütüm kesilecek bende gttim babamın ewine büyük uğraşlar la inat ettim ve evimi ayrrttım benim eşim de ölseler ayrılmazdı ama oldu işte sen de yap bunu inat et inan sonunda sen başarılı olacaksın gerizekalı kadın ne halt yediğini bilmiyor onun ağzına tokatı yapıştıracak sın aslında 
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Valla bacım senin bebeğini o öyle severken sende onun oğluna çak bir tane ancak böyle anlar sonra da git al bebeğini küstü mü küssün hiç oralı olma her istediğini yapmadığında al çocuğu görümcen de ararsa benim çocuğum benim kurallarım sen kimsin ki karışıyorsun de onlara da kapat telefonu bunlara kötü davranmazsan o bebeğe de sana da yazık olur şuan o kaynananın kafasından kıvılcım çıkarmak istiyorum 
(8 puan) tarafından
Eşim 32 yaşında kendi oğluna toz kondurmaz daha oğullarının nazına oynar ogluna çaksam evde savaş çıkar
(1,666 puan) tarafından
İşte o zaman anlar sen benim çocuğuma vurarak seviyorsun da ben niye sevemiyorum ya benim bebeğime istemediğim hiçbişeyi yapmazsın yada oğlun hep senin gözünün önünde yer bu tokatı dersin belki bu sayede evi bile ayırırsınız kız
(8 puan) tarafından
Ayy hadi inşallah ya çok istiyorum evimi ayirmak kocam da iş yok sorumluluk altına giremiyor ogretmemisler sorumluluk almayı eşim kendi çalışmış kendi gezmiş yemiş giyinmiş şimdi evlenip bir de çocuk olunca afalladi daha önce o kadar sorumluluğu yoktu yeni yeni öğreniyor eşe de para verilir ihtiyaçları karşılanır
(1,666 puan) tarafından
Valla benim eşimde öyleydi ben kaynanayla kavga ettim ya gideriz bu evden yada ben doğru baba evine dedim ayrıldık anca sorumluluk aldı şimdi birde kızımız var onun için herşeyi yapıyor senin yaşadığını ayrı evimiz olmasına rağmen kaynanam dan yaşadım uyuyan kızımı uyandırdı kaç kere kızdım öfkelendim en son aldım kızımı ondan ben odaya gidiyorum yeter dedim sonra ardımdan onlar da gitmiş kaç kere kovmaya yakın davrandım artık istemediğim bişeyi düşünemiyor bile çünkü torununu görmek istiyor ve öyle yaptığı sürece kızımı ona göstermeyeceğimi biliyor
0 oy
(37 puan) tarafından
Öyle yaptığında bir kaç gün sık dişini ona baktır hastayim yorgunum de zorluğu görünce yapmaz
(8 puan) tarafından
Ya versem inanin çay içirmeye kalkıyor reçel falan vermeye kalkıyor. Hem hasta yorgun olman umrunda değil ki istediğin kadar yorgun ol evin işi yapılacak. Çocuk sabahlara kadar uyumuyor çok yorgunum gündüz uyuyor o uyuyunca evin işlerini yap diyor biraz dinlen sende uyu demiyor azcık ağlasın hemen geri veriyor zaten
(37 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. En azından uyandirdiginda ağlarsa odada falan susturma tepesinde dikil başı sissin yapmasın bideha

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 407 göst.
8 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ahsen61 (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 295 göst.
6 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nrtn123 (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 933 göst.

411,614 soru

12,391,325 cevap

43,808 kullanıcı