0 oy
40 göst.
önce Diğer kategorisinde (149 puan) tarafından
Merhaba kızlar 35+2yim az kaldı son hazırlıkları yapıyorum daha bitiremedim. Aynı günde olanlar var mı çok heyecanlıyım zaman geçmiyor sanki artık 9 Aralık a kadar bekleyeceğiz dedi doktor normal doğum için o kadar sürer mi sizce :)

3 Cevaplar

0 oy
önce (544 puan) tarafından

Benim de 30 haftalık ben de çok heyecanlıyım ve korku var. Bu 3. Olacak inşallah normal olursa

Sürekli yürü merdiven in çık son haftalarda squat ördek yürüyüşü ve ilişki öneriyorlar hurma bide meryem otu ama ben hiç hurma ve meryem.otu denemedim. Fazlasıyla yürüyorum :D

önce (149 puan) tarafından
Maşallah sen tecrübelisin o zaman kolay geçiyor mu doğumlar öncekilerden :)
Çok şükür (maşallah diyim) hepsi kolay geçti sancısı falan evde cektim kanama şu vs gelmediği için. Rabbım hepimize kolay doğumlar nasip etsin
Maşallah. Buda öyle kolay olur umarım bünye ile alakalı birşey galiba. İnşallah sağlıklı olsunlar kolaylıkla gelsinler ♥️
Amin inşallah sağol canım ❤️
-Reklam-
0 oy
önce (36 puan) tarafından
Bizde 35+6 yiz bakalım. 5 araliga kadar vaktimiz var ama karnım aşağı inmiş benim. Zaten geçen kontrole gittiğimde başı aşağıya gelmişti ne zaman gelecekler Allah bilir. Hayırlı kolay dogumlarimiz olsun inşallah ❤️
Benimde 1 aydır başı aşağıda ama ne zaman gelir bilmiyorum sağlıklı olsunlar inşallah. Sizin de mi ilk
önce (36 puan) tarafından
İkinci benim :)
0 oy
önce (334 puan) tarafından
Ay en zoruda son haftalarda beklemek zaman geçmiyor hareketlerin kısıtlı nefes alamıyorsun heryerin şiş ödem inşallah sağlıkla gelsin ama inanın dogmasiyla büyümesi bir oluyor anlamiyorsunuz bile her anınızın tadını çıkarın 
Evet ya hiç sormayın heyecan basıyor, yorgunluk ayrı sağlıkla huzurla gelsinler ☺️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 78 göst.
1 gün önce Aile kategorisinde Bebeklerim (295 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde deve_tabani (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 280 göst.
0 oy
6 cevap 309 göst.
9 Aralık 2021 Aile kategorisinde Alyakus (2,477 puan) tarafından soruldu