+1 oy
429 göst.
Diğer kategorisinde (1,409 puan) tarafından
Kızlar kısaca size anlatmak istiyorum belki kısa olur belki de uzun olur bilmiyorum. konuya geleyim direkt ben kadını ilk başta otoparkta gördüm merhaba merhaba dedik daha sonrasında eşimle eşi tanışıp konuşmuşlar ya benim eşim senin işini gördü de işte evimize eşini davet etmek istiyoruz benim eşim sürekli tek başına senin eşin de öyledir biz sürekli görevlere gidiyoruz beraber takılsınlar falan diyor. eşim de beni arıyor söylüyor ben de tanımadıgim birinin evinde ne işim var dedim neyse eşimde adam doğru birine benziyor işi de iyi güvenilir biri zarar geleceğini düşünmüyorum sen  bir git istemiyorsan görüşmezsin dedi bana. benim de kızımın canı sürekli sıkıldığı için bir de yaşıtta bir kızı olduğunu öğrenince dedim ki bit deneyeyim . Neyse gittim kadın ben önceki evimde sürekli tek başımaydım hiç komşuluk ilişkilerim olmadı psikolojim bozuldu  buraya da gelince benim bir komşu yapmam lazım diye düşündüm dedi seni de görünce kendime yaşıt olarak anladım o yüzden seni davet etmek istedim kısaca arkadaş olalım falan diye söyledi ben de olur yani kafamız uyuşursa niye olmasın ben de sürekli evdeyim zaten benim için de iyi olur dedim. Kadınla biz iyi anlaştık  evime çağırdım hani dedim  ben ona iyi gelirim o bana iyi gelir diye. Ama şöyle bir şey var kızı aşırı derecede huysuz benim kızımla asla anlaşamıyorlar kızımı sürekli itekliyor oyuncak paylaşımı olunca asla paylaşmıyor benim kızım da konuşma geriliği var yaşıtlarına göre eksik konusuyor terapiye gidiyoruz durumda iyice içine kapandı ben dikkat ettim birkaç sefer görüştük çocugumu sürekli hırpalıyor ve kadın habire zaten bunu önceki posta da anlattım habire kızı ile ilgileniyor yani muhabbet etmekten çok kızı var meydanda uyarması da arada uyarıyor.bir kere daha görüştüğümüzde benim kızım onun kızını sevmek istedi baktım kız kizimi itekliyor annesi de sevilmesini istemiyor sevmesin yoksa kalkar saldırır darp eder falan dedi ben de kızımı geri çektim ama onun kızı yapınca ben aslında hiçbir şey söylememiştim ona o yüzden çok onları görüştürmek istemiyorum yani kızı benim hoşuma gitmiyor kadın da idare eder yani. Dün ben vp'den durum attım baktım bu yazmış benim kızım ağlıyor senin kızını sürekli istiyor falan dedi yani bize gelmeyi istiyor ama kızı gelince tam tersi ondan önceki seferde dedi kızım sürekli ağlıyor senin kızını çok özlüyor görünce böyle davranıyor ama aslında çok seviyor sürekli kizinin ismi evde falan dedi ama biz ne zaman görsek hep çocuğumu hırpalıyor yani ben bunu da anlamış değilim benide yanlış anlamayın kızım yani gerilemesi var zaten iyice gerilemesnden çok ileri gitmesini istiyorum.kadın herhalde benimle arkadaş olmayi kızlarında artık öyle öyle büyümelerini istiyor ama onun kızı canavar gibi benim kizimda böyle olduğu için içim acıyor çok istiyorum benimde yakın arkadaşım olsun ama bilmiyorum napacagimi kadına daha cevap veremedim kafam çok karışık bide sürekli yan yana olalım istiyor kadın bugün bendeysek yarın sendeyiz gibi napsam sizde yaşamış görmüşsunuzdur belki ne desem bana fikir verir misiniz?

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kendini niye bu kadar strese soktun ki öyle bir gün sende bir gün bende komşuluk ilişkisi hiç sağlıklı değil sana söyleyeyim bı tık mesafeli durup arasıra görüşme ayarlasan daha iyi olur
(1,409 puan) tarafından
Kırmayarak söylemek istedim açıkcasi strese girmedim de evet bahane ürettim kaynanam bizde diye gidince sana haber vericem dedim daha birşey demedi bakalım bekliyorum ne diyecegini
-Reklam-
0 oy
(129 puan) tarafından
Eğer içinize sinmediyse kizinizda bu ilişkiden zarar görüyorsa ya açık açık soyleyeceksiniz yada kalp kırmamak için müsait değilim evde değilim diyerek bir iki defa oyalayacaksiniz. Sonrasında komşunuz anlarsa kendini geri çekecektir.
(1,409 puan) tarafından
Degilmi yani ne içime siniyor ne de sinmiyor ikilemdeyim yani kafam çok karışık bir yanım komşun olsyn gurbettesin diyor diğer yanımda kızım önemli diyor bide geliceksen kızını Bahane etmesin kızını istemediğimi o da az con anladı ve niyetj benimle arkadaş olması olucaksa biz görüşebiliriz yani
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Komşun senin kızının hırpalandiginin farkında değil mi,bence müsait değilim vs de anlar zaten bu çocukların arasındaki durumdan ötürü görüşmek istemediğini
(1,409 puan) tarafından
Şimdilik kaynanam bizde gidince ben sana haber vreyim dedim eşim görevde dedim de bakalım sonra ne bahane uydurucam
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Bence direk söyle bir araya gelince anlaşamıyorlar kavga ediyorlar de 
(1,409 puan) tarafından
Söyledim belli ettim ama o da bana beraber olsunlar benim kizimda böyle ortamlara girerek düzeldi duzelicek dedi bende bn böyle ortamda çocuğumu buyutemem erkek gibi değilde daha naif olsun o ne öyle herşeye bağırıyor itiyor istemiyor garip bı çocuk yani benim kızım normalde de naif bağıran çağıran bir cocun değil kötü birseh olsa korkar hemen anne gel der bide bu sorunuda var dilsel sıkıntı yani şuan biraz aşmış durumdayız ama çocuğum terapi ve oyun gruplarına giderek düzeldi ordaki her çocukta çok akıllı ve naifti kimse kimseyi böyle hirpalamayacaginin bilincindelerdi yani
0 oy
(18,991 puan) tarafından
Kimseyle her gün görüşme olmaz. Kabak tadı verir . Hrkesin işi var gücü var. Ama küçük cocuklar birbirleriyle iyi anlasamazlar. Ama severler de birbirlerini. Arkadaş isterler bı yandan. Muhtemelen sizin çocuklar 1.5 3 yaş aralığında falan. O yaşta çocuklar ben merkezci oluyor. Birlikte oynamayı bilmiyorlar. Ve istemiyolar. Daha çok anneyle oyun kurmak istiyorlar. Ama diğer çocukları da seviyorlar. Çocuklarınızın gelişmesi için başka çocuklarla bir araya gelmesi iyi olur. Ama gözünüz hep üstünde durmalı. Birbirlerine vurmalarina engel olacak şekilde diplerinde biriniz muhakkak durmalısınız. Açık açık söyle mesela ben şimdi mutfağa gidiyorum. Sen yanlarına otur birbirlerine vurmasınlar aman falan de. 
(1,409 puan) tarafından
İnan suankiler öyle değil ben kızımı oyun gruplarinada götürüyorum suanki anne baba bilinçli büyütüyor çocuklarını ve masallah çok akıllılar kimse kimseye karismaz etmez vurmama bilincindeler benim kizimda ne kadar dilsel sıkıntımızda olsa kimseye karismamayi bilir ben gördüm ama böyle yetismesj çok garip şımarık çocuk olur olmaz demiyorum ama benim kızım hirpalandigi yerde büyümesin istiyorum kötüyü illaki gorucek gordude ama sürekli olmaz bide benim kızım severken senin kizini döver falan demesi hoş değil ben anlattimda durumu birsey olmaz benimde kızım böyle ortamda büyüdü böyle oldu dedi ya deli büyütmuyoruz çocuk büyütüyoruz ben davet ediyorum o davet ediyor hep elim ustlerinde gitmek yerine keske gelmeseydim diyorum
0 oy
(358 puan) tarafından
Komşuluk arkadaşlık bu tür ilişkiler çok güzel şeyler ama bence sınırlı şekilde görüsebilirsin , birgün sende birgün onda bir ilişki bir süre sorun yaratır ki insanın bir günü bir güne uymuyor yani. Bence bayanın kendisinede uygun bjr dille söyleyebilrsin , belki farkında değildir çocugunun senin çocuğunu etkiledigini . 
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Sizden olmaz.

Çocuklu ailelerde önce cocuklar anlaşıyor, sonra herkes diğerinin çocuğunu el üstünde tutup kiymet verince uzun süreli arkadaşlık komşuluk oluyor 

Başka türlüsü çok zor .
0 oy
tarafından

Bu nedir canım destan gibi :'( kucağımda çocukla nasıl okicam smdi merak ettim ya 

0 oy
(7,442 puan) tarafından
Kızım seni. Kızını istiyor ne demek ya oyuncakmi senin kızın benim kızıma senin kızın iyi gelmiyor hırpaladigi için kusura bakma canım yaz geç arada bir belki olabilir bakarsın davranışı düzeliyor mu ama baktın çocuk aynı biz kalkalım kızım mutsuz de canım kizina zarra vermesine izin verme
0 oy
(4,096 puan) tarafından
Bir daha görüşmek isterse açıkça senin kızın benim kızı sürekli hırpalıyor kusura bakma ben arkadaşlık kuracağım diye çocuğumun dövülmesine göz yummam de valla alınan alınsın kırılan kırılsın 
0 oy
(175 puan) tarafından
Bak canim benim oglum 7 yaşinda komşumun krizi 15 yaşında annesi ile sürekli hergün bize gelirlerdi eşim işe gidince bunlar başlardı kapiyi çalmaya kapiyi açmazsam ararlardi birde evde çocuk varsa illaki ses oluyo mecburen kapiyi açiyodum oğlum şuan 7 yaşinda 10 yıldir yani benim oğlum doğduğunda komşumun kızı 8 yaşindaydi bunlar sürekli 10 yıl boyunca bize gelip gittiler  ama öyle böyle bi gelip gitme değil eşim kapidan çikinca onlar giriyodu günde 10 kere kapimdalardi ney komşumun kizinin cani sıkılmasın şu 2 yıldır komşumun kızı kendini oğlumla bir yapmişti onunla zitlaşiyo küsüyo annesi AA emir şöyle yapti emir böyle yapti artik bende kalp kirmamak için susmaktan şiştim bigğn dedim senin Kizin 15 yaşında benim oğlum 7 yani ayip bulaşip küsüüyo bana bana böyle dedi diye yaşitlar mi utanmiyomu küsüyosa gelmesin dedim ama inanki hepte geldiler millet çocuklarinin cani sıkılmasin ne olursa olsun derdinde şimdi taşindim  kendi evime onlardan baya uzak sürekli misafir olarak gelmek istiyorlar bana kendi evim için etrafı iyi değil sat gel biz çok sıkılıyoruz diyolar ben yeni  taşindiğim yerde komşularla kahve falan içip story atsam bile kadin beni arayip küsüyo surat yapiyo canm kimseye taviz verme senden çocuğundan önemli değiller millet kendini agırlatacak yer ariyo
0 oy
tarafından
Geçiştir canım müsait oldugumuzda görüsürüz filan de o anlar zaten direk cocuktan dolayı görüsmek istmeiyorum filan dersen alınabilir arada bir görüsürüzünüz yeter her gun her gun tez ayrılık getir basındam mesafeni koy ama kapınıda tamamen kapatma 2 3 haftada bir filan görüsün inan kafan daha rahat olur  
0 oy
(2,037 puan) tarafından
Bende aynı durumu yaşadım. Arkadaşım dediğin gibi eh işte ama sıkılmamak görüşmek için iyi biri ama çok sakin çocuğu uyarmak yok bişey yok benim çocuğumun sesi yukselse müdahale ederim onda o yok. Baktim zamanla benim çocuğun huyu bozulacak. Direk dedim valla benim çocuğum korkuyor canım biz çocuksuz görüşelim. Anneme bırakıyordum çocuğu onun bırakacak kimsesi yoktu. Bu kez döndü bı düşündü kaybetmek de istemedi çocuklarıni bı uyarıyor artık zaptediyor çocuğum mutsuzsa ne işim var o buluşmadan. Haa şunu da belirtim küçük yaş grubu zaten anlaşamıyor oyuncak kavgası itme falan ama iki annede aynı anda müdahale eder veya sevsinler birbirlerini diye ugrasirsa anca ozaman güzel gecinirler

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 128 göst.
26 Kasım 2023 Aile kategorisinde Pnr_45 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 492 göst.
13 Eylül 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 480 göst.
9 Eylül 2022 Aile kategorisinde Bsrakran (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 629 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,223 puan) tarafından soruldu

406,229 soru

12,179,878 cevap

36,674 kullanıcı

...