0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (3,603 puan) tarafından
Kızlar geldim kadın doğum acile kanamam olmadı diye baktılar kese var gibide yok gibide dedi kan aldı 3 te çıkacakmış inşallah normal hamilelik tır 

7 Cevaplar

0 oy
(926 puan) tarafından
Senin betan düşmemiş miydi? Yanlış mı hatırlıyorum beta küçükse kese nasıl görünüyor kese var yok diye bişey var mı anlamadım ki
(3,603 puan) tarafından
Canım o oncekiydi b n iki tane kimyasal geçirdim yani bunada kimyasal dediler ama bakınca kese görünüyor dedi kan degerimde 195 çıkmıştı tekrar kan aldı işte var gibide yok gibide dedi bende bekliyorum
(926 puan) tarafından
Anladim canim insallah saglikli bi gebeliktir
(3,603 puan) tarafından
İnşallah canım bekliyorum bide kese var gibide yok gibide dedi kafam da karıştı kan yükselirse var dmektir dedi inşallah yükselir Allah razı olsun yorum yaptığın için
-Reklam-
0 oy
(5,965 puan) tarafından
Allah yaridmcin olsun cnm inşallah vardır 
(3,603 puan) tarafından
Nasip canım dedi kese var gibide yok gibide bekliyorum sonuç saat 3 te çıkacakmış kan yukselmisse vardır dedi bakalım inşallah
(5,965 puan) tarafından
İnşallah Allah'tan ümit kesilmez
(3,603 puan) tarafından
Öyle canım bekliyorum bakalım
0 oy
(3,137 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah ben iki kez kimyasal gebelik geçirdim ikinci kimyasal gebeliğin hemen ardından sağlıklı gebe kaldım çok dert etme stres yapma akışına bırakıp dua et gebeliğini etkilemesin
(3,603 puan) tarafından
İnşallah canım bakalım kan çıkmışta bekleyin sırayla cagiracam dedi
0 oy
(5,627 puan) tarafından
Hade hayırlı haberlerle gel inşallah ya 
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım ya bekliyorum inşallah
(5,627 puan) tarafından
Haber et lütfen
(5,627 puan) tarafından
Kan çıkmışsa e nabızdan bakabilirsin
(3,603 puan) tarafından
Baktılar canım bir haftada 820 olmuş dedi iki gün sonra tekrar geleceksin
(5,627 puan) tarafından
Tamam  Kuzum çok güzel yükselmeye başlamış inşallah devamı gelir
(3,603 puan) tarafından
İki gün sonra tejrar çağırdı ama yine şüphe var içimde sanki yavaş yukselmiyor mu kendini ikiye katlar deniliyor ya
(3,603 puan) tarafından
Kese ye benzeyen bir şeyde gördüm dedi kendini fazla yorma dinlen bol bol dedi internette 5 haftaliksa 18 ve 7 bin arası bir değer olur diyor kese de gördüm belli belirsiz dedi
(5,627 puan) tarafından
Kuzum sen internette bakma bazen geç dönlenme oluyor değer yavaş yavaş yükselir önemli olan 2 gün sonra değerin 1700 lerde olması
(3,603 puan) tarafından
Peki doktor 820  gibi bir değerde kese var gibide yok gibide diyebilir mi
(3,603 puan) tarafından
Kendini fazla yorma sürekli dinlen dedi
(5,627 puan) tarafından
Zaten o değere kese pek gözükmez yanlış bilmiyorsam değer 1500 üstünde ise kese görünür bence kese oluşmaya başladığı için öyle teredüte kalmış
(5,627 puan) tarafından
Sende dinlen aman dikey et baklaım bir kaç güne ne oluyor
(3,603 puan) tarafından
Öyle dinlen uzan dedi bende öyle yapacam inşallah iki gün sonra ikiye katlar değeri
(5,627 puan) tarafından
İnşallah canım sen stres yapma Allah büyüktür
(3,603 puan) tarafından
İnşallah ya böyle ikilemde olunca korkuyorum daha önce kimyasal da yaşadım ya hayal kırıklığı oldu şimdi korkuyorum buda öyleyse yada başka bir sıkıntı varsa yükselmesi yavaş gibi geldi öyle dert oldu yine bana
(5,627 puan) tarafından
Sen böyle stres yaparsan Allah korusun herşey olur bak geçen sever yükselmedi direk düştü ona kıyasen bu yükselmiş 2 gün sonrası önemli
(3,603 puan) tarafından
İşte inşallah iki gün sonrası yükselir şimdi ben cumaretsi mi gidecem pazar mi
(3,603 puan) tarafından
Kadın doğum acil bu ondan pazarda gidebiliyorum
(5,627 puan) tarafından
Cumartesi günü gidecen canım
Ama dersen cumartesi doktor yok pazar gidersin
(3,603 puan) tarafından
Cumartesi gideyim ben aklımda kalmasın ya zaten duramıyorum valla şüpheyle zor inşallah ikiye katlanır da bende rahat ederim
(5,627 puan) tarafından
İnşallah allahın izniyle olacak ta canım sen stres yapma yeter
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(2,358 puan) tarafından

Cnm bizede haber ver insallah guzel sonuc olur :)

(3,603 puan) tarafından
820 dediler canım ama iki gün sonra tekrar çağırdı
0 oy
(267 puan) tarafından
Daha önceki sonuçların neydi bu gebelikte kaç kere kan verin ve hangi tarihlerde vermiştin canım? Bir de son adet tarihin ne 
(3,603 puan) tarafından
Daha önce ki sonuçların 195 -153-90-53-0 di  bu değerler iki gün arayla kan verme değerleri kanama başlamıştı
Bu gebelikte 195 bide şimdi bir hafta geçti üstünden 820 olmuş

Son adet tarihim 20 Eylül
(267 puan) tarafından
20 Eylül ise yaklaşık 6 7 haftalık ve bu haftaya göre değer az gibi lakin geç dollenmede değer sonradan artmaya başlıyor o yüzden önemli olan 2ye katlamasi.  Senin sanki 1 haftada 4 4luk olmasa da yaklaşık ikiye katlanmış. sadece bu değerle kese gözükmez çünkü kese vajinal ultrasonda en az 1000 1500 olunca karından da 3000 civarında gözükmeye başlıyor. Tabii bunlar genel şeyler yani her gebelikte bu durum değişebilir herkeste aynı olmayabilir. 2 gün sonra kaç çıkacağı önemli artık buna odaklanmak lazım
(3,603 puan) tarafından
Evet öyle dedi iki gün sonra kendini ikiye katlarsa bir sıkıntı yok dedi
0 oy
(130 puan) tarafından
Kimyasal gebelik olduğunu nasil anlıyoruz adetine kaç gün vardı canım belirtileri anladıginda
(3,603 puan) tarafından
Canım benim adetim geçti bende test yaptım pozitif çıkmıştı gittim kanda 195 çıktı sonra kan değeri düşmeye başladı doktor da bu kimyasal gebelik dedi her kadının başına gelebilir ama farkına varmazlar adet oldum sanırlar kimi erken kimi geç olur sen gebelik bekledigin için farketmissin dedi bir tedavisi yoktur dedi
(130 puan) tarafından
Ya benimde neredeyse 10 gündür kasıklarım catliycak resmen göğüslerim siziyo adete 1 hafta kala test yaptım silik çizgi çıktı şuan 5 gün var adete sabredip baklm adet gününün 1. Gününde test yapicam inşallah kimyasal gebeliği ilk defa duydum ondn yorum yapmak istemiştim
(3,603 puan) tarafından
Anladım canım öyle valla inşallah seninde sağlıklı gebeliktir benimde
(130 puan) tarafından
Baklm gebe miyim bilmyrm 4 gün sonra test yapicam hayrlisi neyse o olsn cnm
(3,603 puan) tarafından
Saolsin tatlım inşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 41 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,333 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 36 göst.
2 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde songulerkan35 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 96 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nehirrr (1,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 81 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,446 cevap

37,603 kullanıcı

Kategoriler

...