0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından
İlk defa yaptırcam  kaşlarım düşük kalkması için doktor yapacak iyi bir doktor diye duydum herkesten bazen kararsız kalıyorum yaptırıp yaptırmamak ile ilgili bugün 3 de gidicem sizede sormak istedim belki tecrübesi olan vardır 

4 Cevaplar

0 oy
(3,437 puan) tarafından

Eriyor olması beni korkutuyor yoksa bende iki kaş arasına yaptırmak çok istiyorum derin bi çizgim var:(

(310 puan) tarafından
Ben kaşlarımı için yaptırcam
(4,177 puan) tarafından
Casperiye incelme için belki extra farklı noktalara da yapıyorlardı onu bilmiyorum yani evet hafif bir toparlanma oldu ama ,bunun botoksa ilgisi bmvarmi bilmiyorum öyle baktıkça çok da belki olan birsey yok.
Çene kasi gucsuzlestigi için zayıflıyor ondan olabilir diye düşünmüştüm
Massester botoks dikkat et yüzün orta hattı çökme yapıyor. Nazonabiyal çizgiler o hattın olduğu alan belirginlesiyor.
O yüzden kozmetik anlamda 3 bolge yapıyorlar zaten.
(4,177 puan) tarafından
Valla kas içinde dikkat edilmesi gerekiyor bazinin goz çevresine yapılan botoks bile  kaşa etki ediyor kas tek başına havaya kalkıyor iyi bir yer güvenilir bir dr olduğundan emin ol.
Ben ömrümde dis sikmasi haricinde hiç yaptırmadım, onuda zaten dis doktorum yaptı, extra birsey ile karşılaşmadım.
(5,988 puan) tarafından
https://www.instagram.com/reel/C99ge0qtSMs/?igsh=ZmZ1YW5mMnM3MTA=

su kizin degisimi cok hosuma gtti masester ile beraber bisektomi.  ikisine de niyetim var o yizden ikisini birlikte deniycem zaten yaptirirsam
(4,177 puan) tarafından
Hadi hayırlısı yaptırırsan bizimle de paylaş :)))
-Reklam-
0 oy
(19,504 puan) tarafından
Benim hiçbir fikrim yok ama çok da merak ediyorum. Çevremde hiç yaptiran yok. Ücreti ne kadar. Ne kadar süre dayanıyor. Ne sıklikla tekrar yaptırmak gerekiyor acaba.
(310 puan) tarafından
6 bin dedi bana gerisi hakkında inan fikrim yok kaşlarım düşük benim böyle üzgün bir ifadem var kaş yaptırmak istedim ilk kadın bana kaş yaptırmak değiş botox yaptırman lazım dedi aldım randevu gitsem mi gitmesem mi iyi mi olur bilmiyorum ki hiç çevrem dede yaptıran yok
(19,504 puan) tarafından
Belki burdan tecrübeli biri çıkar
0 oy
(4,745 puan) tarafından

Eşinin halası var o yaptırmıştı alnına kas ortasina ay hala yuzunde değişiklik var çok güzel fresh görünüyorsun diyorum demedi saklıyor:) gelini dedi annem yüzüne botoks yaptırdı diye mimik alnını catamıyordu ama yine de memnun du :) 

(310 puan) tarafından
Kaş da kalkıyor mu acaba
(4,745 puan) tarafından
Hayır kaldiramayordu
(310 puan) tarafından
Yok öyle değil yani kaşı düşükken botox sonrası kaşları kalkık duruyomu
0 oy
(46 puan) tarafından
Ben yaptırmıştım bir kez .. valla çok güzel fresh olmuştu.insanlar tam anlamıyor ama şey diyor ..yaa sende bir güzellik var ama anlamadım:))

Ben 3 bolge yaptirmistim zaten paket halde oluyo 3 bolge. Kaş arası göz altı ve alin.

O zaman daha etkili oluyor. Bariz belli olmuyor zaten korkma .

Ama iyi bir dr seç malum haberlerde neler goruyoruz
(310 puan) tarafından
Evet doktoru çok sordum herkes memnun cilt doktoru
(310 puan) tarafından
Mesela siz yaptırdınız ya yaptırmadığınız zaman eskisinden daha mı kötü görürdünüz acaba
(46 puan) tarafından
Yooo o kadar değil ya

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 142 göst.
+1 oy
5 cevap 138 göst.
+1 oy
4 cevap 50 göst.
0 oy
1 cevap 32 göst.

408,427 soru