Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_5e50cc75157164a73870e9386afa7cae, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
İdrar Yolu Enfeksiyonu Adet Gecikmesine Neden Olur mu? Hamilelik mi?-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
54 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (454 puan) tarafından
Kızlar ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ama hiç adet gecikmesi yaşamadım ben 26 günde bir adet oluyorum hiçte sasmiyor ggecen ay ayın 9unda oldum 26gunde bir olduğum için bu ayın 5inde olmamazimdi ama olmadım hiç adet belirtiside yok ama gebelik düşünüyorduk acaba hamileliktenmi gecikti yada enfeksiyon gecikme yaparmi test yapsam cikarmi yada 9una kadar beklesemmi sadece tek kullanımlık toz ilaç içtim ama geçmedi ilaç kullanicam hamilelik yoksa başına gelen varmı test yapsam cikarmi bugünlerde başına gelen varmı 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Erken gebelik testi yapabilirsin. İdrar da enfeksiyon için de kızılcık birebir. 
(454 puan) tarafından
Kızılcık tamam çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,534 puan) tarafından
Aynı aynı sıkıntı bu ay bende de var canım ayın ikisinde olmam lazımdı ayın 6'sı oldu Ne bir sancı var ne bir bel ağrısı var hayırlısı deyip bekliyorum inşallah bir şey yoktur
(454 puan) tarafından
İnşallah canım çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 221 göst.
+1 oy
6 cevap 232 göst.
13 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
+1 oy
7 cevap 114 göst.

413,873 soru

12,457,852 cevap

46,562 kullanıcı

Kategoriler

...