+1 oy
490 göst.
Aile kategorisinde (698 puan) tarafından
Ya bn kimliğimi annemin çantasında unuttum annem Mersin'de bn Adana'da.Salı randevum var şehir hastanesine kimliksiz muayene ederler mi?Ben gidip alamıyorum annem de gelemez şuan yeni gitti 

26 Cevaplar

+3 oy
(12,033 puan) tarafından
Kargoya versin gondersin olamazsin kimliksiz
(698 puan) tarafından
Mantıklı evet de kimse kargoyla uğraşmaz kesin
(3,015 puan) tarafından
O zaman iptal etircen kimliğini yeniden çıkartcan kimlik kargoyla uğraşmasalar
-Reklam-
+2 oy
(87 puan) tarafından
Maalesef bakmazlar
(698 puan) tarafından
Hadi yaa:((
Peki kimliğin fotosunu göstersem
(2,414 puan) tarafından
Yinede bakmazlar bende öyle yaptım kimlik getir dediler
+2 oy
(22 puan) tarafından
Kimlik olmadan bakmazlar malesef geçen hastaneye gittim benden önceki bayan kimliğini unutmuştu bakmadılar geri yolladı 
(698 puan) tarafından
Peki özel hastane kimliksiz bakar mı
(223 puan) tarafından
Ben gecen evde unuttum koydeydim kontrolum vardi unuttum dedim resmini gosterdim kayıt aldilar girdim doktorun yanina
(22 puan) tarafından
Öylemi bizim burda almadılar valla
(223 puan) tarafından
Ozeldi cnm bnm gittigim devlet belki almazdi
(22 puan) tarafından
Benimde özeldi hangi şehir öyle ben Mersin'de yaşıyorum
+2 oy
(2,018 puan) tarafından
Bir kere kendim unutmuştum bi kere de acile giderken oğlumunkini unutmuştuk baktılar. Benimkinde e devletimi açmıştım 
(698 puan) tarafından
Mhrs randevusunu göstersem olur mu acaba inşallah o şans bana da vurur:)
 teşekkür ederim ♥️
(2,018 puan) tarafından
Aynı hastaneydi ama bütün personeller aynı olmuyor işte inşallah alırlar getirtemeyeceksen şansını dene şehir dışında kaldığını söylersen daha iyi olabilir
(698 puan) tarafından
Aaa sende Adana'da mısın önerebiliceğin hem devlette hem özelde kadın doktor var mı acaba
(2,018 puan) tarafından
https://annelertoplandik.com/forum/15777077/adana-da-ki-hamisler
Ya daha çok cevap alan bir post vardı ama silinmiş sanırım benim kadın bildiğim yok maalesef şehir hastanesinde eren beye gidiyordum zaten randevu bulamadığım için çok gidemedim :D
(698 puan) tarafından
Ya ben normalde çok takmam da eşim çok katı bu konularda bn adanayıda çok bilmem o da algamete gidelim demişti postta da yazmışlqr teşekkür ederim
+2 oy
tarafından
Nufus m

Kayıt örneği ile bakiyrolsr
(698 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️
+2 oy
(2,756 puan) tarafından
Bizim burda kimlik istemiyorlar tc isterler anca emar ultrasyon falan verirse kimlik veriyoruz kan tahlılınde vs kimlik ıstemıyo 
(698 puan) tarafından
Abooo mecbur annemi beklicem o zaman ya normalde eşimle biner arabaya gider geliriz ama iki aydır bn babamlardaydım eşimin hatalarından ötürü babam kardeşim falan sinirli ona şuan eşim gitmek istemiyo utanıyor annem de yeni gitti geri kalanlarda herkesin işi gücü var kimse kargoyla da uğraşmaz annem zaten gelicekti yine mecbur onu beklicem inşallah bebeğim iyidir:(
(2,756 puan) tarafından
Acaba resmini atsalar fotokopi olur mu hastane yakın olsa kendin gider sorardın
(698 puan) tarafından
Resmini göster diyenler olmuş eşimle gidersem gidicem gidince de artık tüm tuşlara basıcam
(1,756 puan) tarafından
Ben özelde e  devletten kimlik bilgileri gösterdim sıkıntı olmadı baktılar.
Bizim burda randevun varsa giriyorsun hemen
Sıra alacaksan bile tc istiyorlar.

Randevun varsa sıkıntı olmaz bence zaten otomatik kayıt oluyor
(2,756 puan) tarafından
Bak randevum vardı şimdi hiç kimliğe gerek olmadı kanda verdim
+2 oy
(2,414 puan) tarafından
Benim evim ilçede kaynanamın evi ildeydi kimliği evde unuttum hastanede fark ettim kimliğimin olmadığını bir buçuk saat yol gittim durumu anlattım yinede bakmadılar tamamen doktorun vicdanına kalmış birşey ister bakar ister bakmaz 
(698 puan) tarafından
Evet haklısın:(((
+2 oy
(3,844 puan) tarafından
Devlette iyi birine denk gelirsen belki ama ozelde fotoyla vs yapiyolardi. Ben bi kac kere oyle unuttum cocuklarin esim foto atti yaptilar kayit ozelde.
(698 puan) tarafından
Olmazsa özele gidicem zaten özele gidicektim biraz daha geçsib öyle gidim demiştim
+2 oy
(3,714 puan) tarafından
Muay etmezler. Mersin Adana otobüsü yok mu ona versinler alın, kargoyla geç gelir. 
(698 puan) tarafından
Annem gelicek aslında tekrardan ama şimdi desem bekle dicek ama benim ağrım var kendimi çok yordum ve bebeğimi merak ediyorum
+2 oy
(11,032 puan) tarafından
Yapmıyorlar daha geçen başıma geldi 
(698 puan) tarafından
Offf:((
+2 oy
(3,182 puan) tarafından
Kargoya versinler canim yarin verse cumartesi elinde olur 
(698 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️
+2 oy
(122,350 puan) tarafından
ehliyetin varsa muayene olursun
(698 puan) tarafından
Ehliyet de yok:((
+1 oy
(50,745 puan) tarafından
bazilari tc yeterli diyor bazilari illa istiyor orda calisana bagli
(698 puan) tarafından
Evet anladığım kadarıyla şans işi
(50,745 puan) tarafından
aynen kizimin bir kez unuttum tc verdim bir daha kimlik olsun demisti bir tanesi inatla istemisti
(698 puan) tarafından
Şiddete karşıyım ama bazıları cidden insanı sinir ediyor sonra haberlerde doktoru dövdü oluyo.Üç haftalık hamileydim acillik olmuştum bedenen de psikolojik de berbat bi haldeyken doktor bana ben buna hamilelik demem bile demişti zaten korkuyodum bide öyle diyince nasıl ağlamıştım konuyla alakası yok ama cidden sinir bozuyor bazıları
(50,745 puan) tarafından
neden hamilelik demiyormus bazı doktorlar öyle ya şiddet olmasa da uyari kavga falan hakediyo
(698 puan) tarafından
Alttan muayene etmesi gerekiyodu izin vermedim bn ultrasonda baktı küçük olduğu için bişi çıkmadı sonrasında bu şekilde davrandı
+1 oy
(17 puan) tarafından
Ehliyet varsa bakıyorlar. Yada kimliğimi kaybettim yenisi gelmedi deyip e devletten açsan bakarlar
(698 puan) tarafından
Ehliyet maalesef:(
Aa evet iyi fikirmiş o da off kafam karıştı eşim götürürse eğer şansımı denicem
tarafından
Yenisi gelmedi derse geçici kimlik belgesi sorarlar canım bunu da ben bizzat yaşadım:) Belge ile girmiştim
(698 puan) tarafından
Evet belge veriyorlar
+1 oy
(250 puan) tarafından
Şehir hastanesi kimliksiz kabul etmiyor canım kimlik istiyor küçük ilçeler de farketmiyor TC ni söyle diyorlar bende kardeşime sıra almak için gittim kimliksiz işlem yapamayız dedi özel hastanede e devletini açarsan kabul ediyor 
(698 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim<3
+1 oy
(154 puan) tarafından
Bakarlar cnm e devletten nüfus örneği yaz ordan göster unuttuum annemde de kızımın kimliği evde kayıp oldu iki üç kez götürdüm hastaneye TC istiyorlar zaten 
(698 puan) tarafından
Çok teşekkürler<3
(154 puan) tarafından
Rica ederim cnm inşallah bı sorun cikmaz
+1 oy
(3,349 puan) tarafından
Benim kimliğim de hemen hemen bir yıldır kayıp ehliyetin varsa ehliyet ya da evlenme cüzdanı kabul ediyorlar. Ben her zaman evlilik cüzdanı götürürüm hiç kimlik götürmedim bir yıldır sormadılar da
(698 puan) tarafından
Ehliyet yokta dediğinizi yapım en iyisi cüzdanla bi denim şansımı teşekkür ederim ♥️
(3,349 puan) tarafından
Rica ederim çok geçmiş olsun <3
+1 oy
tarafından
Ehliyetin yok mu 
(698 puan) tarafından
Maalesef:(
+1 oy
tarafından
Ben bebegin kimliğini unutmuştum kimlik resmi varsa kayıt açarız demislerdi
(698 puan) tarafından
Resim atıcaklar bana inşallah olur teşekkür ederim<3
tarafından
Rica ederim canım
+1 oy
(498 puan) tarafından
Kimligini evde unutmuştu kardeşim. Doktora unuttugumuzu söylemedik. Ki oda istemedi. TC ni soyle dedi o şekilde muayene etti.  
(698 puan) tarafından
Sağolun onlar sormadan bnde söylemiyeyim en iyisi ♥️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 500 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 282 göst.
20 Ağustos 2022 Aile kategorisinde cnsn (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 153 göst.
8 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Blablabla (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 609 göst.
13 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Maviiii (183 puan) tarafından soruldu

403,381 soru

12,083,071 cevap

36,360 kullanıcı

...