0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (639 puan) tarafından
Üye olduk insta daki  karışımları alıp kullannan geçen varmı nasıl iylestiniz bende yoğun olarak meme  ucunda var sağlık ocağının  verdiği ilaç ise yaramadi  ben  ve  2yasin daki oğlumda var şuan esimede  geçer  mi  siz  nasıl iylestiniz öneriniz var mi

7 Cevaplar

+1 oy
(61 puan) tarafından
Eczaneden kükürtlü karışım yaptriin anca o şekilde geçiyor çok zor ☹️
-Reklam-
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Ben hamileyim şuan benimde göğsümde koltuk altında kollarımda var ne kullandiysam geçmedi ve evdeki herkese bulaştı. Çok geçmiş olsun.
(63 puan) tarafından
Kükürk sabunu denedinmi uyi geliyormuş
(5,751 puan) tarafından
Yok canım onu kullanmadim. Birde onu deneyim iyimi geliyor?
(639 puan) tarafından
İnstadaki doğal karisimlardqn aldın mi
(5,751 puan) tarafından
Hamileyim doktor benim yazdığım hiç bir şey dışında bişey kullanma dedi canım. Bir losyon birde krem verdi ama tam 4 ay oldu geçmiyor doğumada az kaldı korkum o küçücük bebeğe bulaşacak;(((
0 oy
(63 puan) tarafından
Ablam ve yiğanimda **** olmuş 2 3 ğün oldu doktor losyon vermiş birde kükürt sabunu kullanın her duşta demiş ablam aktardan ekstra kükürt tozu ve sabunu aldı iyi geldi dedi
(639 puan) tarafından
Bende losyon ve kükürt sabunu aldim kadintisona iyi geldi ama geçirmiyor malasef
(63 puan) tarafından
Ablamda şuan delirmiş halde sürekli ev temizliyor sirkeyle kükürt sabunu ile inşallah geçer sizinde
0 oy
(400 puan) tarafından
Dört aydır çekiyoruz doktorların verdiği hiçbir şey ise yaramadı boşuna ilaçlara para vermeyın... Katar'dan yag alın lavanta yağı falan ya da instagram dan aratırın onların karısımları ılaclardan daha ıyı ise yarıyor
(639 puan) tarafından
İnstadakini  bugün ilk kez kullandım siz hayla iylesmediniz mi
(400 puan) tarafından
Iyılestık canım arada kasıntı geliyor hemen krem suruyorum kesiyor hemen
0 oy
(242 puan) tarafından
Canım merhaba geçen iki ay bu belayı çektim sana tavsiyem eczanede karışım yaptır ailede herkes kullansın 3 gün kullanıp 4 gün kıyafetlerini çöpe atıcaksın banyo yapıcaksın geçmezse 1 hafta sonra tekrarlarsın onun dışında kıyafetlerini poşetlere koy 60 derecede yıka yıkayıp kuruttuktan sonra tekrar poşete koy nevresim vs her gün değiştiriceksin koltuklara örtü ser üstünde ütüle yatağını ters çevir çocuğun yatağı varsa onu da çevir her gün evi süpür sirkeyle sil bu sürede ayrı durun ve tek alan kullanın daha kolay olur Allah ın izniyle bir haftada geçer ben bilmiyordum hamileyim ve kullandığım ilaçlara da alerji oldum üstüne bir de onu çektim elhamdülillah geçti 
0 oy
(766 puan) tarafından
Bizde olmuştuk eczaneden özel karışım istedik o sekilde geçti bizim. Sizde sorup onu kullanabilirsiniz 
(639 puan) tarafından
Buda ise yaramazsa öyle yapim
(766 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(691 puan) tarafından
Vilkinson pomad kullandık biz ne kullandiysak geçmedi en son onda çözüm bulduk herşeyi 90'a attım güzelce koltukları falan sildim kurtuldum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 67 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (639 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,562 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...