0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (1,637 puan) tarafından
Merhaba kızlar ben 09.10.2023 tarihinde doğum yaptım doğum yaptığım gün hemen kızımın kulağına ezan okuyup ismini koydular (tabi ben buna aşırı sinir oldum) neyse eve geldiğimiz günün ertesi günü yani 3.gece ben rüyamda kızıma hiç duymadığım bir isimle sesleniyordum eşime anlattım bana dedi ki kimliğini çıkarttık artık geçti dedi dün gece de internette takılırken karşıma bebeklerin adının 7. Gün koyulduğu, bilinç altının da kabul ettiği bir isim koyulmalıdır falan yazıyordu sonra İnternete baktım rüyalanan isim mi koyulmalı bebeğe diye her yerde rüyalarda görülen ismin koyulmasının doğru olduğu rüyalanmanın çok farklı bişey olduğunu gördüm 1 senedir kızımın adına asla alışamadım zaten istediğim isim değildi sizce ismi değiştirilebilir mi çünkü birkaç kişinin yorumu da vardı altta bir çoğu rüyalanan ismi koymadığı için sorunlar yaşamış ve o ismi koyunca rahatlamışlar bizde bu aralar zorluk yaşıyoruz sizce değiştirilir mi hem ben o ismin etkisinde epey Bi kaldım 

2 Cevaplar

0 oy
(217 puan) tarafından
Kızının ismi ve senin rüyanda gördüğün isim ne bacım 
(1,637 puan) tarafından
Evet ama ecenur ismini hiç istemedim başından beri yani istemediğim sevemediğim bir isimi kızıma yıllarca kullanmak ne kadar doğrudur bilemiyorum
tarafından
Mehir yerine başka anlamlı güzel Kur'an'da geçen bir isim bulun değiştirin sizde canım
(1,637 puan) tarafından
Ysni ben en başından beri aden istiyordum eşim de Nisa istiyordu birleştirip aden Nisa koyalım dedim hayır Nisa olcak diye tutturdu kız ismini sen seç dedim diye ama bir gün annesi ben ecenur düşündüm deyince hemen annesine tamam dedi yani şimdi istesem de değiştirmez
tarafından
Kızına sende kendi istediğin ismi alıştır, Ecenur'a bakmasın mecbur değiştirir o zaman
(1,637 puan) tarafından
Ben dışında herkes ecenur diyor ama nasıl alışır ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kayannan mi doguruyormus ta adına o karar verdi eşin koydu 

Sen taşıdin acısını ağrısını sen çektin sen bakıyorsun şuan işime gelince canım güzel anlamlı isimi varsa değiştirme yoksa değiştir 
(1,637 puan) tarafından
Anlamı güzel ama ben hiç istemedim o ismi bir senedir de sürekli eşimin yüzüne söylüyorum brnim istediğim isim olmadı annen daha değerliydi diye ama tık yok adamda takmış koyduk bir kere koyduk bir kere istediğim ismin anlamı da o kadar güzel ki aden istedim ben hep
tarafından
Ozaman dava aç adenle değiştir bacim
(1,637 puan) tarafından
Baba izni olmadan değiştirebiliniyor mu

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 325 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Bimuallime (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 144 göst.
+2 oy
31 cevap 416 göst.