0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (382 puan) tarafından
Velayetler annede Çocuklar babada Baba velayet davası açmış Annem mahkemeye gitmezse ne olur anne mahkemeye gitmediği halde velayetler babaya geçermi kaç celsede geçer

3 Cevaplar

+1 oy
(19,000 puan) tarafından
Ben hakim olsam veririm zaten baba bakıyormuş  anne sorumluluğunu yerine getirmiyor sorumluluk yoksa yetkide yoktur. Baba baksın yedirsin içirsin her ihtiyacını görsün ama resmiyette annenin rızasına ihtiyaç duysun bu hiç adil değil. 
-Reklam-
0 oy
(311 puan) tarafından
Annenin mahkemeye gitmeme sebebi nedir bence bu önemli çünkü çocukları için mahkemeye bile gelmeyen bir annenin sorumluluğu için soru işaretidir bu durum. Tabii bu durum benim gözümde böyle yoksa hukuksal boyutu farklidir.  tam emin değilim ama avukatlar zaten bu iş için varlar guzelce savunan bir avukatı varsa sadece mahkemeye gitmemekle hukuken velayet kaybetmez diye düşünüyorum. 
(382 puan) tarafından
Canım çocuklar yedi yaş ve 4 yaş beni istemiyorlar Ben mahkemeye çıksam çocuklarımı alabilir miyim durumum da iyi değil ablamın yanında kalıyorum çocukları alma şansım var mı çocuklar beni istemezse mahkemede Baba Pedago çıkaracağım diyor çocukları
(957 puan) tarafından
Neden sizi istemiyorlar peki babalarını mi istiyorlar
(1,027 puan) tarafından
Bu hanımefendinin psikolojik sorunları var. Bak bu eski postları
Çocuklar babada velayetler bende ben velayetleri vermiyorum diyelim devlet benden alabilirmi velayetleri ben razı olmadan benden alınır mı velayetler ben bakmıyor çünkü 

Birde benim psikolojim bozuk bazen istemeden de olsa çocuklara vuruyordum çocukları pedego götürürüm diyor senden alırım velayetleri diyor benim hakkım da öyle diyecek böyle diyecek falan ben vermiyorum velayetleri diyelim bu şekilde devlet babaya verirmi çocuklar babada olduğu halde baba baktığı halde benden alınabilir mi velayetler 

Kaynak: https://annelertoplandik.com/forum/15580035/acil-acil-acil-acil-acil-acil-acil-acil-acil

Cocuklar babada velayetleri bende devlet ben vermicem devlet benden alabilir mi ki hakkımda kötü şeyler söylese buda eses

Kaynak: https://annelertoplandik.com/forum/15580044/velayet-hakkinda-sorum-kizlar-bakarmisiniz
(957 puan) tarafından
Anladım hem psikolojik sorunları varsa hemde baba bakıyorsa çocuklar için en uygun şekli neyse o olsun herzmaan suç erkekte olmuyor ayriliklarda bilemeyiz yani çocuklar bu konuda önemli kim bakacaksa orda kalmaları daha guvenli
0 oy
(708 puan) tarafından
Ayfercim psikolojinin bozuk olduğunu her postunda söylüyorsun zaten hem baba bakıyormuş ç. İş olsun psikiyatri olsun bi yerden başlaman lazım ama verilen hiç bi tavsiyeyi dikkate almıyorsun kendini toparlaman lazım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 485 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Kasimcicegiii (1,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 200 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Alperelifefe (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.