0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (4,721 puan) tarafından

Sorum yukarda kızlar eşim böyle olsun istiyor ama kullanımı nasıl olur hiç bilmiyorum kirada oturduğum ev mıka duşakabin hıc sevmiyorum

image

15 Cevaplar

+1 oy
(909 puan) tarafından
Küvetli tavsiye etmem hiç hastalığı var sağlığı var bazen o küvete çıkmak çok zor oluyor ayryeten de bi temizlik gerektiriyor direk duşa kabin yaptırın fayans üzerine daha kullanışlı olur 
(4,721 puan) tarafından
İşte bende aynı senın gıbı düşündüm çıkması inmesi ayrı dert hele temizlik zorsa hiç istemem takıntılıyım zaten
-Reklam-
+1 oy
(3,314 puan) tarafından
Küvet modelleri asla tavsiye etmiyorum 

O kadar kaba ki 

Çocuk giremez çıkamaz 

Çıkmaya çalışır düşer 

Girmeye çalışır düşer 

Ayağı Kayar 

İllet bişey 

Tek iyi tarafı 

Su doldurup içinde yatmak

Oda eksik kalsın 

Kiracı olmasam ilk işim söküp atmak olurdu 

Gene yapsam olur ev sahibi karışmaz sen bilirsin der

Kim uğraşır 

Normal duşakabin en güzeli 

Temizliği ayrı cinnet meselesi 
(4,721 puan) tarafından
Ebeveyn banyosu ayrı olcak o düz olcak büyük banyoda da eşim dıyo küvette olsun bende çok kararsız kaldım
(3,314 puan) tarafından
Anladım canım
O zaman yaptır
Tabiki sen daha iyisini bilirsin
0 oy
(335 puan) tarafından
Temizliği biraz daha uğraştırıcı ama rahatlığı da ayrı güzel. Ben küvetli tercih ederim insan sıcak suda yorgunluğunu atıyor. Sürekli küvet doldurulmaz tabii genelde duş alınır. Ama çocuklar her gün küvete girseler hayır demezler :) 
(335 puan) tarafından
Normal kabin olunca sadece yeri ovuyorsun bunda küvetin içini her yerini. Bir de jakuzi olunca içinde su kaldığı için daha dikkatli olmak gerekiyor temizlikte. Deterjanlı veya karbonatlı çalıştır sonra durula vb.
(4,721 puan) tarafından
Anladım canım tşk ederım bilgiler için
(335 puan) tarafından
Rica ederim canım güle güle kullan
(4,721 puan) tarafından
Nasip olursa inşaAllah canım ❤
(335 puan) tarafından
Olur inşallah ❤️
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Temizliği biraz daha zor ama keyifli ben kendi evimi alırsam jakuzi yaptircam o daha keyifli ☺️
(4,721 puan) tarafından
Kız temizlik mesela ne kadar zor
(4,380 puan) tarafından
Yani her yerini fircaladigin zaman aslında çok bir zorluğu da yok
(4,721 puan) tarafından
Ee onu zaten yapıyorum fayans derz aralarında
0 oy
tarafından
Kuvetli sikinti canim ya temizligi cok zor altina su gidiyo bi kere annemin bi arkadasinin banyosu kuvetliydi temizligine yardima gittik kadin bi acti sapsari alti igrencti 
(4,721 puan) tarafından
Heh işte en önemlisi de bu altına nasıl su gıdıyo mesela istediğimiz zaman açıp mı temizliyoruz
tarafından
O ablaninki acilmiyodu da kirlmisti
(4,721 puan) tarafından
Bunlar aklımda kalsın sormadan almam alırsam da saol canım yaa
tarafından
Rica ederim gulun ne demek
0 oy
(630 puan) tarafından
Temizlik olarak düzenli yapılınca çok da zor olmuyor. Sürekli küvet de doldurmuyoruz, aşırı derece de su gidiyor. Ama çocuklar için çok çok iyi. Özellikle yazın içine koyuyorum çok seviyorlar. Tek sıkıntı yaşlı biri gelir, ya da rahatsız biri, inip çıkması zor olur. Ama gerek duyulursa engelliler için tutunma yerleri, basamaklar vs yapılıyor. 
(630 puan) tarafından
İçerisine kaymaz silikon halılar oluyor bu arada. Düşmeyi engeller. Eğer komple camla kapanırsa etrafa su da sıçramıyor. Bizimki yarım cam, bir bu kötü.
(4,721 puan) tarafından
Allah razı olsun canım bunlar aklımda çok tşk ederim
(630 puan) tarafından
Anlıyorum, valla artı yönleri çok ama eksileri de var tabi. Ama içinizde kalacağına yapın.
Alt kısmı çıkmıyor bizde. Ama etrafı komple kapatırsanız öyle bir sorun olmaz zaten.
(630 puan) tarafından
Rica ederim, güle güle oturun şimdiden.
(4,721 puan) tarafından
Allah razı olsun kardeşim çok saol❤
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Kiradayım evımde küvet var gercekten inmesi cıkması sıkıntı kırk yılda bir doldurmak için gereksiz canım. İlk basta hevesle bi doldurursun sonra o da cazip gelmez yaptırdıgınla kalırsın yıkaması da sıkıntı altına su kaçıyo 
(4,721 puan) tarafından
Çok saol canım acaba her küvet aynımı  bunları dıkkate alıcam zaten sürekli kullanmıcam ebeveyn banyom ayrı var o düz olcak
(9,677 puan) tarafından
Bılmıyorum canım
0 oy
(338 puan) tarafından
Yani küveti tercih etmemeni tavsiye ederim
(4,721 puan) tarafından
Cogusu önermiyor saol canım
0 oy
(51,324 puan) tarafından
kuvetsiz olsun kuveti doldurup sanki keyif yapacaksiniz ☺️
(4,721 puan) tarafından
☺☺arada bir yaparız kız açıkçası benım başım, döner bır kere balayında öyle küvete girmiştim başım döndü su tutuyor benı
(51,324 puan) tarafından
aman jakuzi kim temizleyecek banyoyu kurulayacak nurayim ☺️
(4,721 puan) tarafından
He vala yaa bende takıntılıyım vala uğraşamam onla kızlar peki teknelı duşakabin nasıl
(1,057 puan) tarafından
Tekneliydi biz soktuk sürekli altına su kaçırıyordu iğrenç
(4,721 puan) tarafından
Anladım canım saolun kızlar vala
0 oy
(858 puan) tarafından
çocukların kaç yaşında ve maddi durumun bol su faturasını kaldırır mı? bence konu bu. eğer hafta bir iki küvet dolduracaksan küvetli olmalı ama ayda yılda bi doldururum diyorsan bence duşakabin mantıklı.
(4,721 puan) tarafından
Canım benım bunu sürekli kullanmıcam ebeveyn banyom ayrı olacak ayrıca çocuklara yazın çatıda havuz var kuvetle falan olmaz yanı küvet yaptırırsam arada bır kullanırız anlayacağın kızım 7 yaşına girecek oğlum 5
(858 puan) tarafından
ee ozaman gereksiz yatırım olur. bide misafirin yaşlısı gelecek. sizin hastalığınız olacak vs. duşakabin daha mantıklı
(4,721 puan) tarafından
Çok doğru kız gereksiz masraf
(4,721 puan) tarafından
Vala istemiyordum zaten dahada istemem pekı canım küvet değilde teknelı oluyo ya o nasıl olur
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Bence temizliği çok zor kuvetlinin . Ben tercih etmem 
(4,721 puan) tarafından
Doğrudur canım saol
0 oy
(883 puan) tarafından
Küvetsiz bunun aynısını yaptır bence küvetten inerken ayağının takılıp düştüğünü düşünsene ne korkunç
(4,721 puan) tarafından
Ayy Allah korusun kız ☺yaptırsak mesela sürekli kullanmayız ayrı banyom da olcak o düz olcak
0 oy
(12,533 puan) tarafından
Ay kuvetsiz demisler ama bence kuvetli kesinlikle. Hep kuvetli evlerde oturdum çom keyifli şuan kendi evimde sadece dusakabin var keske kuvet olsaydi. Çocuklar icin o kadar keyifliki vakit gecirmek icin birebir. Kiradayken doldurur koyardim icine oyuncaklarla satlerce oynarlarfi
(4,721 puan) tarafından
Temizliği nasıl canım ya
(12,533 puan) tarafından
Ben hic zorlanmadim valla. 2 3 gunde bir cif dokup sungerle surerdim durulardim tamam miss gibi :D
(4,721 puan) tarafından
Bu altına su kaçırma diyolar o ne
(12,533 puan) tarafından
Direk ywre yaptirin bu yeni tip plastiklerden degilde. Onlarda olabilyor ama eski tip dokum olanlarda oyle bi sikinti olmuyor
(4,721 puan) tarafından
Anladım canım benim saol❤
0 oy
(310 puan) tarafından
Küvetli nasıl olur bilmiyorum benimki düz fayans temizliği zor olabilir ama duşakabini cam istiyorsun anladığım patlama riski oluyor canım bende cam istiyordum sırf bu korkudan yaptıramadım 
(4,721 puan) tarafından
Temperli camlar güvenli oluyo galiba ama mıka ıstemıyorum artık 8 senedir kullanıyorum su lekesi de çok kalıyo
(310 puan) tarafından
Evet kalıyor ben yıkadıktan sonra kuruluyorum camda da kalır kurulamazsan ama bana göre cam daha şık duruyor patlamasından korktuğum için yaptiramadım ev yaptıracağız aklım hâlâ cam da ama cesaret de edemiyorum
0 oy
tarafından

Benim evimde ki küvetsiz duşa kabin . Çok rahat oluyor annemlerin ki böyle jakuzi tarzı küvet valla zor temizliği olsun işte girip çıkmak alan kısıtlanıyor :D 

(4,721 puan) tarafından
Yorumlardan sonra iyice soğudum yaa zaten istemiyordum hiç istemem☺

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 172 göst.
1 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde azrabicer22gmail.com (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 340 göst.
3 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Asminebru (24 puan) tarafından soruldu
+4 oy
11 cevap 208 göst.
2 gün önce Moda kategorisinde Annesininmasali (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 121 göst.
30 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde UmAYElcin (189 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,615 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...