+1 oy
649 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,330 puan) tarafından
Ya bn kimliğimi annemin çantasında unuttum annem Mersin'de bn Adana'da.Salı randevum var şehir hastanesine kimliksiz muayene ederler mi?Ben gidip alamıyorum annem de gelemez şuan yeni gitti 

26 Cevaplar

+1 oy
(499 puan) tarafından
Kimlik fotoğrafınız olursa sıkıntı olmaz
(1,330 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim<3
-Reklam-
+1 oy
(5,401 puan) tarafından
Nikah cüzdanı ile bazı hastaneler bakıyor 
(1,330 puan) tarafından
Götürücem kendimle inşallah görürüm bebeğimi.Teşekkür ederim<3
(5,401 puan) tarafından
Bende esimde unutmuştum randevusu olan hastaneyi arayip sordum kimlik resmi kesinlikle kabul etmiyoruz. Ehliyet ve nikah cuzdani olur dediler
+1 oy
(78 puan) tarafından
Ehliyetiniz var mı benden ehliyet istediler verdim sorun olmadı 
(1,330 puan) tarafından
Maalesef araba sürmekten çok korkuyorum ehliyet almadım o yüzden:(
+1 oy
(4,132 puan) tarafından
Nüfus müdürlüğüne git kimliğimi kaybettim de yeni kimlik çıkart yeni kimlik gelene kadar sana belge verirler o belgeyi hastaneye gösterebilirsin o şekilde olur 
(1,330 puan) tarafından
Ben adanayı bilmiyorum kaldı ki tek gitmeme izin vermez eşim bnle gelicek kimsede yok daha doğrusu tenezzül etmem eşim de çok yoğun bu aralar17:30dan önce evde olamaz işe gitmeme hakkını bebeği görmekte kullanacak mecburen gidince artık tüm tuşlara basıcam
(4,132 puan) tarafından
Anladım canım inşallah bakarlar
+1 oy
(2,515 puan) tarafından
Tamam da mhrs ile randevu alındığında tekrar gidip kimlikle giriş yapmaya gerek yok ki ben anlamadım kimliği içeride doktorun sekreteri de istemiyor herkes lazım olur demiş. 
(5,623 puan) tarafından
Bende İzmir’den vana gelince çok afalladım normalde orsa elimizde kâğıt ve bilhisayarı takip ediyoruz ama Van’da bırak bilgisayar kapıya kâğıt asılmış üstünde isimler var sekreter çağırıp koyun gibi 10 kişiyi içeri koyup bekletip ordada kimlikleri alıyor teker teker doktora  şu hasta şöyle bu kadar haftalık vs anlatıyor  :D
Ve ektıra şaşırdığım karnım burnunda her seferide hamilemisin sorusu soruyorlar
İzmir’de ise kadın doğum ayrı jinekolojik ayrı gebe olmayanlar asla kadın doğuma gidemez
(2,515 puan) tarafından
Baya baştan salma yaaa. Gerçekten herkes kendine göre bir kural koymuş ona göre davranıyor.  Bende aydindayim doktor içeriye 2 kişi 2 kişi birlikte alıyor dediğin gibi biri oturuyor diğeri muaye oluyor değişik yani
(5,623 puan) tarafından
Valha bende anlamdım giti ya İzmir’de çok rahat tı asla içerde hasta varken girilmez di burda 10 kişiyi alıyor ve sonuç randevu nst den gelen  hepsi içerde bekliyor insan muanede rahat olamıyor ya
(1,330 puan) tarafından
Aynısını yaşadım kadın orda karnını silip üstünü düzeltiyor benmle konuşuyolar bn muayene olurken orda da başkasıyla konuşuyolar özelini duyuyorum tuhaf gerçekten
(5,623 puan) tarafından
Gerçekten aynen öyle hepsi birbirine karışıyor ve mecbur çocuklu gelenler oluyor onlarda içerde ooo birsürü kalabalık
+1 oy
(19 puan) tarafından
Merhaba, ehliyetiniz  varsa kimlik yerine geçiyor bilginiz olsun.
(1,330 puan) tarafından
Ehliyetim yok ne yaxık ki:(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 556 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 295 göst.
20 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde cnsn (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 157 göst.
8 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Blablabla (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 614 göst.
13 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Maviiii (183 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,560 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...