0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından
Kızlar ilaç krem fitil fayda etmedi Cook önce burda biri önermişti unuttum eskiden kadınlar yaparmış içindeki enfeksiyonu geçirirmis uzun bi yazıydı bi suya oturuluyodu ama içine bise konuluyodu dogal varmi bileniniz 30 hftlik gebeyim cildiracm ic camasiri değiştirmekten biktim

10 Cevaplar

0 oy
(3,878 puan) tarafından
Soğan suyu diyecektim ki  hamileymişsin yoksa o çok faydaliymis. Neymiş o suya konulan şey bende merak ettim benimde var enfeksiyon belki çare olur. İç çamaşırını utule ve günlük ped kullan canim bol su icmen lazım. Hamileyken doktorum tek kullanımlık ilaç vermişti o çok iyi gelmişti bana sana vermediler mi 
(70 puan) tarafından
Canm fitil de krem de ise yaramadı.  O öneriyi yapan kişi çok güzel anlatmıştı içindeki tüm enfeksiyonu sokuyormus mantar tekrarlamiyormus
(3,878 puan) tarafından
Evet şimdi alt yorumu gördüm ama yakar canim daha fena olmasın. Çok hassas nokta, doktorlar bile diyor şampuan duş jeli ile yıkamayın.
(4,640 puan) tarafından
Soğan suyu çok faydalı soğanı da beze koyup tak gerçekten faydası oluyor burdan iki kişi yaptı faydasını gördü
(326 puan) tarafından
Emzirme ameller kullana biliyormu
(4,640 puan) tarafından
Emziren kullanabilir de hamilelikte bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(3,244 puan) tarafından
Sirke evet canın yanıyor ama en etkili çözüm. Azıcık avcuna al sür iyce altına yıkama ama öyle kalsın.
(70 puan) tarafından
Deniym canm farkedermi hangi sirke oldgu
0 oy
(61 puan) tarafından
Hamilelik başından sonunda kadar martar enfeksiyonu geçirdim banada trovozol diye bir krem iyi geldi bol sürüyordum ayrıca yıkandıktan sonra islak kalmayacak şekilde kurulu allah sabır versin doğumumu yaptım kaşınma enfeksiyon mantar hepsi gitti
(70 puan) tarafından
Travazol hemen geciriyor evet ama bende kronik oldu artık ne fitil ne krem iyi gelmiyor
(61 puan) tarafından
Mantar enfeksiyonu varmı canım yoksa sadeca kaşıntımı
(70 puan) tarafından
Mantar  cNm kaşıntı ikisi
0 oy
(7,352 puan) tarafından
Günlük ped kullan. 
(70 puan) tarafından
Doktorlar önermiyor onu
(7,352 puan) tarafından
Akintim olunca ne yapacağım ????? Suan kullanıyorum dogum sonrasi regl olmadım 7.5 ay oldu
0 oy
(802 puan) tarafından
Sirke iyi gelir ama tam geçirmiyor. Mantarmi var acaba. Ben bı tane genital bölge için trendyoldan şampuan almıştım iyi gelmisti
0 oy
(361 puan) tarafından
Nioli yağı kullanabilirsin günde 2 damla damlat çamaşırına bitiriyor ve bi daha olmuyor ama düzenli kullanman lazım travazol yada travakort ta kullanabilirsin bunlar gebelikte de kullanılabiliyo ama 6 günden fazla kullanma 
(70 puan) tarafından
Nerden alablrm nioli yagini
(361 puan) tarafından
İnternetten aldım ben aktarlarda da var mı bilmiyorum
0 oy
(4,334 puan) tarafından
Karbonatli su yap yika canim
0 oy
(672 puan) tarafından
Bende hamileyken hep bir fitil kullandım canım yeni dığum yaptım kullanmaz isen daha kötü allah korusun bebeği etkiliyor erken doğuma neden oluyor ana bitkisel bir fitil var pahalı biraz ama brmim yılların kronik mantarını geçirdi çok şükür al onu kullan gönül rahatlığıyla kullanabilirsin canditon ha diye geçiyor ismi mavi bir kabı var fiyatı 5 tanesi 400 mü neydi ama çok etkili direkt geçiriyor. Geçmiş olsun şindiden
(70 puan) tarafından
Tesekkur ederim canm
0 oy
(101 puan) tarafından
Merhaba büyük dis sarımsağı delikler açıp ip geçirip hazneye yerleştiriliyor 4 5 saat orda kalacak asla eser kalmıyormus ama gebelikte olur mu bilmem
(70 puan) tarafından
Sarımsağı 1 kere denedim acayip ağrılı  yakiyor ama  kasintiyi çekmektense daha iyi
(101 puan) tarafından
Aa onu duymamıştım nasılsıniz peki şimdi
0 oy
(339 puan) tarafından
Niol yağı kullan cnm efeksiyona bire bir kullandım koku kaşıntı kalmiyo hiç hamileye olurmu bilmem sor eczaneye ben sirkeyle iliksuyu karstirip yikardim günde iki kere hamileyken çok olurdum berbat bişey geçmiş olsun 
(70 puan) tarafından
Teşekkürler canm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 116 göst.
25 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tunanin annesi (549 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 85 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sena kaya (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Y (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde polatzulal35 (360 puan) tarafından soruldu

408,149 soru

12,258,749 cevap

37,314 kullanıcı