0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (1,346 puan) tarafından
ay ne zor geçiyor bu ara çıldırıyorum resmen siz ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor 

10 Cevaplar

+1 oy
(577 puan) tarafından
Fena değil. Hatta bizimki 2 olunca akıllandı
(5,492 puan) tarafından
Bize de çok uğramadı sanki, aman nazarlardan uzak olsunlar.  Birey olma çabasındaki sancılar bunlar biraz anlayış göstermek lazım. Özgürlüğü keşfederken anne ile olan bağı da bırakmak istemiyorlar. Aslında o bağın kopmayacağını hissettirdiğin zaman bebekler sakinleşir daha rahat geçer bu dönem.
(577 puan) tarafından
Ayyyynen öyle. Güvenli bağlanmanın ekmeğini bu dönem yiyoruz sanırım
-Reklam-
0 oy
(2,429 puan) tarafından
2 hafta oldu 2 yaş olalı , gündüz uykusunu bıraktı anamızı ağlatıyor:))
0 oy
(1,846 puan) tarafından
Gündüz uykusunu bıraktı ağlama krizleri bol bol kendini yerlere atma ablasını dövme eşyaları fırlatma biryerde krizler geçirme kafayı yemek üzereyim dün kizimi mesela fizik tedaviye götürdüm burnumdan getirdi resmen 
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Berbat geçiyor bugün oturdum ağladım resmen sinirden inşallah çabuk geçer bu süreç 
0 oy
(4,251 puan) tarafından
Ilk oglum hep uslu akilliydi da ikincisi 18 aylik suan pirr donuyo ama 2 yasindan sonra herseyi anladiklari icin iletisim kurmak daha kolay oluyo. Sakin olmak mesele biraz :)
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun. Sadece sabır ederek geciyor valla. Cok tatlılar doyum olmuyor ama büyüsün diye bekliyorum. Bugünler gececek diye teselli ediyorum 5 yaşında falan beraber birseyler yapabiliyoruz daha zevkli oluyor.butün gün gönüllemeyle ikna etmeyle cabalamaca.canları sag olsun.
0 oy
(339 puan) tarafından
Canım benim 27 aylık kızım bana erkek çocukları şımarık olur derlerdi ama öyle bir şey yok ya kızım var ya kızım düz duvarlara tırmanıyor 5 dakika yerinde oturmuyor parka götürüyorum parktan dönünce kendini yerden yere atıyor sokaklarda o kadar hırçın bir çocuk oldu
0 oy
(5,318 puan) tarafından
30 aylik inat desen var sinir desen var tutturma desen var ama persembe yaramazliktan sikayet ederken cuma hasta olduk hala hastayiz suan gene yaramazlik yapsin ama sagligi yerinde olsun modundayim biraz once doktor gene goturdum 
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Cinnet geçiriyorum napcam o da yetmezmiş gibi Bi de 4 ay atakli bebegim var 
0 oy
(817 puan) tarafından
Bizim guzel geciyor bir dis sureci yasadik bir hafta kadar O SIKINTILI gecti sadece . Bizi anladikca daha da eglenceli oluyor 25aylik oglum:) 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 448 göst.
0 oy
17 cevap 319 göst.
16 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Minnaklarim_ (95 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 32 göst.
0 oy
3 cevap 88 göst.

408,355 soru

12,268,301 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...